"استفاده از بودجه نفت خسارت غیر قابل جبرانی وارد می کند"

کد خبر: 189302

سید مسعود میرکاظمی وزیر اسبق نفت در گفت و گو با شفاف با اشاره به تحریم نفتی گفت: اگر تحریم نفتی اتفاق بیفتد و نفت را قطع کنند قیمت نفت افزایش می یابد.قیمت نفت 110 دلار بود و در حال حاضر 120 دلار است و اگر جمهوری اسلامی جدیتر وارد شود و نفت اروپا را قطع کند قیمت بالاتر از این هم خواهد رفت و ...

شفاف: سید مسعود میرکاظمی وزیر اسبق نفت در گفت و گو با شفاف با اشاره به تحریم نفتی گفت: اگر تحریم نفتی اتفاق بیفتد و نفت را قطع کنند قیمت نفت افزایش می یابد.قیمت نفت 110 دلار بود و در حال حاضر 120 دلار است و اگر جمهوری اسلامی جدیتر وارد شود و نفت اروپا را قطع کند قیمت بالاتر از این هم خواهد رفت و حدود 20 درصد از 110 دلار می تواند بالاتر برود.

وی ادامه داد: در صورتی که قیمت نفت افزایش یابد کسری ما جبران می شود یعنی تولید را 18 درصد پایین می آوریم و 20 درصد قیمت نفت بالا می رود و مشکلی برای اداره کشور نداریم.

عضو جبهه متحد اصولگرایان به بودجه سال90 اشاره کرد و اظهارداشت: در بودجه سال 90 میزان بودجه ای که معاونت برنامه ریزی به نفت اختصاص داده بود بسیار کم بود و با اینکه رییس جمهور گفته بودد کسی مجلس نرود بنده مرتب به کمیسیون تلفیق می رفتم و دفاع کردیم و حتی متوصل شدیم به مسئولین نظام تا بودجه نفت اصلاح شد. بودجه ای که در حال حاضر وزارت نفت می گیرد بودجه اصلاح شده است و هرچند که کم است اما نسبت به بودجه قبلی که فاجعه آمیز بود خیلی بهتر است.

میر کاظمی با بیان اینکه وقتی که درآمد پایین می آید دولت از حوزه های مختلف از جمله نفت بودجه برمیدارد، گفت: وقتی که دولت این اقدام را انجام می دهد مجددا سال بعد درآمد پایین می آید و این یک اشتباه دولت است. گاهی که من به کمیسیون تلفیق می رفتم اعضای کمیسیون می گفتند چرا دولتی ها باهم دعوا می کنند چرا که من مجبور بودم با وزارت اقتصاد و معاونت برنامه ریزی بر سر بودجه نفت مشاجره کنم که چرا با نفت اینکارو می کنید و اعضای کمیسیون تلفیق می گفتند چرا دعوایتان را به کمیسیون تلفیق می آورید.

وی با انتقاد از جمع بندی بودجه تصریح کرد: بودجه در دولت جمع بندی نمی شد بلکه معاونت برنامه ریزی برای خود بودجه ای را می برد در مجلس و یکی از موارد اختلاف ما در دولت دهم در همین موضوع بود که این باید خط قرمز باشد که از منابع شرکت ملی نفت برداریم و به حوزه های دیگر ببریم چراکه خسارت غیر قابل جبرانی را ایجاد می کند.

وزیر اسبق نفت به جبهه بندی های مختلف در آستانه انتخابات اشاره کرد و یادآور شد: اگر ایجاد جبهه ها در بحث سلایق و مصادیق باشد اشکالی ندارد اما اگر در مبانی باشد آن را نمی پسندم البته اینگونه نیست.

میرکاظمی به اقدامات جریان انحرافی اشاره کرد و افزود: جریان انحرافی جریان مضری است و باید با ان برخورد کرد. عملکرد این جریان رضایت بخش نیست بلکه برخلاف منافع ملی کشور است و آثار آنرا می بینی.م وقتی برخی اتفاقات می افتد و پیگیری می کنیم متوجه می شویم که به این جریان وصل است. این جریان باید محدود و کنترل شود و کم کم از صحنه کشور حذف گردد.

وی اظهارداشت: جریان انحرافی شانسی برای انتخابات ندارد مگر اینکه بی نام بیایند چرا که این جریان مورد نفرین عموم مردم هستند مگر که بی نام بیایند.

عضو جبهه متحد با بیان اینکه اگر جریان انحرافی بخواهد برای انتخابات ریاست جمهوری از سوی مجلس اقدامی انجام دهد موفق نخواهد شد، گفت: امروز جبهه اصولگرایان بسیار قوی وارد کار شده و اقبال مردم به اکثریت قاطع اصولگرایان است . شواهد و نظرسنجی همین را نشان می دهد بنابراین آن جریان خیلی نمی تواند تاثیر گذار باشد.در کشور ما هر یک نفر خودش مجلس است و کسی نمی تواند یک نفر را قانع کند که به فردی رای بدهد و بهتر است اینگونه افراد را به مجلس بفرستیم که خودشان صاحب نظر باشند و خیلی پیرو برخی از افراد نباشند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها