آیا نفت آمریکا بازار را می‌گیرد؟

کد خبر: 909963

آمریکا در حال حاضر با پشت سر گذاشتن روسیه و عربستان، بزرگترین تولید کننده نفت جهان است. طبق پیش‌بینی اداره اطلاعات وزارت انرژی آمریکا، این تازه اول راه است.

آیا نفت آمریکا بازار را می‌گیرد؟

خبرگزاری تسنیم: آمریکا در حال حاضر با پشت سر گذاشتن روسیه و عربستان، بزرگترین تولید کننده نفت جهان است. طبق پیش‌بینی اداره اطلاعات وزارت انرژی آمریکا، این تازه اول راه است.

به گزارش فوربز، در نوامبر ۲۰۱۸ آمریکا به رکورد تولید ۱۱.۵ میلیون بشکه در روز رسید. این اطلاعات را وزارت انرژی آمریکا در ماه دسامبر منتشر کرده است. آمریکا در حال حاضر با پشت سر گذاشتن روسیه و عربستان، بزرگترین تولید کننده نفت جهان است. طبق پیش‌بینی اداره اطلاعات وزارت انرژی آمریکا، این تازه اول راه است. اداره اطلاعات وزارت انرژی آمریکا انتظار دارد در ۲۰۱۹ آمریکا به طور متوسط ۱۲.۱ میلیون بشکه در روز تولید داشته باشد. این مقدار بیشتر از آن چیزی است که آرامکو، شرکت ملی نفت عربستان اعلام کرده می‌تواند تولید کند. دونالد ترامپ برای پایین نگه داشتن قیمت نفت برای مصرف کنندگان و احیای بخش تولید، روی این سیل نفت آمریکا حساب می‌کند. این مسئله اهمیت زیادی دارد، چون تحریم‌های جدید آمریکا علیه صنعت نفت ایران در بهار سخت‌تر می‌شود. خط لوله‌های جدیدی که قرار است در ۲۰۱۹ در تگزاس مورد بهره برداری قرار گیرند، به انتقال این نفت خام به بازار‌های داخلی و بین المللی کمک می‌کنند. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این خط لوله‌ها می‌توانند ۱.۷۴ میلیون بشکه نفت اضافی در روز منتقل کنند و این مقدار در ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ بیشتر هم می‌شود. در این صورت تولید نفت بیشتر برای شرکت‌ها آسان می‌شود و کمکشان می‌کند هزینه‌های کشتیرانی را پایین بیاورند. این یک تصویر خوشبینانه از آینده‌ای تحت سلطه تولید انرژی آمریکا است. یک پیش‌بینی است و پیش‌بینی‌ها اغلب اشتباه هستند. یک مطالعه جدید توسط ریستاد انرژی نشان می‌دهد شرکت‌هایی که نفت را به شیوه تزریق گاز استخراج میکنند، اغلب در تصوراتشان نسبت به بهره‌وری چاه اشتباه می‌کنند. در واقع چاه‌های آن‌ها معمولا ۱۰ درصد نفت و گاز کمتری نسبت به پیش‌بینی‌ها تولید می‌کنند. در برخی مناطق، شرکت‌ها ۵۰ درصد کمتر از آنچه انتظار دارند نفت و گاز تولید میکنند و این مسئله نگران کننده است، چون اکثر چاه‌های جدید حفر شده در آمریکا از این نوع چاه‌ها هستند. تولید کنندگان می‌دانند چاه‌هایی که از طریق تزریق گاز استخراج می‌شوند، نرخ کاهش بیشتری نسبت به تولید متعارف نفت دارند. در برخی موارد، حاصلخیز‌ترین مناطق نفت شیل خالی می‌شوند و حفاران مجبور می‌شوند پول بیشتری برای جستجوی نفت در منطقه برای دسترسی به نفت سرمایه‌گذاری کنند. در این زمان، تولید نفت آمریکا احتمالا کاهش می‌یابد و قیمت نفت بالا می‌رود. البته هیچ کس نمی‌داند چه زمانی میادین نفتی خالی می‌شوند یا چه تکنولوژی برای دسترسی به نفت ساخته می‌شود. قیمت نفت هم یک مسئله است. در آخرین ماه ۲۰۱۸، قیمت نفت به پایین‌ترین حد در دو سال و نیم گذشته رسید. اگر این قیمت پایین ادامه یابد، شرکت‌های نفتی شیل برای پرداخت صورت حساب هایشان دچار مشکل می‌شوند. اگر قیمت نفت بیشتر از بشکه‌ای ۵۰ دلار نشود، کاهش تولید بیشتری خواهیم داشت.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها