خوش‌و‌بش ابطحی و ولایتی/ افزایش حقوق فرهنگیان از تیرماه/ پرجزئیات ترین نقاشی های دنیا/ عظیم‌ترین فرش جلبکی

کد خبر: 272817

برخی از اخبار امروز تاکنون به این شرح است: پرجزئیات ترین نقاشی های دنیا / عکس باشگاه خبرنگاران : "مانابو ایکیدا" هنرمندی است که کارش را با کشیدن نقاشی های ساده از مناظر طبیعی ژاپن آغاز کرد اما پس از مدتی این نقاشی های ساده جایشان را با هنری بسیار دقیق و جزئی عوض کردند. این هنرمند به عنوان فردی شناخته می شود که پرجزئیات ترین نقاشی های دنیا را می کشد.

وسیله اصلی او قلم و جوهر است ولی کارش به حدی سخت است که روزانه تنها می تواند یک قسمت 4 سانتی متری از نقاشی اش را تکمیل کند. از آنجایی که جزئیات این نقاشی ها زیاد است، دوسال، کمترین زمانیست که تا پایان یافتن یکی از آن ها لازم است.

او در هر یک از نقاشی های خود اطلاعت زیادی را وارد می کند برای مثال در یک نقاشی خود بیشتر مناطق صنعتی دنیا را آورده است یا درنمونه ای دیگر تاریخ پادشاهی ژاپن را در یک تصویر کشیده است. برای تشخیص هر قسمت نیاز به دقت بالایی است چرا که هر سانتی متر از نقاشی های او نشانی از یک دوران خاص است.

این نقاش 40 ساله در یک مصاحبه بیان کرد که خودش هم از ابتدا نمی داند نقاشی در انتهای کار چه شکلی خواهد شد بلکه تا انتهای آن می رود و سپس زیبایی های آن نمایان می شود. نقاشی های او همیشه با قیمت های نجومی و بالای 100 هزار دلار به فروش می رود. افزایش حقوق فرهنگیان از تیرماه مهر: معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش از افزایش حقوق فرهنگیان بر اساس دستور رئیس جمهور و ابلاغ آن در این هفته خبر داد. وحید کیارشی صبح دوشنبه در سومین روز از سی امین اجلاس روسای آموزش و پرورش با بیان این مطلب گفت: رئیس جمهور همزمان با مراسم افتتاحیه این اجلاس قول مساعدی را در حوزه افزایش حقوق فرهنگیان دادند که با دستور وزیر آموزش و پرورش احکام این افزایش حقوق ابلاغ و با حقوق تیرماه فرهنگیان پرداخت می شود. وی با بیان اینکه سال 91 سال سختی در حوزه مالی بود، افزود: به رغم همه این سختی ها سعی شد اعتبار تمامی استانها به صورت یکسان پرداخت شود به عنوان مثال اگر اضافه کار کم پرداخت شده است به صورت یکسان و به همه استانها با کاهش مواجه شده است. به گفته کیارشی اعتبار استانی آموزش و پرورش در سال 84 ، 5 هزار و 800 میلیارد تومان بود که این اعتبار امسال به 14 هزار و 700 میلیارد تومان افزایش یافته است که در واقع می توان گفت در داخل این اعتبارات حقوق و مزایا با رشد 122 درصدی مواجه بوده است. وی تصریح کرد: میانگین حقوق و مزایای فرهنگیان با احتساب ضریب سالانه 12 درصد، 23.2 درصد رشد کرده است این در حالی است که برای کل کارکنان دولت 15 درصد رشد حقوق داشته ایم. معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش با بیان اینکه در حوزه بیمه طلایی فرهنگیان پرداخت سرانه مدارس شبانه روزی مشکل داشتیم، اظهار داشت: در تیرماه چند مشکل از جمله سرانه مدارس شبانه روزی،اعتبار روستاهای مرکزی و اعتبار ضیافت فرهنگیان حل می شود . سرانه مدارس در شهریور ماه پرداخت خواهد شد، اضافه کاری کارکنان اداری در مردادماه پرداخت می شود. کیارشی همچنین از تامین اعتبار حقوق معلمان ضمن خدمت که برای کتاب های جدید التالیف، آمادگی دفاعی و کتاب های اول دبیرستان دوره می بینند، خبر داد. وی گفت: حق الزحمه امتحانات خردادماه در مرداد و شهریور نیز پرداخت خواهد شد. کیارشی تصریح کرد: با تهاتر صورت گرفته با وزارت نیرو مطالبات آب، برق و گاز مدارس تامین می شود همچنین طبقه بندی مشاغل معلمان که در بهمن ماه تصویب شد در حال انجام است و رتبه بندی معلمان با مصوبه دولت از امسال شکل اجرایی به خود می گیرد. عکس/ خوش‌و‌بش ابطحی و ولایتی مراسم بزرگداشت رضا داوری اردکانی عصر یکشنبه در تالار ابن سینا برگزار شد.

عظیم‌ترین فرش جلبکی در ساحل چین/عکس

ایسنا: مقام‌های محلی چین اعلام کردند: موج بی‌سابقه‌ای از رویش جلبک‌ها در سواحل «دریای زرد» چین همچون فرش عظیم مخملی و سبزرنگی این منطقه ساحلی را تزئین کرده است. اداره ملی اقیانوس شناسی چین در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد که رشد جلبک‌های Enteromorpha Prolifera ‌از هفته پیش در منطقه‌ای به وسعت 28 هزار و 900 کیلومتر مربع در سواحل «چینگرائو» چین شدت گرفته است. طی روزهای اخیر بیش از 20 هزار تن از این جلبک‌ها از سواحل این شهر پاکسازی شده است. پیش از این بیشترین میزان رشد این جلبک‌ها مربوط به سال 2008 میلادی بوده که فضایی به وسعت 13 هزار کیلومتر مربع را در بر گرفته بود اما این بار جلبک‌های این منطقه رکورد قبلی را شکستند. به گزارش پایگاه اینترنتی دایج، پدیده رشد شدید و گسترده جلبک‌ها به دنبال رها شدن مواد مغذی نظیر مواد حاوی فسفر در آب رخ می‌دهد با این حال دلیل شیوع گسترده جلبک‌ها در سال 2007 میلادی در دریای زرد همچنان مبهم است. محققان اعلام کرده‌اند این جلبک‌ها به رغم غیرسمی بودن و بی‌زیان بودن برای آب، به دلیل مصرف حجم بالای اکسیژن و تولید سولفید هیدروژن زیاد، سبب برهم زدن تعادل اکوسیستم در این ناحیه می‌شوند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها