علمالهدی: عداوت با برادر دینی در امت اسلامی معنا ندارد
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: همه قدرتهای دنیا اگر هم با یکدیگر دشمنی و عداوت ریشهدار داشته باشند، در تقابل با اسلام در کنار هم قرار میگیرند چرا که عداوت با برادر دینی در امت اسلامی معنا ندارد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: همه قدرتهای دنیا اگر هم با یکدیگر دشمنی و عداوت ریشهدار داشته باشند، در تقابل با اسلام در کنار هم قرار میگیرند چرا که عداوت با برادر دینی در امت اسلامی معنا ندارد.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیتالله سید احمد علمالهدی امروز در دیدار با ائمه جمعه و جماعات، علما و جامعه مدرسین اهل سنت خراسان رضوی که به مناسبت هفته وحدت به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، ضمن تجلیل از ارشاد و هدایت مردم به همت علمای اهل سنت اظهارداشت: خیلیها نسبت به مسئله وحدت نگاه شعاری دارند درحالی که مهمترین ضرورت زندگی ماست. در حالت کلی، اینکه افراد بر حسب تشخیص خود عمل کنند، بلامانع است تا زمانی که تعارضی در زندگی اجتماعی پیش نیاورد اما پیشتازان عرصه وحدت بر این باورند که حتی فکر تفرقه نباید به ذهن مسلمان بیاید، چه در فضای آزاد جامعه معارض با تفکر سایرین باشد و چه نباشد.
وی افزود: موضوعی که تا به امروز در مسئله وحدت کمتر موردتوجه قرار گرفته، فلسفه پایبندی به آن است. همه چیزهایی که در راستای حفظ ثبات جامعه در سایه وحدت گفته میشود، خوب است اما نباید غافل شد که هیچگاه مثل شرایط کنونی، دنیای کفر و نفاق با همه توان در برابر اسلام و پیامبر(ص) صف کشی نکرده است.
اسلام، چالش مشترک همه ابرقدرتها
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: جریان ارتباطات روز به روز فاصله میان آحاد بشر را کمتر کرده و کار را به جایی رسانده که افراد از ملتها، کشورها و قارههای مختلف میتوانند با یکدیگر ارتباط بگیرند. بر اثر همین ارتباط نیاز به حاکمیت یک قاعده واحد بر همه امور بیش از پیش احساس میشود و اینجاست که گفتمان اسلام برای هر جریان قدرتی که خواهان مدیریت دنیاست، دردسرساز میشود و باعث میشود تا همه قدرتهای دنیا اگر هم با یکدیگر دشمنی و عداوت ریشهدار داشته باشند، در تقابل با اسلام در کنار هم قرار بگیرند.
وی ادامه داد: بیتوجه به غرب یا شرق، اسلام تنها نظریه حکمرانی رایج است که با استکبارگری مخالفت میکند. بر همین اساس، شرق و غرب عالم متمرکز هستند تا دین مبین و شخصیت پیامبر اکرم(ص) را در معرض هجمه قرار دهند. در این تهاجم جهانی نیز همه مسلمانان تکلیف برعهده دارند و هیچکس نمیتواند بگوید من به کسبوکار و تحصیل و تدریس خود مشغولم و کار به کار کسی ندارم.
اتحاد، رمز پیروزی
امام جمعه مشهد تصریح کرد: این چه مسلمانی است که ما بخواهیم بیتفاوت باشیم؟ این چه مسلمانی است که ما بخواهیم برادر خود را تخریب کنیم؟ اگر کسی انتقادی دارد، این امکان فراهم است تا در یک فضای درون خانوادگی به گلایه و مطالبه رسیدگی شود. با این حال، اینکه کسی بخواهد از آزادی موجود بهره ببرد و با سوءاستفاده از این تریبون، مهمترین جبهه مدافع پیامبر(ص) را تخریب کند، این مسئله مورد رضایت وجود اقدس رسول خدا(ص) نخواهد بود.
وی با بیان اینکه پیروزی اسلام درگرو وحدت فعلی مسلمانان است، تأکید کرد: در این جنگ جهانی و جبهه متفقی که علیه رسول خدا(ص) شکل گرفته، ما هم مجبور هستیم در یک جبهه منسجم شویم. مصلحت نیست امت اسلام در جبهههای مختلف، نیرو و توان خود را پراکنده کنند و وقت آن است که همه باهم حول پرچم واحد «لا الله الا الله» جمع شوند.
نظام اسلامی، جبهه محوری دفاع از پیامبر(ص)
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مسئله فلسطین بهعنوان دغدغه محوری کشورهای اسلامی گفت: یک مسئله خاص از گرفتاری مستمر مسلمین جهان همین است که در یک ارض محدود گرفتار سرپنجههای شیطانی شجره ملعون صهیونیسم شده و قبله اول مسلمانان در تسخیر ظالمانه مستکبرانی است که قصد براندازی امت واحده رسولالله(ع) را دارند. علاوه بر این، بهصورت مستمر و متواتر در اروپا شاهد مسئله قرآنسوزی هستیم و آنها در تلاش شبانهروزی هستند تا قبح موضوع را کم کنند و برای مسلمانان عادی شود که قرآنسوزی و توهین به پیامبر(ص) یک امر عادی است.
وی ابراز کرد: در این شرایط، محور جبههای که مؤثرترین مبارزه را با جهان کفر دارد، پرچمی است که با عنوان نظام اسلامی در ایران برپا شده و اینجاست که میگوییم ضرورت وحدت در این کشور بیش از پیش احساس میشود. باید به این فلسفه توجه کرد و بهطور پیوسته موردتبیین قرار داد که میان این برادران دینی از قبله و نماز گرفته تا پیامبر و قرآن، اشتراکات بسیاری وجود دارد. از خداوند متعال میخواهیم که برکات زادروز فرخنده رسول خدا(ع) شامل آحاد امت بشود و همه ما در کنار هم مورد شفاعت حضرت باشیم./مهر
دیدگاه تان را بنویسید