قدیری ابیانه: مواضع اروپا وعده سرخرمن است

کد خبر: 940019

مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام گفت: نباید خیال پردازی درباره آمریکا را در مورد اروپایی‌ها تکرار کنیم؛ زیرا آن‌ها هرگز بخاطر ما مقابل آمریکا نخواهند ایستاد و مواضع شان تنها در حد حرف است؛ بنابراین نه مذاکره می‌کنیم و نه جنگی پیش خواهد آمد؛ چراکه ما بسیار قوی‌تر از گذشته هستیم و آمریکا بسیار ضعیف‌تر از گذشته است.

قدیری ابیانه: مواضع اروپا وعده سرخرمن است

خبرگزاری فارس: محمدحسن قدیری ابیانه مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، با اشاره به این موضوع که توان آمریکا ضعیف‌تر از گذشته است، گفت: در سال ۲۰۰۰ برنامه عظیم شبیه سازی جنگ با ایران در ارتش آمریکا برنامه ریزی شد و دو ژنرال آمریکایی فرماندهی این دو نیروی ایران و آمریکا را در آن برنامه شبیه سازی برعهده گرفتند؛ نتیجه آن شد که ۱۶ ناوشکن آمریکا و همچنین ناو هواپیمابر آمریکا غرق شد و پایگاه‌های آمریکا در منطقه هدف حملات گسترده موشکی ایران قرار گرفت و حداقل ۲۲ هزار آمریکایی کشته شدند و آمریکا با استخوان‌های شکسته از این جنگ خارج و ایران پیروز میدان بود.

وی ادامه داد: این مانور را در شرایط متفاوتی تکرار کردند مبنی بر اینکه ایران توان موشکی نداشته باشد، با این ویژگی آمریکا پیروز جنگ بود و از آن زمان تا کنون آمریکا ضعیف‌تر و ایران قوی‌تر بود و توان موشکی ایران چندین برابر شده است؛ بنابراین آمریکا نه می‌تواند و نه می‌خواهد وارد جنگ با ایران شود، زیرا از نتیجه آن مطلع است، حتی اگر «جان بولتون»، «پمپئو» و «ترامپ» خواهان جنگ باشد. کارشناسان وزارت جنگ و ارتش آمریکا آن‌ها را متوجه این موضوع خواهند کرد و مانع آن خواهند شد.

مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام تصریح کرد: چنین حالتی در سال ۲۰۰۷ هم پیش آمد. «جورج بوش» (بوش پسر)، «دیک چِینی» و «رامسفلد»، به دنبال آن بودند که وارد جنگ با ایران شوند و بهانه جویی آن‌ها این بود که ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود، اما ۱۶ سازمان اطلاعاتی و امنیتی آن‌ها از جمله سازمان‌های اطلاعاتی ارتش، سازمان CIA، FBI و الباقی سازمان‌ها در گزارش منتشره‌ای اعلام کردند که ایران هیچ برنامه‌ای برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد و اگر آن روز اراده به ساخت کند، تا سال ۲۰۱۵ یعنی هشت سال پس از آن هم به سلاح دست نخواهد یافت. البته این گزارش برخلاف جوسازی‌های کاخ سفید بود. علت آن این بود که آن‌ها می‌دانستند که در جنگ با ایران شکست می‌خورند و افتضاح بزرگتری از افتضاح طبس برای آن‌ها پیش خواهد آمد، اما در حقیقت این گزارش را منتشر کردند تا «دیک چِینی» و «رامسفلد» را در اهداف خود خنثی کنند که چیزی شبیه «جان بولتون» و «پمپئو» است.

وی بیان کرد: آمریکا از آن زمان بسیار ضعیف‌تر و ایران بسیار قوی‌تر است و اینکه می‌گویند آمریکا ناو صد هزار تنی خود را راهی خلیج فارس کرده اند تا ما را بترسانند باید بدانند که ما از ناو صدهزار تونی آن‌ها نمی‌ترسیم، بلکه این ناو آنقدر بزرگ است که شلیک موشک‌های ما به خطا نخواهد رفت و می‌تواند آن‌ها را منهدم کند.

قدیری ابیانه اظهار کرد: در همان مانور شبیه سازی سال ۲۰۰۰، پس از اینکه در این شبیه سازی شکست سختی را برای آمریکا پیش بینی کردند، جنگ در شرایطی که ایران فاقد موشک برای هدف قراردادن ناو‌ها و پایگاه‌های آمریکا در منطقه بود را مورد بررسی قرار دادند، در این شرایط آمریکا پیروز جنگ بود و آن‌ها به دنبال این بودند تا ایران را از توان موشکی محروم کنند.

وی ادامه داد:‌آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند تا ذهنیت مسئولان ایران را به جایی بکشانند که بگویند عصر موشک گذشته است و توان موشکی ایران را مشکلی برای تعامل با غرب معرفی کنند و بتوانند در یک جنگ احتمالی پیروز شوند و اگر روزی به این نتیجه برسند که در جنگ با ایران احتمال پیروزی آن‌ها وجود دارد، حتما دریغ نخواهد کرد.

مدیرانجمن نخبگان جهان اسلام تصریح کرد: اگر نیرویی صادق باشد، قصد خیانت به کشور را نداشته باشد، عقل سلیم داشته باشد و مأموریتی از سوی بیگانگان نداشته باشد، قاعدتا باید با مشاهده نتایج برجام و عمل آمریکا در دوران اوباما و ترامپ، به این نتیجه برسد که مذاکره با آمریکا فایده‌ای ندارد.

وی بیان کرد: با مشاهده اینکه برجام نه تنها نتوانست تحریم‌ها را لغو کند، بلکه غربی‌ها (آمریکایی‌ها و اروپایی ها) در زمان اوباما و ترامپ بر تحریم‌های خود افزودند و تمامی تعهدات خود را زیر پا گذاشتند، حتی «جان کری» وزیر خارجه وقت آمریکا که طرف اصلی مذاکره با ایران که نسبت به خروج آمریکا از برجام معرض بود، اخیرا گفته است که ما نسبت به زمان خروج از برجام انتقاد داریم و ما نیز قصد خروج داشتیم، اما در زمان مناسب؛ ضمن اینکه در آن زمان نیز به وعده‌های خود به هیچ وجه عمل نکرد و هیچ گشایشی در روابط اقتصادی و بانکی ایران پیش نیامد.

قدیری ابیانه اظهار کرد: مذاکره با آمریکا به هیچ وجه سودی برای ایران ندارد و ایران باید برای عبور از مشکلات و هموار کردن بیش از پیش پیشرفت کشور نیازمند انسجام ملی حول محور ولایت، عمل همگان به اقتصاد مقاومتی و تحقق شعار‌هایی که برای هر سال از سوی مقام معظم رهبری تعیین می‌شود؛ تقویت قوای نظامی و پرهیز از هر گونه مذاکره مجدد با آمریکاست. این موضوع را باید برای اروپایی‌ها روشن کنیم که ما هرگز درباره توان موشکی نظامی خود که جنبه دفاعی و بازدارنده دارد، نه تعلل و نه در باره آن مذاکره خواهیم کرد.

وی بیان کرد: نباید خیال پردازی درباره آمریکا را که این دولت گرفتار آن بود، در مورد اروپا تکرار کنیم. حتی اگر روزی اروپایی‌ها بتوانند نسبت به آمریکا استقلال یابند، ماهیتی متفاوت از آمریکا را برای خود خواستار نیستند، یعنی آن‌ها نیز خواستار استثمار و غارت منابع سایر ملل هستند و قصد دارند همچون گذشته برجهان حاکم باشند.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: اروپایی‌ها هرگز بخاطر ما رو در روی آمریکا نخواهند ایستاد و مواضع شان در مقابل عملکرد آمریکا و نقد آن از حرف فراتر نخواهد رفت و وعده‌های آن‌ها نیز وعده سرخرمن خواهد بود؛ بنابراین نه مذاکره می‌کنیم و نه جنگ خواهد شد، زیرا ما بسیار قوی‌تر از گذشته هستیم و آمریکا بسیار ضعیف‌تر از گذشته است، به نحوی که بدهی دولت فدرال آمریکا معادل بیش از ۲۲ تریلیون دلار بوده که این رقم معادل بیش از ۴۴۷ سال درآمد نفتی ایران است.

وی بیان کرد: آن‌ها زمانی که از صدام حمایت می‌کردند، چین و شوروی نیز با آن‌ها همسو بودند. امروز آمریکا فاقد آن انسجام و هماهنگی با قدرت‌های دیگر علیه ایران است. ما ضمن اینکه علاوه بر توان خودمان، خدایی داریم که از کدخدا قوی‌تر است و خدای مان در خلیج فارس همان خدایی است که در طبس بود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد