قهرمان پاراتکواندو: دنیای قهرمانی را در ۲۳ سالگی بوسیدم

کد خبر: 837415

قهرمان پاراتکواندوی آسیا از کناره‌گیری درسن ۲۳ سالگی از دنیای قهرمانی خبر داد و گفت: به دلیل تبعیضی که وزارت ورزش بین ورزشکاران قائل می‌شود و به دلیل ضایع شدن حقم از دنیای قهرمانی کناره‌گیری کردم.

قهرمان پاراتکواندو: دنیای قهرمانی را در ۲۳ سالگی بوسیدم

خبرگزاری فارس: مهدی پوررهنما عصر امروز با اشاره به کسب مقام قهرمانی در چهارمین دوره مسابقات پاراتکواندو قهرمانی آسیا اظهار کرد: این دوره از بازی‌ها به شیوه اوپن برگزار شد و هوگوپوشان سایر قاره‌ها در این جام حضور پیدا کردند.

وی افزود: در رقابت‌های پاراتکواندو ویتنام، امتیاز G۴ به هوگوپوشان قاره آسیا تعلق گرفت و سایر قاره‌ها امتیازی معادل نصف امتیاز آسیایی‌ها را کسب کردند.

دارنده مدال طلای مسابقات آسیایی ویتنام با اشاره به شکست‌ناپذیری برای چهارمین سال متوالی در مسابقات بین‌المللی عنوان کرد: در فینال هوشیمینه به مصاف ایزالدیبیروف از روسیه با رنکینگ سه جهانی در وزن منفی ۷۵ کیلوگرم رفتم و با پیروزی قاطعانه در برابر وی توانستم بدون شکست مدال طلا را کسب کنم.

پوررهنما بابیان اینکه پاراتکواندو برای نخستین بار در پارالمپیک ۲۰۲۰ به لیست رشته‌های ورزشی این جام معتبر اضافه می‌شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه در سه سال گذشته در تمامی مسابقات شکست‌ناپذیر بودم و دارای رنکینگ نخست جهانی هستم، حضورم در المپیک ۲۰۲۰ قطعی است.

وی یادآور شد: پاداشی که بعد از هر قهرمانی به پاراتکواندوکاران داده می‌شود معادل یک‌چهارم پاداشی است که به تکواندوکاران می‌دهند؛ وزارت ورزش به ورزشکاران عادی بعد از هر قهرمانی ۸۰ سکه می‌دهد درحالی‌که این پاداش برای ورزشکاران معلول ۲۰ سکه است.

دارنده مدال طلای مسابقات پاراتکواندو قهرمانی جهان با بیان اینکه وزارت ورزش هر دو سال یک بار از قهرمانان تجلیل می‌کند، خاطرنشان کرد: دو قهرمانی آسیا و دو قهرمانی جهانی در چهار سال گذشته کسب کردم که وزارت ورزش پاداش یک قهرمانی آسیا و یک قهرمانی جهان را به پاراتکواندوکاران نمی‌دهد و معلوم نیست این سکه‌ها را به چه کسی می‌دهند.

پوررهنما، خبر از کناره‌گیری از دنیای قهرمانی در سن ۲۳ سالگی داد و افزود: به دلیل تبعیضی که وزارت ورزش بین ورزشکاران قائل می‌شود و به دلیل ضایع شدن حقم از دنیای قهرمانی کناره‌گیری کردم.

وی با اشاره به بی‌تفاوتی مسؤولان ورزش گیلان بیان کرد: مسؤولان هیأت تکواندو گیلانی تنها زمانی که به رأی نیاز دارند زنگ می‌زنند و مرا به نهار دعوت می‌کنند؛ به محض اینکه رأی‌گیری تمام شد دیگر خبری از ما نمی‌گیرند و تاکنون برای ایفای حق ورزشکارانشان در سطح کشوری هیچ تلاشی نکردند.

قهرمان پاراتکواندو آسیا افزود: مسؤولان استان گیلان و شهر انزلی تنها برای گرفتن عکس به من زنگ می‌زنند و هیچ گام مثبتی برای ورزشکاران معلول برنمی‌دارند؛ در مراسم‌هایی که به عنوان تقدیر از ورزشکاران برگزار می‌کنند در کمال ناباوری به ورزشکاران عادی چهار سکه و به پاراتکواندوکاران یک سکه می‌دهند که این حجم از تبعیض نابخشودنی است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها