بیانیه حماس در آخرین روز از اولتیماتوم یمن به تلآویو
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بعد از ظهر امروز سه شنبه طی بیانیهای به اقدام رژیم اسرائیل در بستن گذرگاهها و ممانعت از ورود کمکهای انسانی به غزه واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.

جنبش حماس در آخرین روز از ضرب الاجل یمن به رژیم اسرائیل، اعلام کرد که این رژیم همچنان مانع از ورود کمکهای انسانی به نوار غزه میشود و همین مسئله منجر به تشدید بحران انسانی در این منطقه جنگ زده شده است.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بعد از ظهر امروز سه شنبه طی بیانیهای به اقدام رژیم اسرائیل در بستن گذرگاهها و ممانعت از ورود کمکهای انسانی به غزه واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.
این جنبش در این بیانیه تأکید کرد: رژیم اشغالگر اسرائیل همچنان به بستن کامل گذرگاههای نوار غزه ادامه میدهد و مانع ورود کمکهای بشردوستانه و مواد اولیه ضروری میشود. این اقدام موجب رنجش بیش از دو میلیون فلسطینی در این منطقه افزایش داده است.
حماس با بیان اینکه که بستن گذرگاهها نقض آشکار توافق آتشبس است که بر تسهیل ورود بدون محدودیت کمکها تأکید دارد، گفت: «این اقدام نقض فاحش قوانین بینالمللی بشردوستانه و کنوانسیونهای ژنو محسوب میشود و بهعنوان یک جنایت جنگی و مجازات جمعی، زندگی غیرنظامیان بیگناه را تهدید میکند».
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین همچنین گفت که ممانعت از ورود غذا، دارو، سوخت و مواد امدادی ضروری باعث افزایش قیمت مواد غذایی و کمبود شدید تجهیزات پزشکی شده و بحران انسانی در نوار غزه را تشدید کرده است.
حماس همچنین به بستن گذرگاهها و جلوگیری از ورود ماشینآلات سنگین اشاره کرد و گفت که این اقدامات، تلاشها برای یافتن اجساد، بازسازی و تعمیرات را مختل کرده و درد و رنج ساکنانی که در شرایط سخت زندگی میکنند را افزایش داده است.
این جنبش از واسطههای قطری و مصری همچنین خواست که رژیم اسرائیل را تحت فشار قرار دهند. حماس افزود: ما از میانجیها میخواهیم که بر اشغالگر فشار بیاورند تا به تعهدات خود پایبند باشد و گذرگاهها را فوراً باز کند تا جریان کمکهای بشردوستانه تضمین شده و سیاست مجازات جمعی که مقامات اشغالگر علیه مردم ما اعمال میکنند، پایان یابد.
حماس در پایان تأکید کرد: ما ضمن محکوم کردن سوء استفاده از کمکها به عنوان ابزار فشار سیاسی، تأکید میکنیم که این سیاستهای تهاجمی نخواهند توانست اراده مردم ما را در هم بشکنند و در دستیابی به اهداف اشغالگر موفق نخواهند شد. مردم ما به مقاومت و مبارزه خود تا دستیابی به حقوق مشروع خود ادامه خواهند داد.
رژیم اسرائیل بعد از ماهها از توافق آتش بس، به تعهدات خود عمل نکرده و این هفته نیز برق نوار غزه را قطع کرد. سنگ اندازیهای اسرائیل باعث شده است که توافق آتش بس در مرحله اول باقی بماند.
به دنبال این کارشکنیها و ممانعت از ورود کمکهای انسانی به غزه، رهبر انصارالله یمن جمعه گذشته به رژیم اسرائیل چهار روز مهلت داد تا دست از این کارشکنیها و نقض مکرر آتش بس بردارد، در غیر این صورت، بعد از چهار روز محاصره دریایی رژیم تلآویو را از سر خواهد گرفت که امروز این ضرب الاجل پایان مییابد.
حماس: طرفهای میانجی اسرائیل را برای عمل به تعهدات تحت فشار قرار دهند
جنبش حماس از طرفهای میانجی در آتشبس غزه خواست رژیم صهیونیستی را برای عمل به تعهداتش و بازگشایی گذرگاهها تحت فشار قرار دهند.
به گزارش روز سهشنبه ایرنا به نقل از سما نیوز، جنبش حماس با انتشار بیانیهای اعلام کرد: اقدام رژیم صهیونیستی در جلوگیری از ورود مواد غذایی، دارو، سوخت و هرگونه کمک اساسی به نوار غزه منجر به افزایش قیمت مواد غذایی و کمبود مواد و تجهیزات پزشکی و در نتیجه تشدید بحران انسانی در این منطقه شده است.
مقاومت اسلامی فلسطین افزود: بستن گذرگاهها و جلوگیری از ورود ماشینآلات سنگین به نوار غزه باعث ایجاد موانعی در زمینه خارج کردن پیکرهای شهدا از زیر آوار و همچنین آواربرداری و آغاز عملیات بازسازی شده است که این امر، منجر به افزایش آلام اهالی نوار غزه شده است که در شرایط بسیار دشوار به سر میبرند.
جنبش حماس تصریح کرد: از طرفهای میانجی میخواهیم رژیم صهیونیستی را برای پایبندی به تعهداتش و بازگشایی فوری گذرگاههای نوار غزه با هدف تضمین ورود کمکهای بشردوستانه و همچنین پایان دادن به سیاست مجازات دستهجمعی این رژیم علیه ملت فلسطین تحت فشار قرار دهند.
حماس در پایان تاکید کرد: سیاستهای خصمانه رژیم صهیونیستی، هرگز نخواهد توانست اراده ملت فلسطین را درهم بشکند.
به گزارش ایرنا، توافق آتشبس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) اجرایی شد و شامل سه مرحله است که هر مرحله ۴۲ روز به طول میانجامد و قرار بود در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره شود.
در حالی که قرار بود مذاکرات برای مرحله دوم توافق در شانزدهمین روز از مرحله اول توافق (سوم فوریه / پانزدهم بهمن) آغاز شود، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از آن شد.
مرحله اول توافق روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ بدون توافق برای ورود به مرحله دوم پایان یافت.
به دنبال پایان مرحله اول آتشبس در غزه و عدم توافق درباره مراحل بعدی آن، رژیم صهیونیستی اقدام به مانع تراشی بر سر ارسال کمکهای بشردوستانه در این منطقه و همچنین قطع برق آن کرده است.
فلسطینیها، نهادهای امدادرسان و گروههای حقوق بشری، این اقدام رژیم صهیونیستی را جنایت دیگری از سوی این رژیم دانستهاند که به فهرست طولانی جنایات آن افزوده میشود.
دیدگاه تان را بنویسید