گفت‌وگوی تلفنی حاکم امارات و ترامپ درباره آتش بس در غزه

کد خبر: 1350362

حاکم امارات و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگویی تلفنی درباره چندین موضوع از جمله موضوع آتش‌بس در نوار غزه صحبت کردند.

گفت‌وگوی تلفنی حاکم امارات و ترامپ درباره آتش بس در غزه

حاکم امارات و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگویی تلفنی درباره چندین موضوع از جمله موضوع آتش‌بس در نوار غزه صحبت کردند.

به گزارش عرب نیوز، شیخ محمد بن زاید آل نهیان، رئیس‌ کشور امارات متحده عربی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره چندین موضوع خاورمیانه از جمله موضوع آتش‌بس در نوار غزه گفت‌وگو کرد.

شیخ محمد طی گفت‌وگوی تلفنی خود بر تعهد امارات متحده عربی به راه حل دو دولتی برای حل مناقشه اسرائیل و فلسطین به عنوان پایه و اساس صلح جامع، عادلانه و پایدار در منطقه تاکید کرد.

به گفته منابع خبری در امارات، وی همچنین به تلاش‌های جاری برای تضمین یک توافق آتش‌بس پایدار در غزه و حفظ ثبات منطقه پرداخت و بر لزوم ارسال کمک‌های بشردوستانه حیاتی به مردم در خاک فلسطین تاکید کرد.

رهبران دو کشور همچنین نتایج سفر مشاور امنیت ملی امارات به واشنگتن را در هفته گذشته بررسی کردند. در این سفر توافقات مهمی بین دو کشور در زمینه هایی از جمله هوش مصنوعی، فناوری پیشرفته، زیرساخت ها و انرژی حاصل شد.

حاکم امارات و ترامپ بر تعهد مشترک خود به تقویت همکاری استراتژیک برای منافع متقابل تاکید کردند.

ایرنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت