اخبار آلمان | مخالفت اکثر آلمانیها با صادرات تسلیحات به رژیم صهیونیستی
در حالی که روند محکومیتهای بینالمللی علیه تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه ادامه دارد طبق نتایج یک نظرسنجی جدید اکثریت آلمانیها با صادرات تسلیحات به این رژیم مخالفت کردهاند.

در حالی که روند محکومیتهای بینالمللی علیه تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه ادامه دارد طبق نتایج یک نظرسنجی جدید اکثریت آلمانیها با صادرات تسلیحات به این رژیم مخالفت کردهاند.
به گزارش ایسنا، نظرسنجی جدیدی که توسط شرکت افکارسنجی Civey برای روزنامه آلمانی «در تاگس اشپیگل» برگزار شده نشان داده ۵۱ درصد از پاسخگویان نظرسنجی با تحویل تسلیحات به اسرائیل مخالفت کردهاند و این مخالفت به طور خاص در میان رایدهندگان چپگرا قدرتمندتر بوده و از هر پنج پاسخگو از این گروه، چهار نفر با چنین صادراتی مخالفت کردهاند.
در بین حامیان حزب دموکرات مسیحی متعلق به «فردریش مرتس»، صدر اعظم جدید آلمان هم ۳۴ درصد گفتند با صادرات تسلیحات برای این رژیم مخالفند در حالی که ۲۲ درصد از آنها تصمیمی در این خصوص نگرفته بودند. در بیان سوسیال دموکراتهایی که شریک ائتلافی صدر اعظم جدید آلمان شدهاند هم ۴۸ درصد گفتند که از نظر آنها صادرات تسلیحات برای اسرائیل اشتباه است.
این نظرسنجی از طرفی نشان داد که عامه آلمانیها به شکلی فزاینده خواستار آن هستند که برلین از کابینه «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی فاصله بگیرد. ۴۴ درصد از پاسخگویان از اتخاذ «یک موضع انتقادیتر در قبال اسرائیل» حمایت کردند در حالی که این درصد در نظرسنجی تابستان ۲۰۲۳ معادل ۳۳ درصد بود. در مقابل تنها ۲۳ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی خواستار برقراری روابط نزدیکتر برلین با کابینه اسرائیل شدند.
در این نظرسنجی همچنین مشخص شد حدود دو سوم آلمانیها خواستار آن هستند که دولت کشورشان رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهد تا این رژیم اجازه به ورود کمکهای بشردوستانه بیشتر به نوار غزه را بدهد.
نظرسنجی مذکور در بازه زمانی ۲۳ تا ۲۶ مه ( ۲-۵ خرداد) با شرکت بیش از ۳۰۰۰ شهروند بزرگسال آلمانی برگزار شد.
رسانه آلمانی: همکاری واشنگتن و برلین برای اجرای تحریمهای روسیه به پایان رسید
رسانههای آلمان گزارش دادند که تلاشهای مشترک ایالات متحده و آلمان برای جلوگیری از دور زدن تحریمهای غربی توسط روسیه متوقف شده است.
به گزارش ایسنا، رسانههای آلمانی گزارش دادند که ایالات متحده و اتحادیه اروپا به همکاری مشترک خود برای مقابله با دور زدن تحریمهای بینالمللی توسط روسیه پایان دادهاند.
بر اساس گزارشی داخلی از وزارت خارجه آلمان درباره نشست شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا که در ۲۰ مه در بروکسل برگزار شد، «دیوید سالیوان»، مسئول سیاست تحریمهای اتحادیه اروپا از فروپاشی کامل هماهنگی در دو سوی آتلانتیک در زمینه مقابله با دور زدن تحریمها ابراز تأسف کرده است.
به گزارش روزنامه آلمانی «زوددویچه تسایتونگ»، در این سند آمده است: «دیگر هیچگونه همکاری مشترکی در زمینه تبادل اطلاعات و تلاشهای هماهنگ برای دفاع از سیاست تحریمها وجود ندارد. همکاری میان کشورهای گروه ۷ نیز در این زمینه دچار رکود شده است.»
در همین راستا، «سرگئی لاگودینسکی»، نماینده پارلمان اروپا از حزب سبزهای آلمان، در مصاحبه با یک رسانه آلمانی گفت: «مشکل اینجاست که آمریکا عملاً نیروی محرکه اصلی در پشت رژیم تحریمها بوده است. اگر دولت ترامپ به دنبال عادیسازی روابط با روسیه باشد، این به معنای پایان رژیم جهانی تحریمها خواهد بود.»
رسانههای آلمانی در حالی از توقف این همکاری خبر میدهد که پیشتر «لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه آمریکا با هدف فشار بر شرکای تجاری روسیه مانند چین و هند برای قطع همکاریهای اقتصادی با مسکو، طرح اعمال تعرفه ۵۰۰ درصدی بر واردات انرژی و مواد خام روسی را پیشنهاد داده و آن را ابزاری برای تقویت جایگاه آمریکا و پیشبرد توافق صلح در اوکراین دانست.
برلین: به همبستگی اجباری با اسرائیل تن نمیدهیم
وزیر خارجه آلمان با ابراز حیرت از وضعیت انسانی در غزه، اعلام کرد که حمایت برلین از آنچه آن را «حق موجودیت» رژیم صهیونیستی توصیف کرد، نباید به ابزاری برای توجیه جنگ جنایتکارانه جاری در نوار غزه تبدیل شود.
به گزارش ایسنا، «یوهان وادهفول» وزیر امور خارجه آلمان امروز (سهشنبه) اعلام کرد که آلمان در برابر فشارها برای حفظ اجباری همبستگی خود با رژیم صهیونیستی کوتاه نخواهد آمد. او ضمن ابراز نگرانی عمیق از وضعیت غزه، گفت که مردم در این منطقه حتی به غذا و دارو هم دسترسی ندارند.
وادهفول در مصاحبهای با یک شبکه رادیویی در آلمان، گفت: «مبارزه قاطع ما با یهودستیزی و حمایت کاملمان از حق موجودیت و امنیت تلآویو، نباید برای جنگ و درگیری فعلی در نوار غزه مورد سوءاستفاده قرار گیرد.»
وی افزود: «اکنون به نقطهای رسیدهایم که باید با دقت بسیار زیاد درباره گامهای بعدیمان فکر کنیم.» او جزئیات بیشتری در این خصوص ارائه نداد.
بحران انسانی در نوار غزه پس از گذشت بیش از سه ماه از بسته بودن کامل گذرگاهها و ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود کمکهای بشردوستانه و مایحتاج ضروری به این منطقه، هر روز ابعاد فاجعهبارتری به خود میگیرد و بیش از دو میلیون غیرنظامی فلسطینی در غزه در معرض گرسنگی شدید قرار دارند و این وضعیت در پی ازسرگیری حملات رژیم صهیونیستی از ماه مارس گذشته وخیمتر شده و اکنون، بحران گرسنگی و قحطی در غزه به کابوس روزانه ساکنان این منطقه تبدیل شده است.
از دوم ماه مارس تاکنون، رژیم صهیونیستی تمامی گذرگاههای غزه را بسته و مانع ورود مواد غذایی، دارو و سایر نیازهای ضروری به این منطقه شده است. در این برهه زمانی، به رغم تلاشهای محدود برخی از سازمانهای بینالمللی، امدادرسانی به غزه تقریباً متوقف شده و پیامدهای اعمال محاصره در سراسر این منطقه احساس میشود.
با وجود ادامه جنایتهای گسترده رژیم صهیونیستی علیه غزه، مقاومت فلسطین همچنان به پایداری خود در برابر اشغالگران ادامه میدهد.
حدود ۱۹ ماه از جنگ غزه میگذرد و رژیم صهیونیستی که یکی از اهداف جنگ خود را «نابودی حماس» اعلام کرده بود، همچنان به نسلکشی در نوار غزه ادامه میدهد اما به اهداف خود نرسیده است. عملیات طوفان الاقصی حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی محسوب میشود و منجر به انتقادات شدید بینالمللی از «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی و سایر مقامات این رژیم شد.
اوایل ماه مه جاری، کابینه جنگ رژیم صهیونیستی طرح عملیاتی موسوم به «ارابههای گدعون» را برای گسترش جنگ علیه نوار غزه تصویب کرد. ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرد عملیات زمینی گسترده خود در نوار غزه را به بهانه تلاش برای آزادی زندانیان صهیونیست و «نابودی حماس» آغاز کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید