تکرار توهمات نتانیاهو درباره غزه و منطقه
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه توهمات خود مدعی شد که این رژیم، چهره خاورمیانه را تغییر خواهد داد و البته این کار را انجام داده است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر ادعاهای بی اساس خود درباره غزه، مقاومت و منطقه را تکرار کرد و مدعی شد که این رژیم دستاوردهای بزرگی در هفت جبهه محقق کرده است.
به گزارش تسنیم، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه توهمات خود مدعی شد که این رژیم، چهره خاورمیانه را تغییر خواهد داد و البته این کار را انجام داده است.
وی مدعی شد که از زمان تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی، دستاوردهایی همانند دستاوردهایی که در جبهه های متعدد به زعم وی محقق شده، محقق نشده است.
نتانیاهو ادعا کرد که این رژیم، واقعیت جدیدی را در لبنان ایجاد کرد که در پنجاه سال گذشته سابقه نداشته است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر مدعی شد که این رژیم اهداف خود در نوار غزه را محقق خواهد کرد.
نتانیاهو ادعا کرد که توانسته است نقش رژیم اسرائیل را به عنوان یک قدرت بزرگ منطقه ای به زعم خود تقویت کند.
وی مدعی شد که دستاوردهای بزرگی در هفت جبهه به دست آورده است.
نتانیاهو مدعی شد که به لطف فشارهای نظامی بر حماس(تجاوزات وحشیانه به نوار غزه و کشتار دهها هزار زن و کودک و تخریب کامل زیرساختهای غزه)، 197 نفر از اسرای صهیونیست را غزه بازگردانده است.
وی افزود که همچنان بیست اسیر زنده اسرائیلی در غزه به سر می برند و 28 اسیر هم مرده اند.
نتانیاهو با ابراز خشم خود از مخالفانش در صحنه سیاسی رژیم صهیونیستی ادعا کرد در حالی که مخالفانش برای مخدوش کردن وجهه او تلاش می کنند، او بدون خستگی برای بازگرداندن تمام ربوده شدگان(اسرا) تلاش می کند.
گزارشی تکاندهنده از اسرای فلسطینی و اسارت در بند اشغالگران
یکی از مراکز رسیدگی به امور اسرای فلسطینی آخرین وضعیت اسرای دربند رژیم صهیونیستی را پس از گذشت ۶۰۰ روز از جنگ نسل کشی مستمر علیه نوار غزه اعلام کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،باشگاه الاسیر فلسطینی آخرین وضعیت اسرای دربند رژیم صهیونیستی را پس از گذشت 600 روز از جنگ نسل کشی مستمر علیه نوار غزه اعلام کرد.
این مرکز در بیانیه ای افزود که آمار بازداشت فلسطینیان به بیش از 17 هزار نفر رسیده است که البته موارد بازداشت در غزه که هزاران نفر بر آورد می شود، شامل این آمار نمی شود.
این بیانیه افزود که از ابتدای جنگ نسل کشی علیه نوار غزه، 537 زن بازداشت شده اند که شامل موارد بازداشت در غزه نمی شود.
بر اساس این بیانیه، آمار اسرای کودکان کرانه باختری که در اسارت رژیم صهیونیستی هستند به 1360 نفر رسیده است.
این بیانیه ادامه داد که از آغاز جنگ نسل کشی علیه نوار غزه، دستکم 70 اسیر در زندانهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند که اشغالگران همچنان از تحویل پیکرهای 68 شهید خودداری می کنند.
در این بیانیه از جنایات شکنجه، گرسنگی دادن و جنایات پزشکی در کنار امراض و بیماری های واگیردار در زندانهای رژیم صهیونیستی که فضای به شدت سرکوبگرانه و خونین را شاهد است، خبر داده است.
این بیانیه آورده است که تعداد اسیران دربند رژیم صهیونیستی تا ماه می 2025 به بیش از 10 هزار و 100 نفر رسیده است.
در این بیانیه آمده است که در میان این اسیران، 45 اسیر زن، بیش از 400 اسیر کودک و 3577 اسیر اداری به چشم می خورند.
دیدگاه تان را بنویسید