پای حقوق‌های نجومی به شهرداری تهران باز شد

کد خبر: 807205

برخلاف فریاد وانفسای اصلاح طلبان در شهرداری تهران درباره نبود بودجه، قرارداد‌های نجومی با افراد خاص همچنان امضا می‌شود.

پای حقوق‌های نجومی به شهرداری تهران باز شد
نیوزفا: تابستان سال ۹۶ بود که بعد از انتخابات شورای شهر و به روی کار آمدن لیست ۲۱ نفره اصلاح طلبان، سکان شورای پنجم به دست اصلاح طلبانی افتاد که با ادعای مبارزه و افشای فساد کار را آغاز کردند. از دل این شورا محمدعلی نجفی به عنوان شهردار تهران بیرون آمد و از همان ابتدا با بهانه این که بودجه نیست، پایتخت را به تعطیلی کشاند. به طوری که پروژه‌های در آستانه افتتاح دوره محمدباقر قالیباف که هریک تنها یک گام تا بهره برداری فاصله داشتند -از مترو گرفته تا تقاطع‌های غیر همسطح، بزرگراه و تونل- دچار آفت سیاست زدگی شده و با شعار «پول نیست» اصلاح طلبان محکوم به تعطیلی و توقف شدند.
البته پروژه‌های شهری تنها قربانیان شعار «پول نیست» تیم جدید نبودند. متاسفانه آن‌ها پا را از این هم فراتر گذاشتند و در آستانه عید نوروز تعداد بسیاری از کارمندان شهرداری را تعدیل کردند. این در شرایطی بود که شهردار مستعفی تهران در نشست خبری مهرماه خود تاکید کرده بود، قصد تعدیل نیرو‌های شهرداری را ندارد و تنها به دنبال ساماندهی است. این موضوع را «شیخ» معاون منابع انسانی شهرداری تهران هم بار‌ها در پاسخ به افکار عمومی بیان کرده و موکدا اصرار بر عدم تعدیل داشت، اما در عمل اتفاق دیگری افتاد و شب عید خانواده‌های بسیاری منبع درآمدشان را با تعدیل ۴ درصدی نیرو‌های شهرداری در سازمان ها، معاونت ها، شرکت ها، ستاد و مناطق ۲۲ گانه شهرداری از دست دادند تا غم نان زیبایی بهار را برای شان خزان کند.
این تنها یک رویه سکه بود. تیم جدید مدیریت شهری که اصرار داشتند از مدیران دوران قبل نباید کسی در پستش باقی بماند، مدیرانی از حزب خود را در راس امور قرار دادند و هریک از این مدیران هم نیرو‌های متعددی را با خود به مجموعه تحت مدیریتی شان تحمیل کردند. نیرو‌هایی که هیچ یک سابقه کار در شهرداری تهران را نداشتند، اما در طرفه العینی با آن‌ها قرارداد‌هایی با حقوق‌های بالا بسته شد. گویا طی این مدت حقوق‌های نجومی اصلاح طلبان از دولت به شهرداری تهران هم سرایت کرده است. حقوق‌هایی که به هیچ عنوان با نوع و میزان کاری که افراد انجام می‌دهند، همخوانی ندارد. به عنوان مثال حقوق سردبیر جدید سایت شهرنوشت که به نوعی سایت شهرداری تهران به حساب می‌آید، ماهیانه ده میلیون تومان درنظر گرفته شده است. این در حالی است که حقوق سردبیر سایت‌های «سما» و «شهرنوشت» - سایت‌های شهرداری تهران - در دوره قالیباف زیر ۳ میلیون تومان بوده است.
حال چند سوال مطرح است؛ اول اینکه اگر شهرداری پول ندارد چرا حقوق‌های نجومی برای کارکنان جدیدش درنظر می‌گیرد؟ دوم اینکه اگر واقعا تیم جدید مدیریت شهری به ادعاهایش اعتقاد دارد، پس چرا در شرایطی که بانگ وانفسا بر بوق و کرنا کرده که در دوران گذشته بدنه شهرداری فربه شده و با همین بهانه هم تعداد بسیاری را تعدیل کرده، این همه نیروی جدید به سیستم تزریق کرده است؟ و سوم اینکه چرا از همان نیرو‌هایی که در سیستم بودند و برای آموزش شان به هرحال از شهرداری تهران هزینه شده بود، استفاده نکرده اند؟ آیا این معنایی بجز نگاه حزبی به سازمان شهرداری و البته دروغ پردازی تیم جدید مدیریت شهری تهران دارد؟
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد