برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و دیوار ساختمانی در سعادت‌آباد

کد خبر: 1361879

ملکی، سخنگوی آتش‌نشانی تهران در گفت‌وگو با تسنیم: ساعت ۱۳:۵۰ امروز، یک میکسر بتن که در خیابان ایثارگران شمالی سعادت‌آباد پارک بود، به‌طور ناگهانی به حرکت درآمد و با ۳ خودروی پارک‌شده (میتسوبیشی، کوییک و پراید) برخورد کرد.

برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و دیوار ساختمانی در سعادت‌آباد

ملکی، سخنگوی آتش‌نشانی تهران در گفت‌وگو با تسنیم: ساعت ۱۳:۵۰ امروز، یک میکسر بتن که در خیابان ایثارگران شمالی سعادت‌آباد پارک بود، به‌طور ناگهانی به حرکت درآمد و با ۳ خودروی پارک‌شده (میتسوبیشی، کوییک و پراید) برخورد کرد.

در ادامه، میکسر از روی جوی کنار خیابان عبور کرد و با دیوار حیاط یک ساختمان سه‌طبقه برخورد کرد. بخشی از دیوار فرو ریخت و روی یک وانت در حیاط سقوط کرد.

خوشبختانه این حادثه مصدومی نداشت. آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی محل، آن را به عوامل راهور تحویل دادند.

رانندگان خودروهای سنگین در زمان توقف حتماً از موانع ایمنی مثل آجر یا سنگ زیر چرخ استفاده کنند تا از بروز چنین حوادثی جلوگیری شود.

 

میکسر بتن

میکسر بتن

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت