زخم های کاری به زخم کاری اول

کد خبر: 1341795

نبود داستان، عدم تمرکز برای گره آفرینی و ایجاد گره های کاذب و آخر کار ایده «قتل، راه حل تمام مشکلات داستان» موجب شد که از زخم کاری اول تنها سایه ای بماند.

زخم های کاری به زخم کاری اول

به گزارش سایت فردا نیوز/  یک سریال آوانگارد و پیشرو که در فصل اول چشم های بسیاری را خیره کرد در پایان فصل چهارم تبدیل به سریالی ملال انگیز و ناامید کننده شد. نام آن سریال زخم کاری است. زمانی که زخم کاری با ایده خلاقانه مهدویان متولد شد با سریالی مواجه شدیم که قرار بود منازعات طبقه بورژوا را در قالب یک هلدینگ بزرگ روایت کند. و او تا حدود زیادی توانست از پس این کار بربیاید. بازی متفاوت گرفتن از عزتی و آزادی ور نقطه اوج کار مهدویان بود. زن و شوهری شیطان صفت که طمع ورزانه به هلدینگ نفوذ کردند و در نهایت خود را به طبقه آخر هلدینگ رساندند.

برند زخم کاری به اندازه ای برای مهدویان و فیلیمو وسوسه کننده شده بود که نتوانند از ادامه کار صرفنظر کنند و پرونده این برند را برای همیشه نبندند، پس به سراغ فصل های بعد رفتند و سرمایه ای را که جمع کرده بودند رفته رفته به آب سپردند. زخم کاری که می توانست یکی از قله های سریال سازی تجاری پلتفرم های خانگی باشد تبدیل به یک اثر متوسط بازاری شد که مخاطبان کمتر آن را جدی بگیرند. 

نبود داستان، عدم تمرکز برای گره آفرینی و ایجاد گره های کاذب و آخر کار ایده «قتل، راه حل تمام مشکلات داستان» موجب شد که از زخم کاری اول تنها سایه ای بماند. در حالی که اگر از ابتدا نقشه درستی برای خلق فصل های مختلف صورت می گرفت، زخم کاری همچنان زنده و سرحال می ماند و تبدیل به اثری بازاری و متوسط نمی شد. 

قسمت نهایی فصل چهارم نماد درماندگی داستان و تلاش برای بستن پرونده ای بود که حوصله همه را سر برده است. یک پایان ساده ساز و در عین حال جنون آمیز که گرچه مثل کارهای مهدویان همچنان خوش ساخت است و تکنیک دارد اما قانع کننده نیست. 

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت