حریق در کشتی حامل متانول در اسکله دیر بوشهر | ۳ فوتی و ۲ نفر محبوس هستند

کد خبر: 1363111

سخنگوی هلال احمر از افزایش تعداد مصدومان حادثه حریق کشتی در بوشهر خبر داد و گفت: متاسفانه ۳ نفر در این حادثه جان باختند.

حریق در کشتی حامل متانول در اسکله دیر بوشهر | ۳ فوتی و ۲ نفر محبوس هستند

سخنگوی هلال احمر در گفت‌وگو با تسنیم: ساعت ۱۱:۰۵ روز دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴، گزارشی از آتش‌سوزی در یک کشتی در اسکله شرکت متانول کاوه دریافت شد که بلافاصله یک دستگاه آمبولانس و دو خودروی نیمه‌سنگین کمک‌دار به محل اعزام شدند.

بر اساس گزارش‌های اولیه، این حادثه تاکنون پنج نفر حادثه‌دیده داشته که اطلاعات تکمیلی درباره وضعیت مصدومان، علت حادثه و جزئیات عملیات امداد و نجات متعاقباً اعلام خواهد شد.

۳ فوتی در حادثه حریق کشتی در بوشهر/ ۲ نفر محبوس هستند

سخنگوی هلال احمر از افزایش تعداد مصدومان حادثه حریق کشتی در بوشهر خبر داد و گفت: متاسفانه ۳ نفر در این حادثه جان باختند.

مجتبی خالدی، سخنگوی هلال احمر در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به وقوع حادثه حریق در یک کشتی حامل متانول در بوشهر، اظهار کرد: این حادثه حوالی ساعت 11:05 دقیقه روز دوشنبه 21 خرداد 1404 در اسکله شرکت متانول کاوه در بندر دیر استان بوشهر رخ داد.

وی با اشاره به جزئیات این حادثه افزود: در جریان این حادثه تاکنون 7 نفر حادثه‌دیده شناسایی شده‌اند که از این میان، 2 نفر مصدوم توسط نیروهای اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

خالدی همچنین گفت: متأسفانه 3 نفر در محل حادثه جان خود را از دست داده‌اند و طبق گزارش تیم‌های عملیاتی، 2 نفر دیگر همچنان در داخل کشتی محبوس هستند که این موضوع احتمال افزایش شمار فوتی‌ها را بالا می‌برد.

به گفته سخنگوی هلال احمر، برای پوشش امدادی این حادثه، یک دستگاه آمبولانس و دو دستگاه خودروی کمک‌دار نیمه‌سنگین به محل اعزام شده‌اند.

وی در پایان تأکید کرد: اطلاعات تکمیلی درباره این حادثه متعاقباً اعلام خواهد شد.

 

حجم ویدیو: 2.18M | مدت زمان ویدیو: 00:00:18 دانلود ویدیو
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت