کدخبر: 285

اخبار روز/اخبار مهم روز/اخبار حوادث

خودرو های نقض کننده محدودیت تردد 1 میلیون جریمه می شوند

سرهنگ عبادی گفت: ترافیک در راه‌های مواصلاتی مازندران، کاملا مدیریت شده و ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های استان نداریم.

محدودیت تردد در ایران به دلیل وجود کرونا ایجاد شد.محدودیت تردد در اکثر شهرهای ایران اجرا می شود.محدودیت تردد  به میزان درگیر بودن هر شهر به ویروس کرونا بستگی دارد.محدودیت تردد در کاهش ویروس کرونا تاثیر گذار بوده است و حالا دوباره محدودیت تردد جدید اعلام می شود.  اخبار محدودیت تردد  را با ما دنبال کنید. 

پلیس راه مازندران گفت: ورود خودرو‌ها به مازندران ۴۵ درصد کاهش داشته است.از امروز هر خودروی غیر بومی در استان یک میلیون تومان جریمه می‌شود.

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به اینکه ورودی‌های مازندران همچنان بسته است وخودرو‌ها اجازه ورود به استان را ندارند افزود: ورود خودرو‌ها به جاده‌های ورودی مازندران در مقایسه با روز قبل ۴۵ درصد کاهش داشته است.

سرپرست پلیس راه مازندران تصریح کرد: از ساعت ۱۲ روز یکشنبه، ممنوعیت تردد کرونایی در راه‌های ورودی و خروجی مازندران با جدیت و تشدید اقدامات توسط پلیس راه و پلیس انتظامی در حال اجراست.

جریمه ۱ میلیون تومانی خودرو‌های متخلف

سرپرست پلیس راه مازندران گفت: بنابر مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا تردد بین استانی خودرو‌های شخصی از / به شهر‌های قرمز و نارنجی ممنوع می‌باشد و بر این اساس ۴۸ ساعت به خودرو‌های غیر بومی فرصت داده شد که شهر‌های مقصد را ترک کنند.

سرهنگ عبادی افزود: از امروز سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ هر خودروی غیر بومی در مناطق مختلف استان مازندران مشاهده شوند توسط ماموران پلیس راه و دوربین‌های نطارتی به میزان ۱ میلیون تومان جریمه می‌شوند.

سرپرست پلیس راه مازندران افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۴۳ خودرو در جاده‌های استان اعمال قانون شدند و در همین مدت ۴۴۵۱ دستگاه خودرو به مبدا بازگردانده شدند.

سرهنگ عبادی از کسانی که قصد سفر به مازندران را دارند خواست تا به مازندران سفر نکنند، زیرا حتماً در راه‌های ورودی مازندران متوقف ، اعمال قانون و برگشت داده می‌شوند.

عطیلی سراسری به منظور قطع زنجیره از امروز آغاز می‌شود و همه ادارات، بانک‌ها و واحدهای قضایی و اصناف به جز مشاغل ضروری، به تعطیلات کرونایی می‌روند. 

جزئیات محدودیت تردد ۶ روزه

محدودیت تردد

از امروز دوشنبه ۲۵ مرداد، تا پایان روز کاری شنبه ۳۰ مرداد همه ادارات، اصناف و بانک‌ها به جز مشاغل ضروری گروه یک مانند آب و برق، گاز و نیروی انتظامی و اورژانس تعطیل هستند.

بر اساس مصوبات ستاد کرونا و تاکید رئیس‌جمهور، مقرر شده است همه دستگاه‌های ناظر، به شدت وارد عمل شوند و میزان جرائم برای برخورد مشخص شده است. اصناف، نیروی انتظامی و وزارت بهداشت نیز موظف بر نظارت هستند.

ممنوعیت تردد اما از یک روز پیش آغاز شده است. از ساعت ١٢ ظهر دیروز (یکشنبه، ۲۴ مرداد) تا روز جمعه ۵ شهریور ممنوعیت تردد بین استانی در جاده‌های سراسر کشور وجود دارد. همه مجوز‌های تردد نیز لغو شده است و جریمه ممنوعیت تردد بعد از یک ماه دو برابر می‌شود.

همچنین عزاداری ماه محرم در فضای بسته ممنوع است و دسته‌روی نیز نباید انجام شود (باشگاه خبرنگاران جوان).

اصناف مجاز به فعالیت

اتاق اصناف ایران نیز در پی افزایش ابتلا و شیوع گسترده موج پنجم بیماری کرونا و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تنها گروه شغلی یک بشرح ذیل در محدودیت جدید امکان فعالیت دارند و فعالیت سایر مشاغل ممنوع است.

در این اطلاعیه تاکید شده است که اتاق‌ها و اتحادیه‌های صنفی با تشدید بازرسی، نظارت و برخورد قاطع با واحدهای خاطی موجب ضمانت در اجرای بیش از پیش رعایت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی هستند.

فهرست مشاغل ٢١گانه مجاز در این دوره

۱- کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات و خدمات وابسته

۲- مراکز زیر ساختی و حیاتی، مراکز تامین و توزیع آب، برق، گاز، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت‌های تصفیه و تهویه هوا، پالایشگاه‌ها و جایگاه‌های سوخت

۳- حمل و نقل عمومی کالا و مسافر برون‌شهری شامل ریلی، هوایی، جاده‌ای و دریایی

۴- حمل نقل عمومی درون شهری

۵- ادارات و مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی، امدادی و ستادی

۶- فروشگاه‌های زنجیره‌ای (تنها بخش مواد غذایی و بهداشتی)، سوپرمارکت‌ها، میوه‌فروشی‌ها و سبزی فروشی‌ها، میادین میوه و تره‌بار

۷- مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات پروتئینی و خدمات وابسته

۸- مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های لبنی و نانوایی (تولید فراورده‌های نانوایی)

۹- مراکز بهداشتی، درمانی، امدادی ، اورژانس و تامین آمبولانس دولتی و خصوصی

۱۰- داروخانه‌ها، مراکز و فروشگاه‌های دامپزشکی، پخش دارو، عطاری و داروهای سنتی

۱۱- مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی و خوراکی آماده (صرفا بیرون‌بر).

۱۲- خدمات اپراتورهای ارتباطی، خدمات الکترونیک و فعالیت‌های پستی

۱۳- شرکت‌های خدمات اینترنتی (اعم از تامین‌کنندگان اینترنت، فروشگاه‌های اینترنتی و شرکت‌‎های خدماتی مبتنی بر اینترنت)

۱۴- رسانه‌های مکتوب و بر خط و مشاغل مشابه

۱۵- مراکز نگهداری خدماتی سالمندان، معلولان، جانبازان، مراکز توان‌بخشی و مراقبتی و آسایشگاه‌ها

۱۶- تعمیرگاه‌های انواع خودرو، لوازم خانگی، الکتریکی، الکترونیکی، کامپیوتر، تاسیساتی، کلیه خدمات فنی و کارواش

۱۷- فروشگاه‌های انواع قطعات لوازم یدکی

۱۸- فروشگاه‌های انواع مصالح ساختمانی و آهن آلات

۱۹- کارگاه‌های صنعتی (مانند جوشکاری و تراشکاری و مشابه آن)

۲۰- چاپخانه‌ها

۲۱- خشکشویی‌ها

ارسال نظر: