سهام عدالت | جاماندگان سهام عدالت

تصمیم جدید دولت برای جاماندگان سهام عدالت | جاماندگان منتظر واریز ویژه سود سهام عدالت باشند

سهام عدالت بعضی از جاماندگان کارگران هنوز عملیاتی نشده است.

کدخبر : 1559
سایت سرگرمی روز :

سهام عدالت یک نوع یارانه از سمت دولت برای مردم است. سهام عدالت یکی از پر بحث ترین موضوعات در طی چند سال اخیر بوده است. در حال حاضر تعداد زیادی از افراد سهام عدالت ندارند .  سهام عدالت به منظور فقر زدایی و اجرای عدالت اجتماعی راه اندازی شد. ما در سایت سرگرمی روز بروزترین اخبار از سهام عدالت و سود سهام عدالت را برای شما قرار میدهیم در ادامه به جدیدترین اخبار از سهام عدالت میپردازیم.

سهام عدالت بعضی از جاماندگان کارگران هنوز عملیاتی نشده است.

رئیس اتحادیه بانوان خانه کارگر فارس گفت:  هنوز سهام عدالت بعضی از جاماندگان بازنشستگان و کارگران عملیاتی نشده است.

زهرا درویشی ادامه داد:  در این شرایط نیاز است تا جهت تحقق عدالت اجتماعی به طور جد حقوق کارگران و بازنشستگان دنبال شود.

وی خاطر نشان کرد: خانواده بزرگ کارگری و بازنشستگان تامین اجتماعی که قوی ترین نیروهای محرکه جامعه و تاثیر گذار هستند همچنان مطالبه گر و خواستار اجرای ماده ۴۱ حداقل مزد کارگران و بازنشستگان طبق درصد تورم،  اجرای مابه التفاوت همسان سازی، الزام به درمان مستقیم ، سهام عدالت ، اقتصاد قوی و پویا ،کنترل تورم  و اعتبار و جایگاه ارزش پول ملی و توجه به عزت و کرامت انسانی بویژه برای کارگران و بازنشستگان معزز هستند.

درویش تصریح کرد:تاثیر گذاری، مطالبه گری و چانه زنی از افتخارات مهم نمایندگان کارگران در شورای عالی کار است.

وی افزود: در جلسه ای که فضای آن به سمت دستوری پیش می رود باید نمایندگان جهت جلوگیری از بی عدالتی و تبعیض این جلسه را ترک می کردند.

منبع: ایلنا

حداکثر ارزش سهام قابل واگذاری به هر یک از مشمولان سهام عدالت جدید، موضوع تصمیم مورخ ۱۶ اسفند شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی معادل حداکثر صد میلیون ریال تعیین می شود.

درحالی که طبق آمار حدود ۴۹ میلیون نفر مشمول سهام عدالت هستند، همواره صدای اعتراض عده‌ای به گوش می‌رسید که چرا با وجود اینکه جزو دهک‌های کم درآمد جامعه هستند، مشمول این سهام نمی شوند. از سویی دولت دوازدهم درحالی به کار خود پایان داد که اعلام شد پرونده ثبت نام سهام عدالت بسته شده است و امکان اینکه مشمول جدیدی پذیرفته شود وجود ندارد. با این حال برخی نماینده های مجلس همچنان قول تخصیص سهام عدالت به جاماندگان را می دادند و آمارهای مختلفی نیز از جاماندگان ارائه می شد و در نهایت نیز زمزمه های یک جامعه آماری ۲۰ میلیون نفری نیز به گوش رسید.

هیات وزیران در جلسه ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۱ به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی و در اجرای بند الف تبصره ۲ ماده واحده قانون بودجه ۱۴۰۱ کل کشور تخصیص سهام عدالت به جاماندگان را تصویب کرد که این مصوبه با امضای محمد مخبر معاون اول رییس جمهور ابلاغ شده است.

بر اساس این مصوبه، حداکثر ارزش سهام قابل واگذاری به هر یک از مشمولان سهام عدالت جدید، موضوع تصمیم مورخ ۱۶ اسفند شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی معادل حداکثر صد میلیون ریال تعیین می شود.

هیات وزیران به سازمان خصوصی سازی اجازه داد نسبت به واگذاری سهام دولت در بانک های ملت، تجارت و صادرات اقدام کند که بر این اساس ۲ درصد سهام بانک ملت، ۳ درصد از سهام بانک تجارت و ۲.۷ درصد سهام بانک صادرات مشمول این واگذاری می‌شود.

طبق این مصوبه حقوق مالکانه سهام این تصویب نامه به مشمولان تعلق خواهد گرفت.

انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بنا بود در سال گذشته تعیین تکلیف شود، اما به نتیجه نرسید که رئیس سازمان بورس در آخرین نشست خبری خود از سازو کاری جدید برای تعیین تکلیف آن خبر داده است.

در ۶ اسفند ۱۴۰۰ آقای باغستانی مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی گفته بود: برای انتقال قهری سهام عدالت به زیرساخت‌های متفاوتی نیاز است که به دلیل پیچیدگی‌های آن، قدری راه‌اندازی سامانه مربوطه طولانی شد که امیدواریم ظرف ۶ ماه آینده (شهریور ۱۴۰۱) به بهره‌برداری برسد.

سامانه ای که در شهریور ۱۴۰۱ هم آماده نشد و باشگاه خبرنگاران جوان در ۳۰ مهر ۱۴۰۱ برای پیگیری بیشتر به سراغ قائم مقام مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی آقای ابوترابی رفت و او در این زمینه بیان کرد: در خصوص سامانه انتقال سهام عدالت به وراث باید گفت این سامانه دو بخش دارد. بخش اول که باید یک سری زیر ساخت‌ها در قسمت فناوری اطلاعات آماده می‌شد که همکاران من در شرکت سپرده گذاری در حال تلاش هستند. اما یک بخش دیگر از این پروژه خارج از حیطه اختیارات سپرده گذاری مرکزی است.

وی در ادامه افزود: قوه قضاییه باید به سپرده گذاری یک سرویسی ارائه کند که در آن متوفیان را مشخص و اطلاعات را به ما دهد تا ما بتوانیم بر اساس گواهی انحصار وراثتی که قوه قضائیه اعلام می‌کند و زیر ساخت‌های سرویسی که به ما می‌دهند موارد را اجرایی کنیم. پیگیر این موضوع هستیم و این مورد یکی از خواسته‌های خود مسئولان بازار سرمایه و سپرده گذاری مرکزی است.

اما جامعه آماری وراث چقدر است؟ بر اساس آخرین مصاحبه‌های اعلامی بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مشمولان سهام عدالت در سال‌های گذشته فوت شده اند که اگر برای هر فوت شده میانگین ۴ وارث را در نظر گرفت بیش از ۱۴ میلیون نفر در برگیری وجود دارد.

همچنان که راه اندازی سامانه انتقال سهام عدالت به وراث در هاله‌ای از ابهام بود، در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ آقای محمد کاظمی فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه درباره اطلاعات فردی متوفیان سهامدار سامانه سهام عدالت به صورت الکترونیکی مطرح کرد: سازمان ثبت احوال کشور این خدمت را ارائه می‌دهد و اطلاعات متوفیان را به صورت برخط در اختیار دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • ر_ا
    2

    سلام وقتتون بخیرمن جاموندم ازسهام عدالت بخدابچه کوچک دارم نمیتونم برم سرکاردستم خالی نمیدونم براثبت نام سهام عدالت چکارکنم لطفاکمک کنیدلطفایه کمکی بکنید

    • خدیجه حسینیان دربندی
      1

      سلام منم سهام ندارم تورو خدا ثبت کنید

  • ناشناس
    0

    گفته شده جاماندگان سهام عدالت منتظر پرداخت سود باشند چه کنیم که جز این گروه باشیم ؟؟؟؟؟ سایت ثبت نام شرایط و موارد دیگه گفته بشه در ضمن تحت پوشش هستیم

  • خدیجه حسینیان
    0

    سهام اصلا ندارم تورو خدا چندین ساله جا موندم ثبت حشده

  • نجمه قدیرزاده مشیزی
    0

    حقوق شهروندی من رو هم لطف کنید بدید ممنون

  • مسعود
    0

    سلام لطفا پیگیر جاماندگان سهام عدالت باشید.خدایی انصاف نیست یکی بگیره یکی حتی یک عضو از خانوادشم نگیره

  • م ح
    0

    هرچه زودتر واریز کنید سود سهام عدالت و اونایی که سال ۹۹ فروخته بودن لطفاً پیگیری کنید ممنونم اونا هم واریز کنید در ضمن ۱۰سهام عدالت بهزیستی فرزندان‌شان حساب سرپرستان خانوار واریز کنید بهتره مثل سال قبل دردسرش کمتره میشود معلومه از اداره بهزیستی کیا هستند سهام عدالت ندارند اصلا فرزندان‌شان