توصیه آیت‌الله نوری همدانی به وزیر اقتصاد

کد خبر: 1248006

آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید با قدردانی از خدمات دولت سیزدهم گفت: اصلاح وضعیت بانکداری باید در اولویت قرار گیرد و برای بالا رفتن ارزش پول ملی تلاش شود.

توصیه آیت‌الله نوری همدانی به وزیر اقتصاد

آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید با قدردانی از خدمات دولت سیزدهم گفت: اصلاح وضعیت بانکداری باید در اولویت قرار گیرد و برای بالا رفتن ارزش پول ملی تلاش شود.  

به گزارش دفتر آیت‌الله نوری همدانی، وی روز سه‌شنبه در دیدار وزیر اقتصاد و دارایی افزود: زمانی می‌توانیم ادعای موفقیت داشته باشیم که فقر ریشه کن شده باشد و مردم در رفاه باشند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم بیان داشت: مسئولان در مسیر خدمت به مردم تمام سعی خود را به کار گیرند چرا که در انقلاب هم همین مردم عامل بقای نظام هستند و تأکید امام راحل و رهبری هم همین است.

وی توسعه بیمه همگانی را از موفقیت های دولت دانست و برقراری عدالت در اخذ مالیات را خواستار شد.

آیت الله نوری همدانی در پایان از گزارش سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و هیات همراه تشکر کرد.

 

وزیر اقتصاد و امور دارایی:درآمدهای مولدسازی در جهت اتمام پروژه‌های نیمه کاره هزینه می‌شود

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت:برخی از بخش های دولت دارایی های داشتند که سالها بدون استفاده بوده که درآمدهای اجرای طرح مولدسازی در جهت اتمام پروژه های نیمه کاره هزینه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید احسان خاندوزی عصر سه شنبه در دیدار آیت الله سبحانی اظهار داشت: سامان دادن به فضای اقتصادی کشور از جمله برنامه‌های دولت سیزدهم است و ایجاد درگاه ملی مجوزها گامی در راستای تسهیل فعالیت فعالان اقتصادی بوده است.

وزیر اقتصاد و امور دارایی بیان داشت: هوشمند سازی نظام مالیاتی کشور نیز در دولت سیزدهم در دستور کار قرار گرفت و در دولت گذشته از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مالیات اخذ می‌شد که شمار مودیان مالیاتی اکنون به بیش از ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده است.

وی ادامه داد: تصویب طرح مالیات مجموع درآمد خالص هر خانوار در هیئت دولت در راستای ایجاد عدالت در جامعه بوده است.

خاندوزی در بخش دیگری از گزارش خود به موضوع مولدسازی دارایی‌های دولت اشاره کرد و ابراز داشت: برخی از بخش‌های دولت دارایی‌های داشتند که سال‌ها بدون استفاده بوده که اجرای طرح مولدسازی در جهت اتمام پروژه‌های نیمه کاره هزینه خواهد شد.

وی عنوان کرد: تلاش می‌شود تا استفاده از ظرفیت‌های حوزه علمیه در بخش‌های مختلف دولت به صورت حداکثری محقق شود.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم تلاش شده تا معطلی در گمرکات به حداقل برسد افزود: دستگاه‌هایی در این بخش مسئولیت داشتند که عملکرد آنان موجب طولانی شدن فرایند بود که گواهی استاندارد در گذشته ۲۰ روز به طول می‌انجامید و در این دوره به ۹ روز کاهش یافت.

وزیر اقتصاد و امور دارایی با اشاره به راه اندازی صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان بیان داشت: ماهانه مبلغ ناچیزی در قبوض مردم برای این امر در نظر گرفته شده است تا در زمان وقوع بلایای طبیعی خسارات جبران شود.

وی عنوان داشت: در حوزه فعالیت بانک‌ها در این دوره تلاش شد موضوع قرض الحسنه پررنگ شود و تسهیلات بانک قرض الحسنه مهر ایران به ۱۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت.

خاندوزی ابراز داشت: موضوع اقاله اموال افراد که در رهن بانک بوده و مشکلی برای مردم پدید می‌آورد نیز حل شده و افرادی که بدهی خود را تسویه کنند بانک‌ها وثیقه در رهن را آزاد می‌کنند.

وزیر اقتصاد و امور دارایی:بند ناف دولت در استقراض از بانک مرکزی قطع شد

وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت:یکی از اقدامات صورت گرفته در دولت سیزدهم پایان استقراض دولت از بانک مرکزی بود که این بند ناف بواسطه برقراری انضباط مالی در حساب های دولتی قطع شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید احسان خاندوزی عصر سه شنبه در دیدار آیت الله سعیدی امام جمعه قم اظهار داشت: یکی از اقدامات صورت گرفته در دولت سیزدهم پایان استقراض دولت از بانک مرکزی بود که این بند ناف بواسطه برقراری انضباط مالی در حساب‌های بخش‌های مختلف دولتی قطع شد.

وزیر اقتصاد امور دارایی داشت: بسیاری از دارایی‌های دولت سال‌ها بدون استفاده بوده که این دارایی‌ها شناسایی شده و درآمدهای ناشی از اجزای آن نیز برای پروژه‌های نیمه تمام در مناطق مختلف کشور استفاده خواهد شد که اجرای این طرح تاکنون با موفقیت همراه بوده است.

وی با بیان اینکه بر موضوع فرارهای مالیاتی در این دوره متمرکز شدیم ابراز داشت: گروه‌های بسیاری بودند که مالیات پرداخت نمی‌کردند که این گروه‌ها شناسایی شد و از سال ۱۴۰۰ آمار مودیان مالیاتی دو برابر شد و این اقدام در راستای برقراری عدالت اجتماعی و رفع تبعیض مؤثر بوده است.

خاندوزی عنوان داشت: راه اندازی درگاه صدور مجوزهای کسب و کار در راستای انجام فعالیت اقتصادی افراد مؤثر بوده که تلاش می‌شود در کمترین زمان ممکن تولیدکنندگان بتوانند مقدمات انجام اقدامات خود را پیش ببرند و با این اقدام مقاومت دستگاه‌ها برای صدور مجوز شکسته شد.

وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: تلاش کردیم تا بیمه تکافل در کشور گسترده و فراگیر شود و تیمی برای این امر مأموریت یافتند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بانک قرض الحسنه مهر ایران، بانکی دولتی است که در زمینه ارائه تسهیلات قرض الحسنه فعالیت می‌کند و در این دوره تسهیلات قرض الحسنه پرداختی از سوی این بانک از ۶۰ هزار میلیارد تومان به ۱۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت.

خاندوزی با بیان اینکه مشکلی که برای مردم از بابت اقاله املاک تملیکی بانک‌ها پدید می‌آمد نیز برطرف شده است بیان داشت: در گذشته بانک‌ها ملک افرادی که قسط‌های خود را پرداخت نمی‌کردند را تملک می‌کردند که مصوب شد در صورتی که فرد بدهی خود را تسویه کند ملک از سوی بانک به صاحب آن باز گرداننده شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها