شرایط جوی امروز جمعه 21 بهمن | وضعیت هوای تهران

کد خبر: 1204149

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از بارش پراکنده و کاهش دما در نقاطی از کشور بویژه در نوار شمالی خبر داد.

شرایط جوی امروز جمعه 21 بهمن | وضعیت هوای تهران

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از بارش پراکنده و کاهش دما در نقاطی از کشور بویژه در نوار شمالی خبر داد.

صادق ضیائیان  در مورد  کشور، گفت: امروز جمعه 21 بهمن ماه در گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال سمنان و ارتفاعات البرز شرقی بارش پراکنده و کاهش دما ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در روز شنبه 22 بهمن ماه در مناطقی از آذربایجان غربی، کردستان، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی شامل کرمانشاه، همدان، مرکزی، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز شامل زنجان و قزوین بارش خفیف باران و برف رخ می‌دهد، گفت: یکشنبه 23 بهمن ماه سامانه بارشی در قالب مناطق نیمه غربی و نوار شمالی کشور فعال خواهد بود و سبب بارش در این مناطق خواهد شد.

ضیائیان افزود: طی این روز (یکشنبه 23 بهمن ماه) بارش در کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شمال غرب فارس، غرب و جنوب اصفهان، شرق لرستان و جنوب همدان شدت خواهد داشت.

وی افزود: دوشنبه 24 بهمن ماه بارش در شمال شرق خوزستان، شرق لرستان، غرب و جنوب اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال غرب فارس و شمال خراسان رضوی ادامه خواهد داشت و در شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز، خراسان شمالی و سواحل شمالی دریای خزر بارش پراکنده رخ می‌دهد.

ضیائیان افزود: سه شنبه 25 بهمن ماه در دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی و بخش‌هایی از مرکز و شمال شرق بارش ادامه خواهد داشت و این در حالیست که جمعه و شنبه 21 و 22 بهمن ماه خلیج فارس و دریای عمان مواج خواهد بود.

وی با بیان اینکه بر اساس نقشه‌های هواشناسی در روز جاری جمعه 21 بهمن ماه همدان با 1- و 12- سردترین و بندرعباس با دمای 23 و 13 گرمترین مرکز استان کشور هستند.

وی در مورد وضعیت هوای تهران نیز با بیان اینکه امروز 21 بهمن ماه آسمان تهران ابری تا نیمه ابری، گاهی وزش باد خواهد داشت، گفت: بیشترین دمای تهران 6 و کمترین 2- خواهد بود./ایسنا

 

آخرین وضعیت بارش‌های کشور در ماه جاری

آخرین وضعیت بارش‌های کشور در ماه جاری

بر اساس اطلاعات سازمان هواشناسی، با وجود کاهش میانگین بارندگی کشور از ابتدای ماه جاری تاکنون، بارندگی‌های تهران یک میلیمتر افزایش داشته است.

به گزارش ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته در کشور حدود ۶.۶ میلیمتر بارندگی ثبت شد. میزان بارندگی‌ها در بلندمدت ۱۰.۷ میلیمتر بود که در مقایسه با بلند مدت حدود ۳۸.۷ درصد کاهش میانگین بارندگی در کشور ثبت شده است.

از ابتدای ماه جاری میزان این بارندگی‌ها در کشور ۲۲.۱ میلیمتر و در بلندمدت حدود ۲۴.۱ میلیمتر بود. میزان بارش‌های ماه جاری در مقایسه با بلندمدت حدود ۸.۳ درصد کاهش داشته است.

از ابتدای فصل جاری نیز میانگین بارش‌های کشور ۶۴.۲ میلیمتر بود که نسبت به بارش‌های بلندمدت که به میزان ۵۵.۲ میلیمتر ثبت شده است ۱۶.۳ درصد افزایش دارد. این درحالیست که از ابتدای سال آبی جاری ( از ابتدای مهرماه تاکنون) ۹۵.۹ میلیمتر بارندگی ثبت شده است و بارندگی‌های بلند مدت ۱۱۴.۶ میلیمتر بود بنابراین میزان بارندگی‌های سال آبی جاری کشور در مقایسه با بلند مدت حدود ۱۶.۳ میلیمتر کاهش داشته است.

افزایش یک میلیمتری بارش‌های تهران از ابتدای ماه جاری

 تهران نیز طی هفت روز گذشته تنها ۲.۵ میلیمتر بارندگی دریافت کرده است. میزان بارندگی‌های این استان در بلندمدت حدود ۹.۷ میلیمتر است و درواقع بارش‌های این بازه زمانی نسبت به بلندمدت حدود ۷.۲ میلیمتر کاهش داشته است.

این استان از ابتدای ماه جاری با بارش ۲۵.۱ میلیمتری نسبت به بارش‌های ۲۴.۱ میلیمتری بلندمدت حدود ۱ میلیمتر افزایش بارندگی داشته است. از ابتدای فصل جاری نیز تهران ۴۱ میلیمتر بارندگی داشته است. این میزان بارندگی در مقایسه با بلندمدت که ۵۰.۴ میلیمتر بود، ۹.۴ میلیمتر کاهش داشته است.

تهران از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۶۱.۴ میلیمتر بارندگی دریافت کرده است. میانگین بارندگی‌های آن در بلندمدت ۱۲۳.۴ میلیمتر است بنابراین بارش‌ها در فصل آبی جاری نسبت به بلندمدت ۶۲ میلیمتر کاهش داشته این در حالیست که سال گذشته در همین بازه زمانی تهران حدود ۸۲ میلیمتر بارندگی داشت بنابراین در سال آبی جاری ۲۰.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

با وجود کاهش بارندگی‌ها مازیار غلامی_مدیرکل هواشناسی استان تهران_ در گفت و گو با ایسنا درباره تاثیر بارندگی‌های دو هفته گذشته بر شرایط کم‌بارشی و ذخیره آب اظهار کرد: سیستم بارشی که طی هفته گذشته استان تهران را درگیر کرد حدود ۱۴ درصد کم‌بارشی را کاهش داده است و کمبود بارش‌ها که از ابتدای سال زراعی تا قبل از سیستم بارشی هفته گذشته حدود ۶۳ درصد بود پس از این بارش‌ها ۱۴ درصد کمتر شد و به ۴۹ درصد و نسبت به سال گذشته به ۲۶ درصد رسید اما با این وجود همچنان مصرف بهینه آب باید در دستور کار قرار گیرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها