۱۰ گیاه تصفیه کننده هوا در خانه

کد خبر: 761212

این نخل، که به نام “نخل پروانه” هم شناخته می‌شود، یگ گیاه خانگی راست قامت است که در صورت نگهداری در شرایط مناسب می‌تواند ۳ الی ۳ ٫ ۵ متر هم رشد کند.

۱۰ گیاه تصفیه کننده هوا در خانه

سرویس سبک زندگی فردا: همه ما می‌دانیم هوای شهرمان چقدر آلوده است. برای اینکه خود و خانواده‌تان را از این آلودگی نجات دهید و هوای خانه را سم زدایی کنید، این ۱۰ گیاه،به نقل از فوت و فن که بر طبق پژوهش‌های ناسا برترین تصفیه کننده‌های هوا هستند، را پرورش دهید.

۱۰ گیاه تصفیه کننده هوا در خانه

گیاهان خانگی که برای ما تنها جنبه سرگرمی و زینتی دارند، سلاح‌های کارآمدی در مقابل آلودگی هوا هستند. تحقیقات دانشمندان سازمان ناسا نشان داد، بعضی گیاهان خانگی انرژی بالقوه‌ای برای جذب گاز‌های مضر و آلودگی‌های هوا دارند. پس با توجه به آلودگی هوای این روزها، بهتر است چند عدد از این گیاهان خانگی را تهیه کنید و در خانه یا اداره خود پرورش دهید و هوایی سالم و پر اکسیژن تنفس کنید!

۱- نخل اریکا

این نخل، که به نام "نخل پروانه" هم شناخته می‌شود، یگ گیاه خانگی راست قامت است که در صورت نگهداری در شرایط مناسب می‌تواند ۳ الی ۳ ٫ ۵ متر هم رشد کند. این گیاه به مقداری رطوبت نیاز دارد تا نوک برگ‌هایش قهوه‌ای نشوند. می‌توانید اریکا پالم را هرس هم کنید. وقتی می‌خواهید این گیاه را تهیه کنید، به دنبال نخل‌هایی بگردید که طوقه قطور تری داشته باشند. گیاهانی که ساقه نازک تری دارند به راحتی واژگون می‌شوند و ممکن است به علت ضعف‌شان، زنده نمانند.

۲- نخل راپیس

این نخل، علاوه بر نخل راپیس، "بانوی نخل" هم نامیده می‌شود. این نخل مقاوم، با شرایط بسیاری از فضا‌های داخلی آدابته شده و به خوبی کنار می‌آید. راپیس‌ها یکی از آسان‌ترین نخل‌ها برای پرورش هستند، اما درست مانند انسان‌ها، هر راپیسی عادات مربوط به خود را دارد و ممکن است نگهداری هر کدام از آنها، کمی با دیگری متفاوت باشد. این نخل رشد کندی دارد، اما می‌تواند تا ۴ ٫ ۵ متر هم رشد کند و تنه به هم فشرده و قطوری تشکیل دهد. شرایط نگهداری از نخل راپیس در پست‌های قبلی همین بخش (بخش طبیعت) به تفصیل آمده است.

۳- نخل شامادورا (نخل بامبو)

این نخل مکانی روشن با نور غیر مستقیم را دوست دارد. اگر این گیاه را تازه خریداری کرده اید و شروع به برگ ریزی کرده، نگران نباشید، اندکی طول می‌کشد تا گیاهان جدید به شرایط محیط خانه‌تان عادت کنند. این نخل رطوبت هوا را دوست دارد، اما از خیس ماندن خاکش به مدت طولانی بیزار است و نباید در زیر گلدانی پر از آب بماند. ممکن است بعد از مدتی نخل‌تان کنه عنکبوتی بگیرد که می‌توانید آن را با سم پاشی کمی از بین ببرید.

۴- فیکوس الاستیکا

این گیاه در شرایط خانه به خوبی رشد می‌کند و مکانی روشن و نیمه آفتابی می‌خواهد. از رسیدن نور مستقیم به گیاه جلوگیری کنید، به خصوص در روز‌های گرم تابستانی. ممکن است گیاهان جوان‌تر به قیم نیاز داشته باشند. فیکوس‌تان در حالت بالغ ارتفاعی در حدود ۲۴۰ سانتی متر و عرضی برابر ۱۵۰ سانتی متر خواهد داشت. اگر می‌خواهید گیاه را هرس کنید، حتما دستکش بپوشید چرا که ممکن است شیره گیاه دست‌تان را تحریک کند. در طول فصل رشد گیاه، در هر بار آبیاری، گیاه را به خوبی آب دهید و بعد اجازه دهید در بین دو آبیاری خاک گیاه تقریبا خشک شود. بهتر است در زمستان فیکوس را کمی غبار پاشی کنید.

۵- دراسنا درمنسیس

دراسنا ارتفاعی به اندازه ۳ متر و عرضی در حدود ۹۰ سانتی متر پیدا می‌کند، پرورش آن آسان است و مکان روش و بدون آفتاب مستقیم را ترجیح می‌دهد. بهتر است گیاه را در کنار یک پنجره شرقی یا غربی قرار دهید. اگر آبیاری دراسنا را کاهش دهید، می‌توانید آن را به شرایط کم نور تری هم عادت دهید. خاک گیاه را همواره مرطوب نگه دارید و هر از گاهی دراسناتان را غبار پاشی کنید. برگ‌های مرده را از پاش گیاه بردارید. در کل گیاه دراسنا، گیاهی فوق العاده مقاوم است.

۶- فیلودندرون

یکی از مقاوم‌ترین گیاهان خانگی فیلودندرون است که نور متوسط تا روشن را ترجیح می‌دهد، اما می‌تواند به مقدار کمتری نور هم آدابته شود. نور مستقیم برگ‌های گیاه را می‌سوزاند و رشد آن را متوقف می‌کند. فیلودندورن در دو نوع بالا رونده و قائم موجود است. این گیاه در درون خانه، هر از گاهی نیاز به غبار پاشی دارد و باید خاک روی برگ‌هایش را هم چند وقت یک بار با دستمالی پاک کرد. خاک گیاه باید همواره مرطوب باشد، اما اجازه دهید خاک در بین دو آبیاری اندکی خشک شده باشد و سپس آبیاری مجدد را انجام دهید. روش نگهداری از فیلودندرون در پست‌های قبلی همین بخش (بخش طبیعت) آمده است.

۷- نخل کوتوله خرما

این گیاه سرسخت، مقاوم به خشکی و دراز عمر، به مکانی روشن و به دور از سرما و باد‌های سرد و خشک نیاز دارد. این گیاه رشد آرامی دارد و در نهایت رشد خود به ارتفاع ۲۴۰ سانتی متر تا ۳ متر در می‌آید. حواستان باشد که این نخل شاخه‌هایی تیز و سوزنی دارد پس آن را از دسترس کودکان دور نگه دارید.

۸- فیکوس (Ficus Alii)

این گیاه به راحتی در درون خانه رشد می‌کند و در برابر آفات مقاوم است. فیکوس در درون خانه مکانی مرطوب و نور کم تا متوسط را می‌پسندد. این گیاه نباید در کنار وسیله‌های گرمایشی و باد‌های سرد قرار گیرد چرا که این شرایط منجر به برگ ریزی گیاه می‌شوند. خاک فیکوس باید مرطوب باشد، اما اجازه دهید در بین دو آبیاری خشک شود و سپس آبیاری مجدد را انجام دهید.

۹- سرخس بوستون

سرخس بوستون ارتفاعی برابر ۱۲۰ سانتی متر وعرضی در حدود ۱۵۰ سانتی متر پیدا می‌کند. این سرخس، گیاهی پرپشت است که در سبد‌های آویز نمای زیباتری دارد. این گیاه مکانی با نور روشن و غیر مستقیم را ترجیح می‌دهد. خاک گیاه را هموراه مرطوب نگه دارید و گیاه را با آب ولرم غبار پاشی کیند. سرخس بوستون مستعد ابتلا به کنه عنکبوتی و سفید بالک‌ها است. در صورتی که این حشرات را بر روی گیاه مشاهده کردید، آن را با مقداری آب و صابون سم پاشی کنید و یا از سموم شیمیایی استفاده کنید. قبل از خرید گیاه جدید، آن را خوب بررسی کیند تا مطمئن شوید حشره‌ای بر شاخ و برگ آن نیست.

۱۰- اسپاتی فیلوم

اسپاتی فیلوم گیاهی پرپشت است که به ارتفاع ۹۰ سانتی متر و عرضی در حدود ۶۰ سانتی متر می‌رسد. این گیاه سرسخت بی‌توجهی شما را به خوبی تاب می‌آورد. اسپاتی فیلوم نور غیر مستقیم و رطوبت بالا را می‌پسندد و باید از معرض باد‌های سرد و خشک دور باشد. برای گرفتن نتیجه مناسب اسپاتی فیلوم‌تان را به خوبی آبیاری کنید و سپس اجازه دهید خاک گیاه در بین دو آبیاری اندکی خشک شود. بهتر است برگ‌ها را هر از گاهی با آب گرم و یا آب مقطر غبار پاشی کنید.

در کل برای غبار پاشی هر گیاهی، بهتر است از آب مقطر و هم دمای محیط (یا کمی گرم‌تر از دمای محیط) استفاده کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها