۹ گام برای موفقیت بیشتر در دستیابی به اهداف

کد خبر: 799026

به دوستان و آشنایانی فکر کنید که موفقیت شما را می‌خواهند. مخصوصا آن‌هایی که رابطه‌ای قوی با شما دارند می‌توانند در لیست افرادی باشند که هنگام سردی و افول انگیزه به کمک شما بیایند.

۹ گام برای موفقیت بیشتر در دستیابی به اهداف

سرویس سبک زندگی فردا: تحقق انگیزه‌ای راسخ برای رسیدن به اهدافی که در سال جدید برای خود تعیین کرده‌اید به صورت شگفت‌آوری قابل دست‌یابی است. تنها کافی است به این ۹ قانون که توسط متخصصان انگیزه تدوین شده‌است عمل کنید تا به بزرگترین آرزو‌های خود برسید. به نقل از فوت و فن این استراتژی‌ها به شما کمک می‌کنند تا در سال جدید بتوانید راحت‌تر به اهدافتان برسید. "

۹ گام برای موفقیت بیشتر در دستیابی به اهداف

۱- در برنامه‌ریزی، تمام ریزه‌کاری‌ها را در نظر بگیرید.

قبل از برنامه‌ریزی برای هدفی، حتماً تمام احتمالات غیر منتظره و موانع را در نظر بگیرید و برای آن‌ها راه حلی تدبیر کنید. پیتر گالفیتزر، پروفسور روانشناس، دانشگاه نیویورک، تاکید دارد: افرادی که در برنامه‌ریزی موانع غیر منتظره را در نظر می‌گیرند نسبت به افرادی که این‌کار را انجام نمی‌دهند کمتر در میان راه می‌مانند. در سال ۲۰۰۹ تحقیقات در ژورنال پزشکی پریونتیو منتشر شد. در این آزمایش پروفسور گالفیتز دو دسته از زنانی که می‌خواستند بیشتر فعال باشند، مورد مقایسه قرار داد. به هر دو گروه اطلاعاتی از سبک زندگی سالم داده شد. اما به دسته دوم یاد داده شد که چگونه با موانع برخورد کنند. دسته دوم بدون تعجب از دسته اول بهتر عمل کرد.

۲- توانایی‌های خود را بهتر بشناسیم.

بر اساس تحقیقات آلبرت باندورت، استاد روانشناسی دانشگاه استنفورد، هر کسی بر اساس آن چیزی که از خود معتقد است عمل می‌کند؛ نه در آنچه بیطرفانه خود را مستعد می‌بیند. تحقیقات او نشان داده است کسانی که از عملکرد و بهره‌وری خود اطلاع کافی دارند (یعنی باور به انجام کار‌های که می‌توانند انجام دهند، دارند) از کسانی که این آگاهی را ندارند بهتر عمل می‌کنند.

۳- اجازه ندهید اهدافتان سر به فلک بکشد.

هنگامی که اهدافتان خیلی جاه‌طلبانه می‌شود؛ شما را به عقب رانده و بی‌انگیزه می‌کند. بجای اینکه غیر واقع‌گرایانه و بلند‌پروازنه هدف‌گذاری کنیم (مانند اینکه بخواهیم با درآمد پایین برای خرید خانه‌ای در شش ماه پول پس‌انداز کنیم) اهدافی منعطف‌تر و قابل دست‌یابی را برای خود برگزینیم. (با توجه به درآمد، مدت بیشتر از یک سال را پول پس‌انداز کنیم).

اما همیشه برای این اهداف کار و تلاش بکنیم…. به گفته دانیل پینک، نویسنده کتاب راننده: چیزی که بیشتر از هرچیزی ما را با انگیزه نگه می‌دارد قدم‌های کوچکی هست که روزانه در جهت اهدافمان بر‌می‌داریم. چیزی که همیشه برای ما قوت قلب است که به سوی اهدافمان می‌رویم هرچند با‌گام‌هایی آرام!

۴- اهدافتان را با دیگران در میان بگذارید.

به جای اینکه اهدافمان را پیش خود نگه داریم، با دیگران هم درجریان بگذاریم. جیمز فلر متخصص شبکه‌های اجتماعی می‌گوید: "دوستان و آشنایان می‌توانند رفتار شما را تقویت کنند. " با این‌حال سخت است از اهداف خود دست بکشیم وقتی بدانیم که دیگران پیشرفت ما را زیر نظر دارند. شخصی به نام استفانی برای اینکه وزن خود را کاهش دهد وبلاگی را راه‌اندازی کرد و همه دوستان و آشنایان خود را دعوت کرد. استفانی: "چیزی را میخواستم که من را با مسولیت و قابل‌حساب نگه‌دارد" استفانی هر هفته خود را وزن می‌کرد و نتایج را در وبلاگ خود ثبت می‌کرد. او در سه هفته تقریباً سه کیلو وزن کم کرد. استفانی: "مردم پیشرفت من را در وبلاگ مشاهده می‌کردند و با نظرات خود من را در ادامه راه با انگیزه نگه می‌داشتند "

۵- در شرایط دشوار حمایت دیگران را فراموش نکیند.

به دوستان و آشنایانی فکر کنید که موفقیت شما را می‌خواهند. مخصوصا آن‌هایی که رابطه‌ای قوی با شما دارند می‌توانند در لیست افرادی باشند که هنگام سردی و افول انگیزه به کمک شما بیایند. افرادی را انتخاب کنید که شکست شما را در گذشته دیده باشند و از این باخبر باشند که چقدر اهدافتان برایتان مهم است. ژوزف از دوران نوجوانی سیگار می‌کشید و چندین بار برای ترک سیگار تلاش کرد و به دنبال راه‌حلی می‌گشت؛ ژوزف: گلن کنارم ایستاده بود و بدون هیچ اولتیماتومی گفت که می‌خواهد درکنار من تا آخر پیر شود؛ این جمله انگیزه‌ای بینهایت به من داد" بعد از آن، من سیگار را کامل ترک کردم.

۶- خودت را در اولویت قرار بده

نیازهایت را در اولویت قرار بده حتی اگر کمی خودخواهانه به نظر برسد. اگر در مسیر پیشرفت، خودتان را برای دیگران قربانی کنید تا آن‌ها را راضی نگه دارید، اول از همه به خود ظلم کرده‌اید. کارن خود را در آخرین اولویت در زندگی قرار داده بود. کارن می‌گفت: "به صورت تمام وقت به عنوان تراپیست کار می‌کردم و نیمه وقت مشغول به تدریس بودم. علاوه بر این باید از همسر و دو فرزندنم مراقب می‌کردم" با‌گذشت این‌ها او خود را مضطرب می‌دید و اضافه وزن پیدا کرده بود. همچنین درد کمر دائماً او را اذیت می‌کرد. او تصمیم گرفت برای خود کاری بکند و تغییری در سلامت روحی خود ایجاد کند. کارن می‌گفت: "کار پاره وقت را رها کردم و برای کاهش وزن اقدام کردم. شیش روز در هفته به پیاده روی می‌رفتم. در نهایت ورزنم را کاهش دادن و کمردرد و استرس ناپدید شدند "

۷- خود را به چالش بکشیم و تغییر کنیم

فرانک بوچ مربی شنای المپیک میگوید؛ سخت است که در راهی علاقه‌مند بمانید زمانی که همه چیز بدون تغییر باقی بماند. فرانک برای اینکه به شاگردانش انگیزه بدهد دائما آن‌ها را مورد چالش قرار می‌داد تا نقاط ضعف را بهتر بشناسند و خود را تغییر بدهند.

۸- همیشه در حال یادگیری باشید.

برای اینکه تلاش خود را تقویت کنید، به مسیر پیشرفت در جهت هدف، تمرکز کنید تا اینکه بیشتر حواستان به انتهای مسیر باشد. جانت کیسون برای یادگیری یوگا اقدام کرد. او پیشرفت خود را با‌گذشت زمان قابل قبول ندید و آنطور که انتظار می‌رفت عمل نکرده بود. او انگیز‌ه‌اش را از دست نداد و سرد نشد. جانت برای مسیر خود برنامه‌ریزی بیشتری کرد و تلاش کرد مهارت‌های بیشتری یاد بگیرد همچنین استادان و کارگاه‌های یوگای مختلفی را امتحان کرد. جانت گفت:: "یادگیری برای من بسیار نیروبخش بود و من را در مسیر هدف نگه می‌داشت"

۹- به اهداف خود معنی بدهید.

اگر هدفی برایتان اهمیت واقعی داشته باشد، آنگاه احتمال دستیابی به آن بیشتر است. برای مثال راس می‌گفت: "من قصد دارم که زبان فرانسوی یاد بگیرم آنگاه راحتتر می‌توانم با آشنایان فرانسوی ارتباط برقرار کنم" این دلیل برای راس اهمیت بیشتری داشت تا فرانسوی را برای تفریح یاد بگیرد. وقتی مسیر هدف، سخت‌تر شد بهتر است که دلیل و اهمیت واقعی هدف را یادآوری کنیم و به آن فکر کنیم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها