آیا «امیرحسین صدیق» ممنوع‌التصویر شده است؟!

کد خبر: 1056831

حذف امیرحسین صدیق و همسرش از یک برنامه نوروزی در پی انتقاد دو رسانه اصولگرا، حالا این مساله را مطرح کرده که صدیق ممنوع التصویر شده است.

آیا «امیرحسین صدیق» ممنوع‌التصویر شده است؟!

امیرحسین صدیق پدرش علی صدیق را زمانی که ۷ سال داشت، در یک تصادف رانندگی از دست داد (۱ مهر ۱۳۵۸). امیرحسین صدیق در کودکی به عضویت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درآمد و عضو کلاس‌های تئاتر آن مجموعه شد. امیرحسین صدیق در سال ۱۳۷۳ با بازی در نقش آقای پدر زی زی گولو به کارگردانی مرضیه برومند به شهرت رسید. امیرحسین صدیق در سال‌های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ اجرای برنامهٔ تلویزیونی کتاب‌باز را بر عهده داشت. امیرحسین صدیق در تاریخ ۵ بهمن ۱۳۹۷ خبر ازدواجش با باران خوش‌اندام (شاعر و تصنیف‌سرا) رسانه‌ای کرد.

آیا «امیرحسین صدیق» ممنوع‌التصویر شده است؟!

حذف امیرحسین صدیق و همسرش از یک برنامه نوروزی حالا این مساله را مطرح کرده که صدیق ممنوع التصویر شده است.

امیرحسین صدیق

 در حالی که شبکه پنج و همچنین روابط عمومی برنامه ویژه برنامه نوروزی «نوروزترین نوروز» پیش از این اعلام کرده بود که شامگاه سه شنبه ۲۶ اسفندماه این برنامه با اجرای امیرحسین صدیق و همسرش باران خوش‌اندام روی آنتن می رود ولی ساعاتی بعد خبرگزاری فارس به انتقاد شدید از این انتخاب پرداخت و روزنامه کیهان نیز بر این نقد صحه گذاشت.

این نقدها درنهایت باعث شد که شب گذشته این برنامه بدون حضور صدیق و همسرش روی آنتن برود آنهم در حالی که هیچ توضیح رسمی درباره این تغییر ناگهانی از سوی شبکه و روابط عمومی برنامه اعلام نشد و مردم نفهمیدند چرا این اتفاق رخ داد.

البته رسانه های آنور آب ساکت ننشستند و شروع به ارایه دلیل برای این جریان شدند و نوشتند «امیرحسین صدیق سال ۹۷ در یک برنامه‌ تلویزیونی به خاطره مهمان برنامه از جنگ سوریه اعتراض کرده بود. گفته شده از دیگر دلایل کنار گذاشته شدن او از این برنامه دیدار با یکی از دراویش گنابادی بازداشتی در سال ۹۷ بوده است.»

بخشی از مطلب فارس بدین شرح بوده است: «در بخشی از برنامه که حضور یک رزمنده مدافع حرم از تیپ فاطمیون با صدیق و همسرش هم زمان شده بود، این رزمنده به بیان خاطراتی از مخاطراتی که مدافعان حرم می کشند، پرداخت که امیرحسین صدیق در اعتراض به خاطرات مدافع حرم گفت: ما مردم سختی کشیده ای هستیم و الان در اضطراب زندگی به سر می بریم و بدی ها رو آتش زدیم در چهارشنبه سوری و این حرف ها حال رو بد می کنه!

مجری هم نتوانست بحث را به درستی جمع کند و پس از این تنش لفظی، امیرحسین صدیق و همسرش خداحافظی و برنامه را ترک کردند!

این در حالی است که صدیق پیش از این هم به عیادت پوریا نوری، از دراویش گنابادی که در جریان حادثه گلستان هفتم تهران بازداشت شده بود، رفت.

به گزارش فارس، آخرین روز بهمن ماه سال ۹۷ بود که تجمع و تحرکات جمعی از اعضای خاصی از فرقه دراویش به خشونت گرایید و علاوه بر تخریب اموال عمومی، خودروهای مردم و شیشه منازل، به نیروهای انتظامی حمله‌ور شدند.

در پی این جنایات وحشیانه، پوریا نوری به ۸ ماه زندان محکوم شد که امیرحسین صدیق بلافاصله پس از آزادی وی از زندان با همراهی ستاره اسکندری به ملاقات و دیدن وی رفت.»

به هر ترتیب آنچه مهم است اینکه یک برنامه که خبر آن به دلیل نام امیرحسین صدیق، اجرای مشترک با همسرش و به ویژه عکسی که از آنها کنار هم و با لباس محلی ضمیمه خبر شده بود، بازتاب گسترده ای در رسانه ها و شبکه های مجازی داشت ناگهان دچار تغییری می شود که هیچ مقام رسمی درباره آن توضیحی نداده است.

اولین قسمت از ویژه برنامه نوروزی شبکه پنج سیما با عنوان «نوروزترین نوروز» به تهیه‌کنندگی کاوه امیری جاوید و کارگردانی علی خسروی سه‌شنبه ۲۶ اسفندماه حوالی ساعت ۲۱ به صورت زنده از شبکه پنج سیما پخش شد.

امیرحسین صدیق متولد ۸ آبان ۱۳۵۱ در شهر نیشابور است. امیرحسین صدیق فعالیت خود را اوایل دهه ۷۰ شروع کرد. او با بازی در قصه‌ های تا به‌ تا معروف به زی زی گولو به شهرت رسید.

چکیده ای از بیوگرافی امیرحسین صدیق:

زمینه فعالیت: بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون

تولد:  ۸ آبان ۱۳۵۱

نیشابور

والدین: علی صدیق و زهره دهسنگی

محل زندگی: روستای کمرد

ملیت: ایرانی

امیرحسین صدیق

بیوگرافی امیرحسین صدیق:

امیرحسین صدیق (زادهٔ ۸ آبان ۱۳۵۱ در نیشابور) بازیگر تئاتر سینما و تلویزیون ایران است. امیرحسین پدرش علی صدیق را زمانی که ۷ سال داشت، در سانحه تصادف رانندگی از دست داد (اول مهر ۱۳۵۸ خورشیدی).

امیرحسین صدیق دیپلم بازیگری از مدرسه فیلم و هنر ادبیات صدا و سیما دارد. فعالیت خود را از اوایل دهه ۷۰ با تئاتر آغاز کرد. سپس با فیلم قافله در سال ۱۳۷۱ جلوی دوربین رفت و در اولین تجربه تلویزیونی خود با سریال قصه‌ های تا به‌ تا معروف به زی زی گولو در نقش آقای پدر به شدت به شهرت رسید که باعث شد بازیگری را ادامه دهد.

زندگی امیرحسین صدیق در روستا از زبان خودش:

در سن ۳۰ سالگی تصمیم گرفتم که وقتی ۴۰ ساله شدم دیگر تهران زندگی نکنم و خوشبختانه موفق شدم قبل از ۴۰ سالگی به این رویایم جامه عمل بپوشانم و با همه سختی‌ هایی که داشت عاقبت در روستای کمرد ساکن شدم حدود ۷ سال پیش یک باغ قدیمی در کمرد خریدم و شروع به ساخت خانه‌ ام در باغ کردم البته از وقتی اولین اتاق ساخته شد من به اینجا نقل‌ مکان کردم. ( روستای کمرود واقع در بخش جاجرود از توابع شهرستان پردیس استان تهران است)

بیوگرافی «باران خوش اندام» همسر امیرحسین صدیق:

باران خوش اندام هنرمند شاعر ایرانی، متولد ۳۰ ام شهریور ماه است که در فضای مجازی مشهور شد.

امیرحسین صدیق

فعالیت های امیرحسین صدیق:

فیلم سینمایی

- بیست و یک روز بعد – ۱۳۹۵

- بیداری – ۱۳۸۷

- میم مثل مادر – ۱۳۸۵

- تله – ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۵

- نوک برج – ۱۳۸۴

- شبانه – ۱۳۸۳

- مربای شیرین – ۱۳۸۰

- دختری بنام تندر – ۱۳۷۹

- نسل سوخته – ۱۳۷۷

- شب روباه – ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۶

- در سرزمینی دیگر – ۱۳۷۵

- قافله – ۱۳۷۱

سریال های تلویزیونی:

- دردسرهای عظیم ۲  – ۱۳۹۴

- تله‌ فیلم گوشی قرمز – ۱۳۹۲

- عصر پاییزی  – ۱۳۹۱–۱۳۹۲

- تله‌ فیلم جزر و مد – ۱۳۹۱

- آب‌ پریا  – ۱۳۹۱

- تله‌ فیلم برگشت‌ناپذیر – ۱۳۹۱

- تله‌ فیلم لبخند در مراسم ترحیم – ۱۳۹۱

- تله‌ فیلم بهترین همسایه دنیا – ۱۳۹۱

- تله‌ فیلم خدا تو را دوست دارد ؟ – ۱۳۹۰

- تله‌ فیلم قصه سیمین – ۱۳۹۰

- تله‌ فیلم غلط‌انداز – ۱۳۸۹

- تله‌ فیلم آخرین چک برگشتی – ۱۳۸۸

- تله‌ فیلم مژدگانی برای ایلیا – ۱۳۸۸

- ماه عسل  – ۱۳۸۸

- همه بچه‌ های من – ۱۳۸۷–۱۳۸۸

- نشانی – ۱۳۸۶–۱۳۸۷

- تله‌ فیلم کسوف – ۱۳۸۶–۱۳۸۷

- تله‌ فیلم دهخدا – ۱۳۸۶

- کتاب‌ فروشی هدهد – ۱۳۸۵

- رقص پرواز – ۱۳۸۴

- دربه‌ درها – ۱۳۸۳

- روزگار قریب – ۱۳۸۲

- تله‌ فیلم آسفالت – ۱۳۸۲

- باغ بلور – ۱۳۸۲

- تله‌ فیلم آسفالت – ۱۳۸۲

- در کنار هم – ۱۳۸۱

- باران عشق – ۱۳۸۱

- بدون شرح – ۱۳۸۱

- هزاران چشم – ۱۳۸۱

- کارآگاه شمسی و دستیارش مادام – ۱۳۸۰

- داستان‌ های نوروز – ۱۳۷۹

- شب روباه  – ۱۳۷۸

- ورثه آقای نیکبخت – ۱۳۷۸

- تله‌ فیلم دیروز، امروز، فردا – ۱۳۷۸

- کاشانه – ۱۳۷۸

- داستان یک شهر – ۱۳۷۸

- هتل – ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۸

- این زمینی‌ ها – ۱۳۷۶

- تهران ۱۱–۵۹۵ ج ۴۸ – ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۶

- برگی از زندگی – ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۵

- ماجراهای من و آقای اصل تهرانی – ۱۳۷۴

- قصه‌ های تا به‌ تا – ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۴

اجرا

- کتاب باز – ۱۳۹۵

- کودکی غلامحسین‌خان – ۱۳۷۵

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها