یارانه معیشتی | استعلام یارانه معیشتی با کد ملی | سامانه پیگیری یارانه معیشتی

واریز شبانه عیدانه برای دهک های یک تا سه | شارژ یارانه معیشتی ۲۰ خرداد ۱۴۰۴

کد خبر: 1363038

سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد که مستمری ماه خرداد سال ۱۴۰۴ برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور با مجموع اعتبار ۸۳ هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال (معادل ۸۳۴۸۰ میلیارد تومان) تأمین و به حساب نهادهای مربوطه واریز شده است.

واریز شبانه عیدانه برای دهک های یک تا سه | شارژ یارانه معیشتی ۲۰ خرداد ۱۴۰۴

سازمان هدفمندی یارانه‌ها از واریز نقدی امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش اقتصادآنلاین، سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد که مستمری ماه خرداد سال ۱۴۰۴ برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور با مجموع اعتبار ۸۳ هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال (معادل ۸۳۴۸۰ میلیارد تومان) تأمین و به حساب نهادهای مربوطه واریز شده است.

از مجموع مبلغ پرداختی، ۵۲ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال به حساب کمیته امداد امام خمینی (ره) واریز شده تا پس از پردازش‌های لازم، به حساب مددجویان تحت پوشش این نهاد واریز گردد. در همین راستا، مبلغ ۳۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال نیز به صورت مستقیم به حساب بانکی یک میلیون و ۵۷۱ هزار و ۳۹۰ نفر از مددجویان و خانوارهای پشت نوبتی تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور واریز شده است. این پرداخت‌ها در چارچوب حمایت‌های مستمر دولت از اقشار آسیب‌پذیر و با هدف تأمین حداقل‌های معیشتی در ماه جاری صورت گرفته است.

تعداد مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی

کمیته امداد امام خمینی (ره) نخستین نهاد حمایتی تاسیس شده بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است و اکنون بیش از پنج میلیون نفر تحت حمایت این نهاد امدادی قرار دارند و قرار است در سال آینده مستمری افراد تحت پوشش ۴۰درصد افزایش یابد.

 از تأمین هزینه‌های معیشتی مددجویان تا ارائه خدمات حقوقی 

این نهاد حمایتی اکنون تأمین هزینه‌های معیشتی مددجویان، ارائه حمایت‌های اجتماعی، تأمین مسکن، کمک به ازدواج نیازمندان، پرداخت تسهیلات ضروری، ارائه خدمات ویژه به نیازمندان، اعطای کمک هزینه‌های تحصیلی به مددجویان، ‌کمک به امنیت تغذیه و سلامت افراد نیازمند، پرداخت حق بیمه‌های اجتماعی نیازمندان، حمایت از اشتغال و ترویج فرهنگ خیر و احسان، برگزاری دوره‌های آموزشی، تربیتی و زیارتی، ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای، ‌نگهداری و ارائه خدمات فرهنگی به دانش‌آموزان، متقاضیان امریه سربازی و ارائه خدمات حقوقی به افراد نیازمند را به عهده دارد.

اکنون ۲ میلیون و ۳۱۷ هزارو ۱۳۳ خانوار تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند که در مجموع بیش از پنج میلیون نفر تحت پوشش این نهاد هستند و مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) با شرط نیازمندی، خدمت می‌گیرند و شامل سالمندان از کار افتاده، بیماران صعب‌العلاج و افرادی مستعد توانمندسازی هستند.

از نظر بعد خانوار، بیشترین خانوار تحت پوشش خانوار یک و ۲ نفره است و از نظر اقامت ۴۸ درصد در شهرها و ۵۲ درصد در روستاها زندگی می‌کنند همچنین ۵۶ درصد مددجویان زن و ۴۴ درصد هم مرد هستند و در مجموع چهار میلیون ۷۷۶ هزار و ۴۹۰ نفر تحت حمایت این نهاد امدادی قرار دارد.

۲۵ درصد افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) زیر ۲۰ سال، ۴۲ درصد در گروه سنی ۲۰ تا ۶۰ سال و ۳۳ درصد هم در سنین بالاتر هستند و در زمان حاضر بیش از ۹۵ درصد از مددجویان این نهاد در بین دهک‌های یک تا سه قرار دارند.

پورمحمدی: پرداخت‌های تعهدشده دولت به‌طور منظم در حال انجام است

معاون رئیس‌جمهوری اضافه کرد: پرداخت‌های تعهدشده دولت، از جمله پرداخت به گندمکاران و بازنشستگان، به‌خوبی و با نظم مشخصی در حال انجام است.

به گزارش شامگاه شنبه ایرنا از سازمان برنامه و بودجه کشور، نخستین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان برنامه و بودجه کشور در سال ۱۴۰۴ با بیان مهم‌ترین عملکردهای اخیر معاونت‌های مختلف سازمان از سوی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، برگزار شد که در این نشست که با حضور معاونان و رؤسای امور سازمان و حضور مجازی رؤسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها برگزار شد، سید حمید پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، مهم‌ترین عملکردهای اخیر معاونت‌های مختلف سازمان را بیان کرد.

پورمحمدی با بیان اینکه در حوزه معاونت هماهنگی برنامه و بودجه، تدوین آیین‌نامه‌های بودجه سال ۱۴۰۴ به پایان رسیده است، گفت: بخش مهمی از آیین‌نامه‌های برنامه هفتم نیز تدوین شده است و امیدواریم تدوین تمامی آیین‌نامه‌ها تا پایان امسال خاتمه یابد.

وی با تاکید بر ضرورت دقت در اجرای برنامه هفتم، افزود: فعالیت ناظران اجرایی برنامه هفتم باید با جدیت و دقت ادامه یابد و طبق قانون، گزارش‌های دقیق و به‌موقعی از نحوه عملکرد احکام برنامه در دستگاه‌ها برای ارائه به هیات دولت و شورای عالی راهبری برنامه هفتم آماده شود.

معاون رئیس‌جمهور اضافه کرد: پرداخت‌های تعهدشده دولت، از جمله پرداخت به گندمکاران و بازنشستگان، به‌خوبی و با نظم مشخصی در حال انجام است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه در حوزه معاونت سیاست‌گذاری و راهبری توسعه ملی و منطقه‌ای، موضوع سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی مورد تأکید رئیس‌جمهور قرار دارد، گفت: لازم است پیگیری این موضوع با محوریت امور شورای اقتصاد و مشارکت بخش‌های تجارت و بین‌الملل سازمان و سایر صاحب‌نظران این حوزه در سازمان، صورت پذیرد.

جایگاه موضوع آمایش سرزمین برای نظم‌دهی به مباحث توسعه ارتقا یافته است

وی افزود: در آیین‌نامه اجرایی‌سازی آمایش سرزمین که اخیرا به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور به تصویب هیات وزیران رسید، جایگاه موضوع آمایش سرزمین برای نظم‌دهی به مباحث توسعه ارتقا یافته است.

پورمحمدی درباره عملکرد معاونت علمی، فرهنگی و اجتماعی نیز گفت: با تفاهم‌نامه برنامه ارائه خدمت در بخش‌های درمانی رفاهی ویژه دولتی برای بازنشستگان کشوری که هفته گذشته میان اینجانب، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری و مدیر عامل بیمه دانا امضا شد، بخشی از ظرفیت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی به‌صورت ویژه در اختیار بازنشستگان کشوری قرار می‌گیرد.

ابلاغ سند نظام فنی و اجرایی یکپارچه کشور در نظم‌بخشی به نظام فنی و اجرایی کشور بسیار مهم است

معاون رئیس‌جمهوری درباره عملکرد معاونت فنی، زیربنایی و تولیدی گفت: تصویب و ابلاغ «سند نظام فنی و اجرایی یکپارچه کشور» از سوی هیات وزیران، کار مهمی بود که خوشبختانه انجام شد و در نظم‌بخشی به نظام فنی و اجرایی کشور بسیار مهم است. باید فهم واحدی از این موضوع در سطح دستگاه‌ها ایجاد شود که سازمان برنامه و بودجه کشور، متولی این موضوع است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه سپس بر لزوم تقویت نظارت بر اجرای طرح‌های عمرانی تاکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای تقویت بنیه تولیدی کشور به ویژه در زمینه کالاهای اساسی و بهینه‌سازی مصرف انرژی نیز از جمله موضوع‌هایی است که باید با جدیت هرچه بیشتر پیگیری شود.

پورمحمدی در ادامه به عملکرد معاونت توسعه مدیریت و امور مجلس پرداخت و گفت: ساماندهی پُست‌های سازمانی و برنامه‌ریزی برای جذب نیروهای جدید از سوی این معاونت انجام شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین اقدامات در حوزه ساماندهی داده‌ها و اطلاعات آماری در حوزه اقتصادی و اجتماعی، «رصدخانه اقتصادی و اجتماعی ایران» است، گفت: موسسه عالی آموزش و پژوهش برنامه‌ریزی به عنوان متولی موضوع، دوره آموزشی مرتبطی را در سطح ملی و استانی برگزار کند تا همه دست اندرکاران نسبت به جزئیات این کار و فرایندهای آن توجیه شوند.

معاون رئیس‌جمهوری در ادامه از ارائه بسته پیشنهادی درباره موضوع «تفویض اختیار به استان‌ها» از سوی سازمان برنامه و بودجه به دولت خبر داد و گفت: پیشنهاد می‌کنم برای اجرای بهتر تفویض اختیار، استان‌ها میان معاونت‌های سازمان تقسیم شوند. ابتکارهای هر استان را نیز بگیریم و در سطح ملی، معرفی و اجرا کنیم.

در این جلسه، ۲ گزارش موضوع «تفویض اختیار به استان‌ها» از سوی معاون سیاست‌گذاری و راهبری توسعه ملی و منطقه‌ای سازمان و گزارش «رصدخانه اقتصادی و اجتماعی ایران»، از سوی رئیس موسسه عالی آموزش و پژوهش برنامه‌ریزی، ارائه شد.

معاونان و رؤسای امور سازمان برنامه و بودجه کشور و رؤسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها نیز در این نشست، به بحث و تبادل نظر و بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود پرداختند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

تازه های سایت