امکان خرید اعتباری بازنشستگان از بیستم هرماه | نحوه فعال‌سازی طرح «تأمین‌رفاه»

کد خبر: 1416436

استفاده از این طرح کاملاً اختیاری است و هیچ تغییری در زمان‌بندی معمول پرداخت مستمری ایجاد نمی‌کند. همچنین اعتبار خرید در نظر گرفته‌شده به معنای افزایش مبلغ مستمری یا پرداخت وجه نقد اضافی نیست، بلکه فرصتی برای خرید زودهنگام کالا و خدمات مورد نیاز است. مبلغ اعتبار استفاده‌شده نیز هنگام واریز مستمری ماهانه تسویه می‌شود.

امکان خرید اعتباری بازنشستگان از بیستم هرماه | نحوه فعال‌سازی طرح «تأمین‌رفاه»

کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از مهرماه ۱۴۰۵ می‌توانند با استفاده از طرح «تأمین‌رفاه»، از روز بیستم هر ماه اعتباری معادل مستمری خالص ماهانهٔ خود برای خرید کالا و خدمات دریافت کنند؛ اعتباری که هنگام واریز مستمری تسویه می‌شود.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، طرح «تأمین‌رفاه» با هدف تقویت قدرت خرید، تسهیل تأمین نیازهای معیشتی و توسعهٔ خدمات رفاهی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی، با همکاری بانک رفاه کارگران از مهرماه ۱۴۰۵ آغاز شده است. در قالب این طرح، بازنشستگان و مستمری‌بگیران واجد شرایط می‌توانند پیش از موعد واریز مستمری، از اعتبار خرید معادل یک ماه مستمری خود بهره‌مند شوند.

بر اساس این طرح، کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه، اعتباری معادل مستمری خالص ماهانه خود دریافت کنند و بدون انتظار برای واریز مستمری، از فروشگاه‌ها و مراکز طرف قرارداد به‌صورت حضوری یا غیرحضوری خرید انجام دهند.

یکی از مزایای طرح «تأمین‌رفاه»، بهره‌مندی از اعتبار تشویقی تا پنج درصد ارزش خریدهای مشمول است که برای خریدهای بعدی قابل استفاده خواهد بود. همچنین امکان استفاده از تخفیف‌ها، پیشنهادهای ویژهٔ فروشگاهی و خدمات خرید اقساطی از دیگر مزایای پیش‌بینی‌شده در این طرح است.

این طرح با هدف افزایش انعطاف‌پذیری مالی، تقویت قدرت انتخاب و کمک به مدیریت بهتر هزینه‌های زندگی بازنشستگان و مستمری‌بگیران به اجرا درآمده است تا این گروه بتوانند با دسترسی زودهنگام به اعتبار خرید، نیازهای روزمره و ضروری خود را با سهولت بیشتری تأمین کنند.

مجموعهٔ این امکانات با هدف کمک به حفظ و تقویت قدرت خرید، افزایش فرصت انتخاب کالا و خدمات و فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای برنامه‌ریزی خریدهای ماهانه کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران ارائه شده است.

از دیگر ویژگی‌های طرح «تأمین‌رفاه»، سهولت دسترسی به خدمات و امکان فعال‌سازی کاملاً غیرحضوری آن است؛ به‌گونه‌ای که متقاضیان بدون نیاز به مراجعه به شعب سازمان تأمین اجتماعی یا بانک رفاه کارگران می‌توانند از خدمات این طرح بهره‌مند شوند.

استفاده از این طرح کاملاً اختیاری است و هیچ تغییری در زمان‌بندی معمول پرداخت مستمری ایجاد نمی‌کند. همچنین اعتبار خرید در نظر گرفته‌شده به معنای افزایش مبلغ مستمری یا پرداخت وجه نقد اضافی نیست، بلکه فرصتی برای خرید زودهنگام کالا و خدمات مورد نیاز است. مبلغ اعتبار استفاده‌شده نیز هنگام واریز مستمری ماهانه تسویه می‌شود.

بازنشستگان و مستمری‌بگیران متقاضی می‌توانند برای فعال‌سازی و استفاده از خدمات طرح «تأمین‌رفاه» به سامانهٔ «وایب» مراجعه کنند. همچنین امکان ثبت‌نام و استفاده از خدمات از طریق اپلیکیشن «پی‌ول» و سامانهٔ «تأمینو» فراهم است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و راهنمایی دربارهٔ نحوهٔ فعال‌سازی و استفاده از خدمات این طرح، متقاضیان می‌توانند با مرکز تماس سازمان تأمین اجتماعی به شماره ۱۴۲۰، مرکز ارتباط با مشتریان بانک رفاه کارگران به شماره ۰۲۱-۸۵۲۵ و مرکز پشتیبانی وایب به شماره ۰۲۱-۹۱۰۰۹۴۴۲ تماس بگیرند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

تازه های سایت