جدیدترین اخبار از جنگ اوکراین | افزایش تلفات انسانی و تسلیحاتی اوکراین
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که تلفات انسانی و تسلیحاتی ارتش اوکراین در جریان نبردهای شبانهروز گذشته افزایش یافته است.

به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه از دفع حملات ارتش اوکراین در محورهای مختلف از جمله دونتسک و زاپروژیا خبر داد.
وزارت دفاع روسیه روز سهشنبه در گزارش روزانه خود اعلام کرد که ۳ حمله ارتش اوکراین در محور دونتسک دفع شد. در درگیری در این محور تلفات نظامی اوکراین به بیش از ۲۳۵ تن رسید. اوکراین همچنین ۵ خودروی زرهی خود را از دست داد.
بنا به این گزارش، نیروهای روسی موفق به دفع ۴ حمله ارتش اوکراین در مناطقی در محور زاپروژیا شدند.
وزارت دفاع روسیه از کشته و زخمی شدن ۲۴۰ نظامی ارتش اوکراین در جریان درگیری در محور دونتسک جنوبی خبر داد.
ارتش اوکراین همچنین در درگیری در زاپروژیا بیش از ۱۲۵ نظامی خود را از دست داد.
بنا به گزارش وزارت دفاع روسیه، در درگیری در محور کراسنولیمان بیش از ۵۰ نظامی اوکراینی کشته شدند.
نیروهای ارتش روسیه همچنین موفق به دفع ۵ حمله اوکراین در نزدیکی کوپیانسک شدند. در درگیری در این محور، بیش از ۶۵ نظامی ارتش اوکراین کشته شدند.
روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (۵ اسفند ۱۴۰۰) «عملیات ویژه نظامی» خود در اوکراین را با هدف غیرنظامی و نازی زدایی کردن این کشور آغاز کرد. این اقدام روسیه در حالی صورت گرفت که به گفته مقامات این کشور چاره دیگری پیش روی مسکو در مقابله با سیاستهای خصمانه غرب و ائتلاف نظامی ناتو نمانده بود./مهر
پنتاگون: خلبانان اوکراینی برای دریافت «اف-16» باید انگلیسی یاد بگیرند
سخنگوی پنتاگون گفت کییف باید معیارهای مشخصی را رعایت کند تا واشنگتن بتواند درخواست هلند و دانمارک برای انتقال جنگندههای اف-۱۶ به اوکراین را تایید کند.
یک سخنگوی پنتاگون گفت واشنگتن درخواستهایی از هلند و دانمارک برای انتقال جنگندههای اف-۱۶ به اوکراین دریافت کرده اما قبل از تایید این درخواستها، کییف باید معیارهای مشخصی را رعایت کند.
«ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین خبر داده توافقی مهم برای ارائه ۴۲ جنگنده اف-۱۶ به این کشور از سوی هلند حاصل شده است. جدای از آن دانمارک هم اعلام کرده قصد دارد ۱۹ جنگنده از این نوع به اوکراین بدهد و کییف شش فروند آن را قبل از پایان سال میلادی جاری دریافت خواهد کرد. دانمارک و هلند همچنین پیشتر برنامه خود برای آموزش خلبانان اوکراینی با کمک بیش از نُه کشور دیگر را اعلام کردهاند.
به گزارش «راشا تودی»، «سابرینا سینگ» معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا توضیح داد: برای این که انتقال از طرف ثالث تکمیل شود، معیارهای خاصی باید رعایت شود، از جمله آموزش زبان انگلیسی و سایر چیزها مثل تدارکات میدانی.
سینگ گفت سطح آموزش زبانی که خلبانان اوکراینی به آن نیاز دارند قابل توجه است و این روند مدتی طول خواهد کشید. وی افزود: بنابراین به محض آن که این معیارها برآورده شود، ما در موقعیت دادن مجوز انتقال خواهیم بود.
او همچنین گفت ایالات متحده برای ایده آموزش خلبانان اوکراینی در صورتی که هلند و دانمارک توانایی آموزش همه خلبانانی که کییف فرستاده را نداشته باشند، آمادگی دارد. به گفته این مقام ارشد آمریکایی، تعداد خلبانانی که آموزش استفاده از این جنگندهها را میبینند به کییف بستگی دارد و افزود اوکراین هنوز درباره تعداد نهایی تصمیمگیری نکرده است.
اواسط مرداد پایگاه آمریکایی «پولیتیکو» به نقل از منابع مطلع گزارش داد تلاشهای غرب برای آموزش هدایت جنگندههای پیشرفته اف-۱۶ به خلبانان اوکراینی به دلیل مهارتهای ضعیف زبان انگلیسی آنها به مانع خورده است.
به گفته یک مقام آمریکایی و یک فرد آشنا به موضوع، یک گروه اولیه متشکل از هشت خلبان اوکراینی که به ربان انگلیسی مسلط هستند، آمادهاند آموزش به پرواز درآوردن این جنگندهها را به محض آن که یک برنامه آموزشی رسمی توسط چند کشور اروپایی تهیه و از سوی آمریکا تایید شود، آغاز کنند. این رسانه آمریکایی افزود با این حال، مهارت زبانی، همچنان برای بقیه ۳۲ خلبانی که برای آموزش اف-۱۶ در نظر گرفته شدهاند، مانع است.
تاکید کشورهای هلند و دانمارک برای ارائه محموله اول جنگندههای اف-۱۶ ساخت آمریکا به اوکراین برای جنگ با روسیه، واکنش تند دیپلمات ارشد مسکو در کپنهاگ را همراه شد. «ولادیمیر باربین» سفیر مسکو در دانمارک روز دوشنبه گفت که تصمیم دو کشور برای ارائه این هواپیماهای جنگی به اوکراین فقط جنگ را تشدید و روند عملیات نظامی ویژه روسیه را طولانیتر میکند.
«دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت روسیه هم در اظهارنظر درباره تصمیم غرب برای ارائه جنگندههای اف-۱۶ به اوکراین، به اروپا توصیه کرد به خاطر هواپیماهای اسباب بازیاش هیجانزده نشود.
او در اظهارنظر درباره اظهارات «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان که در واکنش به تصمیم هلند و دانمارک برای ارائه این جنگندهها به اوکراین، مدعی روز خوب برای اوکراین و اروپا شد، در صفحه تلگرام خود نوشت: «بچهها خیلی با بازیهای هواپیماهای اسباب بازی در جعبه شن خود، ذوقزده و از خود بیخود نشوید. "روز خوب" بعدی برای اروپا ممکن است آخرین روزش شود».
وزیر دفاع اوکراین: سامانههای پدافند هوایی اولویت اول ماست
وزیر دفاع اوکراین از نیاز مبرم نیروهای مسلح این کشور به سامانههای پدافندی هوایی خبر داد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، وزیر دفاع اوکراین روز سهشنبه گفت که اولویت اصلی نیروهای مسلح این کشور سامانههای پدافندی هوایی است.
به گزارش وبگاه شبکه خبری «العربیه»، «آلکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین روز سه شنبه اولویتهای اصلی نیروهای مسلح این کشور را از نظر تسلیحات و تجهیزات نظامی اعلام کرد.
رزنیکوف تاکید کرد که اولویت نخست نیروهای مسلح اوکرابن دستیابی به سامانههای پدافند هوایی است.
وی گفت:«اولویت شماره یک پدافند هوایی با تمام اجزای آن است. دومین اولویت توپخانه و مهمات است. سومین مورد، وسایل نقلیه زرهی از هر نوع و انواع قطعات یدکی آن است.»
این در حالی است که اوکراین از آغاز نبرد با روسیه بیش از ۴۰۰۰ تجهیزات نظامی و سلاح از دست داده است.
روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.
روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانیهای امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است. دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.
به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایتهای همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کییف را در دستور کار قرار دادهاند.
یک مقام نیروی هوایی ارتش اوکراین اخیراگفت ارتش روسیه در حال تغییر دادن تاکتیکهای خود هنگام هدف قرار دادن اوکراین با موجهای متوالی حملات موشکی است.
«یوری ایگنات» سخنگوی نیروی هوایی ارتش اوکراین گفت نیروهای روسیه برنامه پروازی موشکهایشان را به گونهای برنامهریزی میکنند که «با استفاده از دادههای اطلاعاتی و نقاط ضعف ما با کارآمدی هر چه بیشتر بتواند از پدافند هوایی ما عبور کند.»
ایگنات گفت: «موشکهای روسیه دائماً تغییر مسیر میدهند.»
دیدگاه تان را بنویسید