آکسیوس: مذاکرات شنبه آتی میان ایران و آمریکا در «رم» برگزار می‌شود

کد خبر: 1353658

خبرنگار وبگاه آکسیوس از برگزاری مذاکرات شنبه آتی میان ایران و آمریکا در پایتخت ایتالیا خبر داد.

آکسیوس: مذاکرات شنبه آتی میان ایران و آمریکا در «رم» برگزار می‌شود

«باراک راوید» خبرنگار وبگاه آکسیوس امروز چهارشنبه به نقل از ۳ منبع آگاه ادعا کرد که دور آتی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا شنبه هفته آینده در رُم برگزار می شود.

پیش از این ابتدا به نقل از وزیر خارجه ایتالیا گفته شده بود که این مذاکرات قرار است در پایتخت این کشور برگزار شود؛ اما سپس وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران خبر داد که مذاکرات مانند دور اول، در مسقط برگزار خواهد شد.

مذاکرات

از سوی دیگر، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در ایکس نوشت: تغییر مکان دروازه در فوتبال یک خطای حرفه‌ای و یک حرکت غیرمنصفانه است. اما در ⁧ دیپلماسی⁩ چنین حرکتی (که توسط عناصر تندروی فاقد درک منطق / هنر مذاکره معقول ترویج می‌شود) می‌تواند هر شروعی را در معرض تخریب قرار دهد.

وی گفت: ‌چنین حرکتی می‌تواند به منزله عدم جدیت و حسن نیت تلقی شود. ‌ما هنوز در مرحله آزمایش هستیم.

گفتنی است که آمریکا هم در موضع گیری ها و هم در خصوص مکان مذاکرات تا کنون مواضع متناقضی اتخاذ کرده است./مهر

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت