افشاگری مقام اسرائیلی درباره حمله به ضاحیه بیروت

کد خبر: 1400777

این مقام اسرائیلی مدعی شد که «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا در تلاش برای آتش‌بس بوده اما حزب‌الله در این زمینه همکاری نمی‌کند به همین دلیل است که واشنگتن با حمله به بیروت موافقت کرده است.

افشاگری مقام اسرائیلی درباره حمله به ضاحیه بیروت

 روزنامه یدیعوت آحارونوت روز دوشنبه به نقل از یک مقام اسرائیلی خبر داد که تصمیم برای حمله به ضاحیه بیروت با هماهنگی با واشنگتن گرفته شده است.

فارس، این مقام اسرائیلی مدعی شد که «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا در تلاش برای آتش‌بس بوده اما حزب‌الله در این زمینه همکاری نمی‌کند به همین دلیل است که واشنگتن با حمله به بیروت موافقت کرده است.

رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر در جنوب لبنان متحمل تلفات و خسارات سنگین شده و نتوانسته حملات کوبنده مجاهدان حزب‌الله را متوقف کند.

اهدافی در شمال فلسطین اشغالی، محل تجمع خودروها و نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان به خصوص اطراف قلعه الشقیف را با موشک و پهپاد مورد حمله قرار داد.

رژیم صهیونیستی از صبح امروز نیز چند بار مناطق مسکونی در شهر صور در جنوب لبنان را هدف قرار داده و بیمارستان جبل عامل شهر صور یکی از اهداف امروز حملات جنگنده‌های صهیونیست‌ها بوده است.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت