دستگیری ۲ شرور قمهکش در محله شهرک راهآهن
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ تن از عاملان ناامنی که با استفاده از سلاح سرد قدرت نمایی میکردند و نظم عمومی را برهم می زدند، خبر داد و گفت: یکی از عاملان شرارات تبعه کشورهای همسایه است.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ تن از عاملان ناامنی که با استفاده از سلاح سرد قدرت نمایی میکردند و نظم عمومی را برهم می زدند، خبر داد و گفت: یکی از عاملان شرارات تبعه کشورهای همسایه است.
سرهنگ محمد گودرزی؛ رئیس پلیس پیشگیری پایتخت اظهار کرد: ساعت 23:00 شب گذشته خبری مبنی بر قمهکشی و قدرتنمایی 2 نفر اراذل و اوباش در محله شهرک راهآهن تهران دریافت شد و بررسیهای اولیه حکایت از آن داشت که این افراد با استفاده از قمه و چاقو اقدام به قدرتنمایی و عربدهکشی میکردند.
وی با بیان اینکه این افراد با برهم زدن نظم عمومی باعث ایجاد رعب و وحشت شهروندان شده بودند، افزود: تیم عملیات کلانتری 141 شهرک گلستان سریعا به محل اعزام و هر 2 متهم را که از اراذل و اوباش سابقهدار بوده و قصد حمله به ماموران با استفاده از سلاح سرد را داشتند، بلافاصله خلع سلاح و دستگیر کردند.
سرهنگ گودرزی با اشاره به اینکه متهمان 25 الی 28 ساله بودند و یکی از آنها از اتباع کشور همسایه بودند به بزه انتسابی در پیجوییهای انتظامی اعتراف کردند، گفت: امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است و با مخلان نظم امنیت به جد برخورد میشود همچنین دستگیری سایر مرتبطین به پرونده و کشف جزئیات پرونده در دستور کار قرار دارد./تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید