هفته سخت و پر از تناقضی که بر جریان مدعی انقلابی گری گذشت

از وارونه گویی نقد علی تا دعوت به بی قانونی ثابتی تا نفرت پراکنی کوشکی

کد خبر: 1348643

هفته ای که گذشت هفته سختی برای طیفی از مدعیان انقلابی گری از جمله امیر حسین ثابتی، نقد علی و صادق کوشکی بود. چرا که از سویی در رفتار و گفتار دچار تناقض شدند و از سوی دیگر برخی رفتارهای آنان با روح سخنان رهبری در دیدار با دانشجویان همخوان نبود؛ به گونه ای که این ناهمخوانی به صورت متوالی و متعدد در فضای مجازی از سوی انقلابیون به آنها گوشزد شد.

از وارونه گویی نقد علی تا دعوت به بی قانونی ثابتی تا نفرت پراکنی کوشکی

گروه سیاست سایت فردا:  هفته ای که گذشت هفته سختی برای طیفی از مدعیان انقلابی گری از جمله امیر حسین ثابتی، نقد علی و صادق کوشکی بود. چرا که از سویی در رفتار و گفتار دچار تناقض شدند و از سوی دیگر برخی رفتارهای آنان با روح سخنان رهبری در دیدار با دانشجویان همخوان نبود؛ به گونه ای که این ناهمخوانی به صورت متوالی و متعدد در فضای مجازی از سوی انقلابیون به آنها گوشزد شد. 

آقای نقد علی چرا سخن رهبری را وارونه منتقل کردید؟ 

هفته سخت این طیف از تجمع عفاف و حجاب مقابل بهارستان آغاز شد؛ جایی که در بیان نقد علی نماینده مجلس به صراحت سخن رهبر انقلاب در واکنش به گفته های او در جمع مسئولان نظام تحریف شد و جملاتی متفاوت از جملات رهبر انقلاب بیان گردید. او در مقابل کسانی که مقابل ساختمان مجلس تجمع کرده بودند به گونه ای جملات رهبری را بیان نمود که انگار از پشتیبانی ایشان برای این تجمع خبر می دهد در حالی که رهبری هیچ جمله ای در تایید نکات آقای نقد علی بیان نکردند. یکی از شواهد در تایید این گزاره تلاش آقای نقد علی برای جلو آمدن و ادامه دادن سخن شان پس از عبور رهبری از سخن ایشان بود. واقعا اگر غیر از این بود چرا نقد علی در مراسم بیت رهبری تلاش داشت تا جلوتر بیاید و جملاتش را ادامه دهد؟ این نماینده مجلس در دیگر گفت و گوهای خود ادعایش را تکرار کرد در حالی که تناقض او کاملا مشخص و واضح بود. او در این چند روز نتوانست در مقابل اتهام تحریف سخنان رهبر انقلاب استدلال درستی بیاورد و از این نظر یک نمره منفی بزرگ مقابل کارنامه اش قرار داده شد. 

اینها صلاحیت لیدری جریان انقلاب را دارند؟

سوال مهمی که پس از این موضوع مورد توجه قرار می گیرد این است که بدنه نیروهای انقلابی چگونه می توانند به چنین افرادی اعتماد کنند؟ اساسا فردی که سخنان رهبر انقلاب را یا درست منتقل نمی کند یا تحلیل وارونه ارائه می دهد چگونه برای نیروهای انقلابی که ولی امر خود را رهبر انقلاب می دانند، قابل اعتماد است؟ آیا این یک زنگ خطر برای جریان انقلاب نیست که چگونه و چرا چنین افرادی به مقام لیدری جریان ارتقا یافته اند در حالی که در ساده ترین امتحان ها هم نمی توانند نمره قبولی بگیرند و سخن رهبر انقلاب را به شکلی که می خواهند بیان می نمایند. یک گرایش گزینش گرا و تمسکی متاسفانه به دنبال استفاده از بیان رهبری در جهت اهداف خود است. پیش از این حمید رسایی در جریان انتخابات مجلس دوازدهم هم چنین نگرش تمسکی را از خود بروز داد و در مقابل جملات صریح رهبر انقلاب مبنی بر انقلابی بودن مجلس یازدهم گفت که سخن رهبری انشایی بود به این معنا که مجلس باید انقلابی باشد.

دوربین مخفی بود آقای ثابتی؟

نمونه دیگری از رفتار تناقض آمیز این جریان جملات امیر حسین ثابتی در جمع چند متحصن مقابل مجلس بود که از آن تعبیر به دعوت به بی قانونی شد. او که با چند متحصن مقابل مجلس سخن می گفت تاکید کرد که کار شما قانونی نیست اما چون ظریف غیر قانونی معاون رییس جمهور شده شما هم می توانید به قانون اعتنایی نکنید و کارتان را ادامه دهید. یک استدلال عجیب از نماینده مجلس که باید منشا قانون گذاری باشد اما دعوت به بی قانونی می کند. این رفتار ثابتی در حالی صورت می گیرد که او در نطق ها و تذکرهای خود مدام بر قانون مداری تاکید می کند و می گوید که مگر دوربین مخفی است؟ حالا باید از او سوال کرد جملات او در جمع متحصنین دوربین مخفی بود آقای ثابتی؟ جدا از موضوع تحصن اما واکنش ثابتی به موضوع رای اعتماد به وزرا پس از سخنان رهبری بسیار عجولانه و ناپسند بود و به گونه ای نوشته شده بود که انگار علاقه ای به تصحیح برخی رفتارها از سوی این طیف وجود ندارد.

نفرت پراکنی از سوی کوشکی

نمونه سوم از رفتارهای سوپرانقلابی گونه مربوط به صادق کوشکی در تجمع عفاف و حجاب بود. او با تندی علیه مسعود پزشکیان سخن گفت و از قرآن بر سر نیزه کردن حرف زد. حملات این فرد که در بسیاری از اوقات در صدا و سیما حاضر می شود و به تحلیل فضای سیاسی می پردازد به مسعود پزشکیان در حالی صورت می گیرد که رهبری در چند مدت اخیر به دفعات نسبت به دوقطبی سازی پرهیز و نسبت به نفرت پراکنی هشدار دادند. در حالی که ادبیات رهبری حفظ آرامش و انسجام در کشور است چرا باید چهره مدعی انقلابی گری این گونه نفرت پراکنی کند و با این ادبیات با رییس جمهور سخن بگوید؟ کوشکی مثل هر فرد دیگری حق دارد که ریییس جمهور و دولت را نقد کند اما اگر تابع گفتار رهبری است حق ندارد این گونه دوقطبی سازی کنند و فضا را رادیکال کند. 

فرصت شناخت برای جریان انقلاب

در مجموع به نظر می رسد که تناقض رفتارهای مدعیان لیدری انقلابیون رفته رفته آشکار می شود و در چنین بزنگاه هایی فرصت برای جریان انقلاب پدید می آید تا انقلابیون راستین که در بیان سخن رهبری امین هستند و معتقد به قانون می باشند و نفرت پراکنی نمی کنند را از بقیه مدعیان انقلابی گری بشناسد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها