ایران محور گفت‌وگوی وزیران خارجه عراق و آلمان

کد خبر: 1390537

«فؤاد حسین»، وزیر خارجه عراق روز یکشنبه با «یوهان وادفول»، وزیر خارجه آلمان و هیأت همراه او دیدار و گفت‌وگو کرد. این نشست در حاشیه شصت‌ودومین دوره کنفرانس امنیتی مونیخ برگزار شد.

ایران محور گفت‌وگوی وزیران خارجه عراق و آلمان

 وزیران خارجه عراق و آلمان در مونیخ دیدار و درباره تحولات مذاکرات ایران و آمریکا تبادل نظر کردند.

به گزارش ایسنا، «فؤاد حسین»، وزیر خارجه عراق روز یکشنبه با «یوهان وادفول»، وزیر  خارجه آلمان و هیأت همراه او دیدار و گفت‌وگو کرد. این نشست در حاشیه شصت‌ودومین دوره کنفرانس امنیتی مونیخ برگزار شد.

۲ طرف در ابتدای این دیدار با اشاره به استحکام روابط ۲ جانبه بغداد و برلین، سطح همکاری‌های مشترک در زمینه مبارزه با تروریسم و همچنین حمایت‌های متقابل در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را مثبت ارزیابی کردند.

وزیر خارجه عراق در ادامه به اقدامات کشورش برای انتقال زندانیان داعش از سوریه و نگهداری آنان در زندان‌های عراق به‌گونه‌ای که تهدیدی برای امنیت عراق و منطقه ایجاد نشود اشاره کرد. 

وی همچنین از آلمان و اتحادیه اروپا خواست با توجه به فشار مالی ناشی از پذیرش بیش از ۵۷۰۰ زندانی که بیشتر آنان تابعیت کشورهای عربی، اروپایی و دیگر کشورها را دارند حمایت‌های لازم را از بغداد به عمل آورند.

در مقابل، وزیر امور خارجه آلمان از تلاش‌های دولت عراق در زمینه انتقال زندانیان داعش قدردانی و بر تداوم حمایت کشورش از عراق در حوزه‌های امنیتی و توسعه‌ای تأکید کرد.

۲ طرف در ادامه تحولات مربوط به مذاکرات میان ایالات متحده آمریکا و ایران و دور آینده این گفت‌وگوها که قرار است در ژنو برگزار شود را بررسی کردند.

آنان ضمن حمایت از تلاش‌های میانجی‌گرانه بین‌المللی، نسبت به خطرات احتمال بروز درگیری جدید در منطقه غرب آسیا و پیامدهای امنیتی و اقتصادی آن برای کشورهای منطقه، به‌ویژه کشورهای اروپایی، هشدار دادند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید