اطلاعیه شماره ۲ سپاه؛
زیرساختهای دشمن در پایگاه ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد/انهدام پهپاد آمریکایی بر فراز تنگه هرمز
روابطعمومی سپاه در این خصوص اعلام کرد: دقایقی پیش با آتش موشکی رزمندگان پدافند هوایی سپاه پاسداران، یک فروند هواپیمای بدون سرنشین دوربرد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگۀ هرمز مورد اصابت قرار گرفت و به داخل آبهای نیلگون خلیجفارس سقوط کرد.
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۲ اعلام کرد: دقایقی پیش رزمندگان غیور نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به تجاوز هوایی دشمن آمریکایی - صهیونی به جزیره لارک، در عملیات تنبیه متجاوز در یک عملیات ترکیبی موشکی پهپادی با رمز یا محمدابن عبدالله(ص) به زیرساخت های فنی و تعمیراتی و محل استقرار جنگنده های دشمن در دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق در اردن با شلیک موشک های بالستیک در هم کوبیدند و خسارات سنگینی به آن وارد کردند.
به گزارش سپاه نیوز، در اطلاعیه شماره ۲ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است:
بسم الله قاصم الجبارین
فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ
مردم شریف و بپاخاسته ایران اسلامی،
صد و هشتاد و سه شب حضور حماسی بی وقفه و تاریخ ساز شما در میدان، دشمن را در بُهت و حیرت فرو برده، امیدبخش مستضعفان و روشنی چشم رزمندگان اسلام است.
دقایقی پیش رزمندگان غیور نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به تجاوز هوایی دشمن آمریکایی - صهیونی به جزیره لارک، در عملیات تنبیه متجاوز در یک عملیات ترکیبی موشکی پهپادی با رمز یا محمدابن عبدالله(ص) به زیرساخت های فنی و تعمیراتی و محل استقرار جنگنده های دشمن در دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق در اردن با شلیک موشک های بالستیک در هم کوبیدند و خسارات سنگینی به آن وارد کردند.
سپاه پاسداران اخطار کرد؛ تجاوز و جنایت، استیصال دشمن در تضعیف کنترل جمهوری اسلامی بر تنگه هرمز را چاره نخواهد کرد و هر شلیک با پاسخ های کوبندهتری جواب داده خواهد شد.
و ما النصر اِلا من عند الله العزیز الحکیم
انهدام پهپاد آمریکایی بر فراز تنگه هرمز
دقایقی پیش یک فروند پهپاد دشمن آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت و سرنگون شد.
به گزارش فارس، دقایقی پیش یک فروند پهپاد دشمن آمریکایی بر فراز تنگه هرمز توسط نیروهای پدافند هوایی سپاه هدف قرار گرفت و سرنگون شد
روابطعمومی سپاه در این خصوص اعلام کرد: دقایقی پیش با آتش موشکی رزمندگان پدافند هوایی سپاه پاسداران، یک فروند هواپیمای بدون سرنشین دوربرد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگۀ هرمز مورد اصابت قرار گرفت و به داخل آبهای نیلگون خلیجفارس سقوط کرد.
شب گذشته دشمن آمریکایی حملهای به جزیره لارک در استان هرمزگان انجام داد که منجر به شهادت و مجروحیت چند نفر از نیروهای مسلح و مردم شد.
در پاسخ به این جنایت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ۲ پایگاه آمریکا در منطقه را هدف حملات خود قرار دادند.
پایگاه آمریکایی «المنهاد» در امارات هدف پهپادهای ارتش
ارتش جمهوری اسلامی ایران، محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در پایگاه «المنهاد» امارات را مورد هجوم پهپادهای انهدامی قرار داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، در پاسخ به تجاوزات اخیر دشمن متجاوز و در انتقام شهدای دلیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مردم بی گناه ایران اسلامی در جزیره لارک، بامداد امروز، ارتش جمهوری اسلامی ایران، محل های استقرار بالگردها و نیروهای ارتش کودک کش آمریکا در پایگاه «المنهاد» امارات را با شلیک دهها پهپاد انهدامی، هدف قرار دادند.
پایگاه المنهاد، یکی از مراکز مهم پشتیبانی و جابه جایی هوایی نیروهای خارجی است.
روابط عمومی ارتش، با اشاره به تجاوز اخیر دشمن به جزیره لارک، اعلام کرد، رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی برای تامین امنیت پایدار و حراست از سرزمین ایران اسلامی تا رفع تهدید دشمن از متطقه، ایستاده اند و انتقام خون همه شهدای جنگ تحمیلی را از نیروهای ترویست آمریکایی خواهند گرفت.
دیدگاه تان را بنویسید