رایزنی وزرای خارجه پاکستان و عربستان درباره توافق ایران و آمریکا

کد خبر: 1402001

بن فرحان در تماس تلفنی با همتای پاکستانی خود آخرین تلاش‌های در جریان برای توافق ایران و آمریکا در این زمینه بررسی کردند.

رایزنی وزرای خارجه پاکستان و عربستان درباره توافق ایران و آمریکا

 فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان با «محمد اسحاق دار» همتای پاکستانی خود درباره آخرین تحولات توافق احتمالی ایران و آمریکا تلفنی گفت وگو کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، بن فرحان در تماس تلفنی با همتای پاکستانی خود آخرین تلاش‌های در جریان برای توافق ایران و آمریکا در این زمینه بررسی کردند.

ساعاتی پیش شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان و میانجی مذاکرات ایران و آمریکا، از نزدیک شدن دو طرف به نهایی شدن تفاهم خبر داد و اعلام کرد که اسلام‌آباد در حال آماده‌سازی برای امضای الکترونیکی سند احتمالی و برگزاری مذاکرات فنی در هفته آینده است.

نخست‌وزیر پاکستان در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ما بیش از هر زمان دیگری به توافق صلح نزدیک‌تر هستیم.»

وی افزود: «با توجه به اینکه احتمالاً نهایی شدن آن در ۲۴ ساعت آینده پیش‌بینی می‌شود، پاکستان در حال آماده‌سازی برای امضای الکترونیکی توافق‌نامه صلح بلافاصله پس از آن و به دنبال آن مذاکرات فنی در هفته آینده است.»

شهباز شریف همچنین گفت: «ما مایلیم از جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا به خاطر تعهد مستمرشان در طول مذاکرات قدردانی کنیم و از برادرانمان در منطقه به خاطر حمایتشان صمیمانه قدردانی می‌کنیم.»

نخست‌وزیر پاکستان تأکید کرد که این سند احتمالی می‌تواند «پایه محکمی برای صلح پایدار» ایجاد کند.

رئیس جمهوری آمریکا هم با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی، مدعی شد که توافق با ایران فردا ( یکشنبه ) امضا خواهد شد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت