غریب‌آبادی: هنوز مذاکرات برای توافق نهایی آغاز نشده است

کد خبر: 1403942

غریب‌آبادی گفت: «کارگروه‌های پیگیری اجرای تفاهم و مذاکره برای توافق نهایی شکل گرفته، اما هنوز مذاکره‌ای در این قالب‌ها شروع نشده است».

غریب‌آبادی: هنوز مذاکرات برای توافق نهایی آغاز نشده است

معاون وزارت امور خارجه که در رأس هیأتی به قطر سفر کرده، درباره شروع مذاکرات برای توافق نهایی با آمریکا گفت که «کارگروه‌های پیگیری اجرای تفاهم و مذاکره برای توافق نهایی شکل گرفته، اما هنوز مذاکره‌ای در این قالب‌ها شروع نشده است».

خبرگزاری فارس: کاظم غریب‌آبادی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه و مذاکره کننده ارشد ایران که در راس هیاتی متشکل از وزارت امور خارجه، بانک مرکزی و وزارت جهاد کشاورزی به قطر سفر کرده، صبح امروز با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که علی صالح‌آبادی سفیر ایران در دوحه و حمید قنبری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه هم حضور داشتند، طرفین درباره طیفی از موضوعات مورد علاقه مشترک، از جمله روند اجرای یادداشت تفاهم خاتمه جنگ تحمیلی و چالش‌ها و موانع موجود در مسیر اجرای آن، به بحث و تبادل نظر پرداختند. 

همچنین، راهکارهای تسریع در اجرای مفاد یادداشت تفاهم به ویژه در خصوص لبنان، رفع موانع موجود و گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های مورد اهتمام مشترک، مورد بررسی قرار گرفت.

پس از این دیدار، نشست سه جانبه مذاکره کنندگان ارشد ایران، قطر و پاکستان برای بررسی روند اجرای یادداشت تفاهم برگزار شد. 

غریب‌آبادی در پایان این نشست‌ها، به خبرنگاران گفت «گفت‌وگوهای امروز بر پیگیری اجرای مفاد یادداشت تفاهم متمرکز است». 

او درباره شروع مذاکرات برای توافق نهایی هم تصریح کرد که «کارگروه‌های پیگیری اجرای تفاهم و مذاکره برای توافق نهایی شکل گرفته، اما هنوز مذاکره‌ای در این قالب‌ها شروع نشده است».

به گفته غریب‌آبادی، رایزنی برای تعیین زمان و مکان مذاکرات در قالب این کارگروه‌ها از طریق میانجیگران ادامه دارد و در صورت فراهم شدن شرایط لازم، مذاکرات در قالب این کارگروه‌ها آغاز خواهد شد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید