غافلگیری دولت برای سهام عدالتی ها | تغییر مبلغ سود سهام عدالت در اسفند ماه | 300 هزار تومان واریزی سود سهام عدالت این گروه کم شد

کد خبر: 1277664

به گفته وزیر اقتصاد سود سهام عدالت که قرار است ۲۵ اسفند واریز شود حدود۳۰ درصد کمتر از مبلغ پرداختی در آذر ماه است.

غافلگیری دولت برای سهام عدالتی ها | تغییر مبلغ سود سهام عدالت در اسفند ماه | 300 هزار تومان واریزی سود سهام عدالت این گروه کم شد

به گفته وزیر اقتصاد سود سهام عدالت که قرار است ۲۵ اسفند واریز شود حدود۳۰ درصد کمتر از مبلغ پرداختی در آذر ماه است.

 سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، گفت: سود سهام عدالت طبق قرار ٢۵ اسفند ۱۴۰۲ واریز می‌شود که مبلغ آن٣٠ درصد کمتر از رقمی است که پاییز امسال برای سهامداران واریز شد. البته رئیس سازمان بورس رقم دقیق سود سهام عدالت را اعلام می‌کند و امیدواریم که ٢۵ اسفند ماه به حساب سهامداران واریز شود.

به گفته وزیر اقتصاد سود سهام عدالت که قرار است ۲۵ اسفند واریز شود حدود۳۰ درصد کمتر از مبلغ پرداختی در آذر ماه است.

وزیر اقتصاد با اشاره بر اینکه سود سهام عدالت متوفیان هم در این تاریخ پرداخت می‌شود یا خیر؟ گفت: تمام دارندگان سهام عدالت مشمول دریافت سود در همین تاریخ خواهند بود./مهر

اطلاعیه سپرده‌گذاری مرکزی برای وراث متوفیان سهام عدالت

 سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام‌کرد: سامانه میراث برای ثبت نام وراث متوفیان سهام عدالتی که بعد از ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ فوت کرده‌اند، هنوز بازگشایی نشده است.

به گزارش ایرنا از از سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، مطابق با مصوبه شورای عالی بورس از آنجایی‌ که مالیات بر دارایی مشمول متوفیان سهام عدالت بعد از تاریخ ۳۱ تیر ۱۳۹۹ می‌شود. این شرکت در تلاش برای ایجاد بستر مناسب غیرحضوری برای پرداخت مالیات است و به محض حصول نتیجه نهایی از سازمان امور مالیاتی کشور، اطلاع‌رسانی مقتضی در این زمینه انجام خواهد شد.

در حال حاضر تا اطلاع ثانوی فقط برای متوفیان با تاریخ فوت پیش از ۳۱ تیر ۱۳۹۹ که سهام عدالت غیرمستقیم داشتند، امکان تشکیل پرونده تقسیم سهام عدالت در دفاتر شرکت های کارگزاری و بانک‌های منتخب وجود دارد.

بر اساس این گزارش، هم اکنون سامانه میراث برای متوفیان سال‌های ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ سهام عدالت بازگشایی شده تا فرایند انتقال سهام به وراث تسریع یابد.

مراجعه وراث به کارگزاری‌ها و چهار بانک منتخب

همچنین همه فرایند ثبت نام در سامانه میراث در شعب شرکت‌های کارگزاری و بانک‌های منتخب رایگان بوده و وراث نیازی به پرداخت وجه ندارند.

بر اساس آخرین اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده اند که یکی از وراث متوفیان سهام عدالت می تواند با مراجعه به ۶ هزار شعبه دفاتر شرکت‌های کارگزاری و یا بانک‌های منتخب از جمله ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت فرایند انتقال سهام را انجام دهد.

سود سهام عدالت ۳۰ درصد کمتر از واریزی قبل است

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه سود سهام عدالت ۳۰ درصد کمتر از واریزی قبل است، گفت: اولویت دولت تغییر نوع مدیریت خودروسازی ها است.

احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد در جمع خبرنگاران بیان کرد: در کنار استفاده از ظرفیت‌های نظارت مردمی و سوت زنی در مورد تخلفات و فساد، اقدام مهمتر و ریشه ای برای برخورد با مفاسد این بود که یک بخشی از فرایندهای فعالیت اقتصادی مثلا یک بخشی از فرآیند تسهیلات بانکی یا فرآیند های گمرکی و مالیات ستانی زمینه و بستر مساعد برای رشوه و امضاهای طلایی و رانت هایی مانند این بودند، تلاشی که امروز در ذیل سامانه مدیریت ریسک فساد رونمایی شد این است که فرآیندهایی که علت فساد هستند در دستگاه اقتصادی کشور شناسایی، دلایل این که چگونه باعث فساد می شود احصا و روش هایی که باعث می شود زمینه و بستر خشکانده شود در مقابل فساد به کار گرفته شود.

وی افزود: سود سهام عدالت ۳۰ درصد نسبت به مبلغی که در پاییز واریز شد کمتر است. رقم دقیق را رئیس سازمان بورس اعلام خواهند کرد. امیدواریم تا ۲۵ اسفند سازمان بورس سود را به حساب تمام دارندگان سهام عدالت واریز کند.

خاندوزی در مورد واگذاری سهام خودروسازان نیز گفت: دولت به طور مستقیم در یک شرکت ۶ درصد و در شرکت دیگر ۱۷ درصد سهام خودروسازی دارد، بقیه سهام ها به شکل تودلی وجود دارد. آنچه اولویت ما است این است که در حوزه مدیریت تمام بخش های صنعتی از جمله صنعت خودرو از ظرفیت‌های بخش غیردولتی که مدیریت چابک تر و بهره ور است استفاده کنیم.

وزیر اقتصاد گفت: بعد از این که موانع سهام مرتفع شد در مورد واگذاری سهام هم اقدام خواهد شد. چون در وثیقه برخی بانک ها بوده باید از ذیل وزارت صنعت آن را خارج کنند یا وثیقه جدیدی به بانک ها بدهند که سهام خودروسازان آزاد شود. اولویت ما ابتدا تغییر مدیریت و سپس مالکیت است./اقتصاد آنلاین

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها