در جلسه نمایندگان با میدری درباره کالابرگ چه گذشت؟

کد خبر: 1399170

نماینده مشهد گفت: گزارش کمیسیون اجتماعی درباره کالا برگ قرائت شد که بخش عمده گزارش در این باره بود که این میزان از کالا برگ با توجه به افزایش قیمت‌ها و تورم موجود چندان کارآمد نیست.

در جلسه نمایندگان با میدری درباره کالابرگ چه گذشت؟

جلسه مجازی نمایندگان با میدری وزیر تعاون درباره کالابرگ الکترونیکی آغاز شد.

علی‌اصغر نخعی‌راد نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، از آغاز دومین جلسه وبیناری و مجازی مجلس خبر داد.

وی افزود: آقای میدری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی میهمان این جلسه مجازی نمایندگان است.

نماینده مشهد در مجلس با بیان اینکه کالابرگ و تقویت وضعیت معیشتی مردم محور جلسه با وزیر کار است،گفت: گزارش کمیسیون اجتماعی درباره کالا برگ قرائت شد که بخش عمده گزارش در این باره بود که این میزان از کالا برگ با توجه به افزایش قیمت‌ها و تورم موجود چندان کارآمد نیست.

نخعی‌راد بیان کرد: در ادامه نیز برخی از نمایندگان نقطه نظرات خود را مطرح کردند که عمده آنها نیز معتقد به افزایش میزان کالابرگ با توجه به شرایط اقتصادی کشور هستند.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس اظهار کرد: هم‌چنین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نظرات خود را مطرح و گزارشی درباره عملکرد وزارتخانه به نمایندگان ارائه کرد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

تازه های سایت