دلیل قطعی برق در چند نقطۀ کشور چه بود؟

کد خبر: 1405188

هم‌زمان با افزایش قابل‌توجه دمای هوا در سطح کشور چند واحد نیروگاهی به دلیل نقص فنی از مدار خارج شد.

دلیل قطعی برق در چند نقطۀ کشور چه بود؟

 همزمان با اوج‌گیری گرمای هوا و خروج اضطراری چند نیروگاه از مدار به‌دلیل نقص فنی، حدود هزار مگاوات از ظرفیت تولید برق کشور کاهش یافته و فشار بر شبکه افزایش یافته است.

گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ هم‌زمان با افزایش قابل‌توجه دمای هوا در سطح کشور چند واحد نیروگاهی به دلیل نقص فنی از مدار خارج شد.

برآورد می‌شود حدود ۱۰۰۰ مگاوات از توان تولید برق کشور به‌واسطه این خروج‌های اضطراری کاسته  خواهد شد.

گفتنی است ‌که یک واحد نیروگاهی در تبریز به‌واسطه خرابی در ترانس و یک واحد دیگر در قشم به‌واسطه خم‌شدن روتور از جمله این واحدهای عملیاتی هستند.

همچنین مصطفی رجبی مشهدی به خبرنگار فارس گفت افزایش چشمگیر دما و خروج اضطراری نیروگایی به دلیل نقص فنی فشار بر شبکه برق را بیش‌ازپیش کرده و از مردم تقاضا داریم برای تأمین پایدار انرژی نسبت به صرفه‌جویی اقدام کند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

تازه های سایت