اخراج ۲ دیپلمات سفارت روسیه در برلین/مسکو: پاسخ می‌دهیم

کد خبر: 1116652

وزارت خارجه آلمان امروز اعلام کرد که ۲ دیپلمات سفارت روسیه در این کشور را در ارتباط با پرونده قتل «زلیمخان خانگوشویلی» شهروند گرجستانی در برلین، عنصر نامطلوب اعلام خواهد کرد.

اخراج ۲ دیپلمات سفارت روسیه در برلین/مسکو: پاسخ می‌دهیم

به نقل از شبکه تلویزیونی راشا تودی، وزارت خارجه آلمان امروز چهارشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که ۲ دیپلمات سفارت روسیه در برلین را عنصر نامطلوب اعلام خواهد کرد.

آنالنا بربوک وزیر امور خارجه آلمان در این خصوص گفت: آلمان دو کارمند سفارت روسیه در برلین را در ارتباط با پرونده قتل «زلیمخان خانگوشویلی» (Zelimkhan Khangoshvili) شهروند گرجستانی، به عنوان عنصر نامطلوب اعلام می‌کند.

بربوک در این باره ادعا کرد: همانطور که دادگاه امروز مشخص کرد، این قتل یک سفارش دولتی بوده است که نقض شدید قوانین کشور و حاکمیت جمهوری فدرال آلمان به شمار می آید. به همین دلیل ما سفیر روسیه را احضار کردیم و به وی اعلام شد که دو کارمند سفارت روسیه عنصر نامطلوب اعلام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، اوایل امروز (چهارشنبه) دادگاه عالی برلین، «وادیم سوکولوف» (کراسیکوف) شهروند روسیه را در قتل زلیمخان خانگوشویلی شهروند گرجستانی چچنی تبار مُجرم شناخته و او را به حبس ابد محکوم کرد.

زلیمخان خانگوشویلی در آگوست ۲۰۱۹ در پارک تیرگارتن برلین به ضرب گلوله کشته شد. بازرسان آلمانی ادعا کردند که مظنون قتل وی، یک تبعه روس بوده که دستور این قتل را از سازمان‌های دولتی روسیه دریافت کرده است!/مهر

 آلمان دو کارمند سفارت روسیه را اخراج می‌کند/ مسکو: پاسخ می‌دهیم

وزارت خارجه آلمان با احضار سفیر روسیه از قصد خود برای اخراج دو کارمند سفارت این کشور از برلین خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه آلمان امروز (چهارشنبه) با حضار سفیر روسیه در برلین، از قصد خود برای اخراج دو کارمند سفارت این کشور در پی قتل یک مخالف دولت مسکو خبر داد.

به نوشته روسیا الیوم، دادگاه آلمان امروز یک شهروند روس ۵۶ ساله را به اتهام قتل یک تبعه گرجستانی مخالف دولت مسکو به نام «زملیخان خاوگوشویلی» در سال ۲۰۱۹، به حبس ابد محکوم کرد. خاوگوشویلی فرمانده سابق شورشیان چچنی بود.

سازمان امنیت آلمان مدعی است که این فرد روسی با مدارک جعلی خود را به برلین رسانده و در ۲۳ آگوست ۲۰۱۹ با شلیک مستقیم به سمت «زملیخان خاوگوشویلی» ۴۰ ساله او را در پارک تیرگارتن کشته است.

در پی تصمیم دولت آلمان برای اخراج دو کارمند سفارت روسیه، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز در واکنش، گفت که اقدام برلین بدون پاسخ نخواهد ماند.

بازداشت «آلکسی ناوالنی» مخالف دولت روسیه نیز پس از بازگشت از آلمان در ۲۸ دی ماه ۱۳۹۹ نیز به بحران دیپلماتیک میان مسکو با کشورهای اروپایی به ویژه آلمان منجر شده بود.

انتهای پیام/

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت