زلنسکی: اوکراین باید به موشک‌های دوربُرد مجهز شود

کد خبر: 1236165

رئیس جمهور اوکراین روز دوشنبه در پیامی ویدئویی تاکید کرد که این کشور باید به موشک‌های دوربُرد مجهز شود.

 زلنسکی: اوکراین باید به موشک‌های دوربُرد مجهز شود

رئیس جمهور اوکراین روز دوشنبه در پیامی ویدئویی تاکید کرد که این کشور باید به موشک‌های دوربُرد مجهز شود.

«ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز دوشنبه گفت که برای حمایت از جان شهروندان اوکراینی، ارتش این کشور باید تسلیحات دوربرد کافی داشته باشند.

وی که این سخنان را در جریان پیامی ویدئویی مطرح می‌کرد، افزود: «سزاوار است که فشار تحریم‌های جهانی علیه روسیه افزایش چشمگیری داشته باشد».

رئیس جمهور اوکراین تاکید کرد که باید کانال‌های انتقال قطعات حیاتی برای ساخت موشک توسط روسیه محدود شود و باید اوکراین با تسلیحات نوین ضروری نظیر موشک‌های دوربرد مجهز شود.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./فارس

 رکن اطلاعات ارتش اوکراین: روسیه‌ تولید موشک‌های کروز کالیبر را به شدت افزایش داده‌ است

رئیس رکن اطلاعات ارتش اوکراین از توانمندی روسیه در ساخت بیش از ده‌ها تیر موشک کروز کالیبر در ماه در بحبوحه جنگ با کی‌یف خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رئیس رکن اطلاعات ارتش اوکراین روز دوشنبه  گفت که روس‌هاعلی‌رغم جنگ با اوکراین، تولید موشک‌های کروز کالیبر را به ده‌ها تیر در ماه افزایش داده‌اند.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «العربیه» «آندری یوسوف»، رئیس رکن اطلاعات ارتش اوکراین گفت: «ده‌ها  نمونه موشک تولید شده کالیبر وجود دارد و از جمله روسیه شمار ساخت موشک‌های "اسکندر" را افزایش داده است.»

وی افزود، این که در بحبوحه جنگ با اوکراین روسیه خود را به عنوان کشوری قرار می‌دهد که می‌خواهد در بازار فروش تسلیحات پیشرو باشد، مهم است.

بر اساس این گزارش، موشک کالیبر خانواده‌ای از موشک‌های کروز روسی است که به دلیل تطبیق پذیری و قابلیت‌های دوربرد شناخته شده‌اند. این موشک‌ها  برای پرتاب از سکوهای مختلف از جمله زیردریایی‌ها، کشتی‌ها و هواپیما طراحی شده‌اند. این سامانه موشکی در طول استقرار موفقیت‌آمیز خود در جنگ  سوریه زمانی که کشتی‌های جنگی روسیه موشک‌های کروز کالیبر را به سمت اهدافی در سوریه پرتاب کردند، مورد توجه جهانی قرار گرفت.

موشک کالیبر به دلیل دقت و توانایی خود در حمل انواع مختلف کلاهک‌ها شناخته شده است و آن را به یک سرمایه نظامی قابل توجه در زرادخانه دریایی و راهبردی روسیه تبدیل می‌کند.

سامانه موشکی اسکندر نیز خانواده موشک‌های بالستیک کوتاه برد با سوخت جامد است که توسط روسیه ساخته شده است. این موشک‌ها متحرک هستند و می‌توانند از سکوهای  مختلف از پرتاب شوند. موشک‌های اسکندر به دلیل توانایی حمل انواع کلاهک‌ها از جمله کلاهک‌های معمولی و اتمی شناخته شده‌اند. برد آن‌ها تا ۵۰۰ کیلومتر است و دقت بالایی دارند.

«یوری احنات» سخنگوی نیروی هوایی نیز اخیرا در اظهاراتی گفت: «ما اهداف پرسرعت، احتمالا موشک‌های بالستیک را ثبت کرده‌ایم. روسیه در حملات هوایی از انواع مختلف تسلیحات استفاده می‌کند.»

وی گفت که موشک‌ها مسیر بسیار پیچیده‌ای را در پیش گرفته و حتی در یک نقطه چرخش ۱۸۰ درجه انجام دادند.

رئیس جمهور اوکراین نیز با اذعان به قدرتمند بودن یگان هوا فضای روسیه  بار دیگر دریافت سامانه‌های بسیار پیشرفته ضد هوایی برای مقابله با حملات موشکی قدرتمند روسیه را خواستار شد. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین گفت که تنها راه برای مقابله با حملات موشکی روسیه، دستیابی به «سپر هوایی تمام عیار» است.

زلنسکی افزود، علیرغم تمام کمک‌های نظامی که به اوکراین می‌رسد، این کشور به سامانه‌های دفاع هوایی بیشتری برای پوشش تمام  قلمروی خود نیاز دارد(جزئیات بیشتر).

روسیه از شروع جنگ با اوکراین تاکنون بارها اهداف غیر نظامی این کشور را هدف قرار داد. روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها