حمله نیروهای سعودی به صعده یمن

کد خبر: 1353682

نیروهای عربستان سعودی مناطق مرزی استان صعده یمن را هدف حمله موشکی و توپخانه‌ای قرار دادند.

حمله نیروهای سعودی به صعده یمن

نیروهای عربستان سعودی مناطق مرزی استان صعده یمن را هدف حمله موشکی و توپخانه‌ای قرار دادند.

به نقل از شبکه المسیرة، نیروهای سعودی امروز مناطقی در شهر مرزی «شدا» در استان صعده واقع در شمال یمن را هدف قرار دادند.

بر اساس این گزارش، این حمله تاکنون تلفاتی نداشته است.

این حمله پس از آن صورت گرفت که هواپیماهای جنگی آمریکا شب گذشته استان صعده را بمباران کردند و در این حملات شهرهای شدا سه بار، آل سالم ۶ بار، کتاف ۴ بار و مجز ۳ بار بمباران شد.

جنگنده‌های آمریکایی همچنین ده‌ها بار استان‌های الحدیده، ذمار و البیضاء را در راستای تنش نظامی مستمر که از ۱۶ مارس گذشته آغاز شده است، هدف قرار دادند.

به گزارش ایرنا، آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی و در تلاش برای شکستن محاصره دریایی اعمال شده علیه این رژیم توسط یمن، حملاتی را به غیرنظامیان یمنی انجام می‌دهد که تا کنون ده‌ها شهید و زخمی برجای گذاشته است.

با وجود این حملات، نیروهای مسلح یمن همچنان به عملیات پشتیبانی از مقاومت و ملت فلسطین در نوار غزه ادامه می دهند و با انجام عملیات منحصر بفرد، قلب سرزمین‌های اشغالی، کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و حتی ناوهای آمریکایی را در دریای سرخ و اقیانوس هند هدف قرار داده و چندین پهپاد پیشرفته آمریکایی را سرنگون کرده‌اند.

امارات رایزنی برای حمله زمینی به یمن را تکذیب کرد

امارات گزارش منابع خبری مبنی بر رایزنی این کشور برای حمله زمینی به یمن را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، روز چهارشنبه، گزارش‌ها درباره ورود به مذاکرات درخصوص حمله زمینی به یمن را تکذیب کرد.

این در حالی است که گزارش‌هایی از جمله در روزنامه وال استریت ژورنال و خبرگزاری بلومبرگ منتشر شده بود مبنی بر اینکه آمریکا و متحدانش در کشورهای حاشیه خلیج فارس، این مسأله را بررسی می‌کنند.

وال استریت ژورنال روز سه‌شنبه نوشته بود شبه‌نظامیان مورد حمایت امارات در حال برنامه‌ریزی یک حمله زمینی علیه مواضع ارتش یمن با استفاده از بمباران‌ها و حمایت آمریکا هستند.

افراد دخیل در این برنامه‌ریزی گفته‌اند پیمانکاران امنیتی خصوصی آمریکایی به جناح‌های یمنی در مورد عملیات زمینی احتمالی مشاوره داده‌اند. 

به گفته آن‌ها، امارات متحده عربی که از این گروه‌ها حمایت می‌کند، این طرح را در هفته‌های اخیر با مقامات آمریکایی مطرح کرده است. 

مقام‌های آمریکایی گفتند که واشنگتن آماده حمایت از عملیات زمینی توسط این شبه‌نظامیان است، در حالی که اشاره کردند که هنوز تصمیمی در مورد حمایت از این تلاش گرفته نشده است. 

به گفته آن‌ها آمریکا مذاکرات برای عملیات زمینی را رهبری نمی‌کند و این بحث شامل توانمندسازی شبه‌نظامیان است. 

مقامات دولت مستعفی یمن گفتند که بر اساس طرحی که در حال بحث است، گروه‌های محلی مستقر در جنوب یمن، نیروهای خود را در سواحل غربی این کشور که تحت کنترل انصارالله است، مستقر و سعی خواهند کرد بندر الحدیده در دریای سرخ را تصرف کنند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت