رایزنی رودرو ترامپ با مادورو

کد خبر: 1382498

مقامات دولت آمریکا به وبگاه آکسیوس اطلاع دادند که دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور به مشاورانش گفته است که قصد دارد به صورت مستقیم با نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا رایزنی کند.

رایزنی رودرو ترامپ با مادورو

مقامات دولت آمریکا به وبگاه آکسیوس اعلام کردند که ترامپ قصد دارد به صورت مستقیم با رئیس جمهور ونزوئلا رایزنی کند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیوز آم، مقامات دولت آمریکا به وبگاه آکسیوس اطلاع دادند که دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور به مشاورانش گفته است که قصد دارد به صورت مستقیم با نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا رایزنی کند.

بر اساس اعلام این رسانه، این ادعا در حالی مطرح می‌شود که آمریکا در اقدامی خصمانه دیروز دوشنبه رئیس جمهور ونزوئلا را به عنوان رئیس یک سازمان تروریستی معرفی کرد.

این منابع ادعا کردند که تصمیم ترامپ نقطه عطف مهمی در دیپلماسی تهاجمی وی علیه ونزوئلا است و می‌تواند نشانه‌ای از قریب‌الوقوع نبودن حملات یا اقدام نظامی مستقیم ایالات متحده علیه کاراکاس باشد!

این در حالیست که گزارش ادعایی مربوط به علاقه ترامپ به مذاکره با مادورو با تصمیم دیروز دوشنبه وزارت امور خارجه کاخ سفید از اتخاذ سیاست‌های دوگانه واشنگتن در خصوص کشورهای مستقل حکایت دارد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت