آکسیوس: مشاوران ترامپ او را از حمله به ایران منصرف کردند

کد خبر: 1387244

آکسیوس نوشته که دونالد ترامپ و مشاورانش هنوز در مورد حمله احتمالی به ایران به جمع‌بندی نرسیده‌اند.

آکسیوس: مشاوران ترامپ او را از حمله به ایران منصرف کردند

 وبگاه خبری آکسیوس در میانه افزایش گمانه‌زنی‌ها در مورد احتمال ماجراجویی آمریکا علیه ایران، تأکید کرده که رئیس‌جمهور آمریکا با مشورت با متحدان و مشاوران خود از این حمله منصرف شده است.

گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ آکسیوس نوشته که دونالد ترامپ و مشاورانش هنوز در مورد حمله احتمالی به ایران به جمع‌بندی نرسیده‌اند.

تجربه جنگ ۱۲ روزه برای آمریکا، قدرت نظامی بالای ایران و همچنین کاهش توان نظامی واشنگتن به‌واسطه ارسال نیرو به ونزوئلا از جمله مواردی است که آمریکا را از هرگونه ماجراجویی علیه ایران منصرف کرده است. 

 

«بهترین دوست» ترامپ یعنی بنیامین نتانیاهو نیز روز چهارشنبه از رئیس‌جمهور آمریکا خواسته تا هر گونه حمله علیه ایران را به تعویق بیندازد. مقامات آمریکایی و اسرائیلی از یک سو نگران پاسخ محکم ایران به این تجاوزات هستند و از سوی دیگر معتقدند که این حملات نمی‌توانند نظام ایران را «بی‌ثبات» کنند. 

مسئولان ایرانی بارها تأکید کرده‌اند که هرگونه تعرضی علیه این کشور، با پاسخی کوبنده و محکم مواجه خواهد شد. 

رویترز اخیراً در مطلبی مدعی شده که ایران، آمریکا را تهدید کرده است که کوچک‌ترین ماجراجویی از سوی ترامپ، با حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا در منطقه پاسخ داده‌ خواهد شد. 

اسرائیل و آمریکا پیش‌تر هم در جنگ ۱۲‌روزه با اشتباه محاسباتی، به دنبال بی‌ثبات کردن و تجزیه ایران بودند، اما تنها پس از ۱۲ روز مجبور شدند به آتش‌بس تن بدهند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت