چرخش موضع رسانه آمریکایی آکسیوس درباره مذاکرات ایران

کد خبر: 1389189

این رسانه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی پس از اعلام سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران مبنی بر اینکه «مذاکرات هسته‌ای با ایالات متحده روز جمعه حدود ساعت ۱۰ صبح در مسقط برگزار می‌شود»، به نقل از دو مقام آمریکایی گفت: برنامه‌های مذاکرات هسته‌ای ایالات متحده و ایران در روز جمعه، پس از آنکه چندین رهبر خاورمیانه بعدازظهر چهارشنبه فورا با دولت ترامپ لابی کردند تا مذاکرات را ترک نکند، دوباره در دستور کار قرار گرفت.

چرخش موضع رسانه آمریکایی آکسیوس درباره مذاکرات ایران

  تارنمای آکسیوس پس از آنکه اعلام کرد واشنگتن درخواست تهران  برای تغییر محل گفت و گو را نپذیرفته است، با اعلام مذاکرات در عمان از سوی ایران گفت که مذاکرات میان تهران – واشنگتن در روز جمعه برقرار است.

به گزارش چهارشنبه شب ایرنا، این رسانه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی پس از اعلام سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران مبنی بر اینکه «مذاکرات هسته‌ای با ایالات متحده روز جمعه حدود ساعت ۱۰ صبح در مسقط برگزار می‌شود»، به نقل از دو مقام آمریکایی گفت: برنامه‌های مذاکرات هسته‌ای ایالات متحده و ایران در روز جمعه، پس از آنکه چندین رهبر خاورمیانه بعدازظهر چهارشنبه فورا با دولت ترامپ لابی کردند تا مذاکرات را ترک نکند، دوباره در دستور کار قرار گرفت.

آکسیوس افزود: این مذاکرات، همانطور که ایران اصرار داشت، در عمان برگزار خواهد شد، علیرغم اینکه ایالات متحده در ابتدا تغییرات در برنامه اولیه برای دیدار در استانبول را رد کرد.

این رسانه آمریکایی به نقل از دو مقام ارشد آمریکایی گفت: دست‌کم ۹ کشور منطقه در بالاترین سطوح پیام‌هایی به کاخ سفید منتقل کردند که شامل درخواست صریح از آمریکا برای لغو نکردن نشست با ایران در عمان بود.

آکسیوس ادامه داد: یکی از مقام‌های آمریکایی گفت «آن‌ها از ما خواستند نشست را حفظ کنیم و به حرف‌هایی که ایرانی‌ها می‌خواهند بزنند گوش دهیم. ما به اعراب گفته‌ایم اگر آن‌ها اصرار داشته باشند، نشست را برگزار خواهیم کرد. اما ما بسیار تردید داریم.»

این رسانه آمریکایی ادامه داد: یک مقام آمریکایی دیگر گفت که دولت ترامپ موافقت کرده است که این نشست را "برای احترام" به متحدان ایالات متحده در منطقه و "به منظور ادامه پیگیری مسیر دیپلماتیک" برگزار کند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت