واکنش پاپ به حملات تجاوزکارانه به ایران

کد خبر: 1391966

درحالی که خشونت در خاورمیانه پس از حملات هوایی آمریکا و اسرائیل به ایران افزایش پیدا کرده است، پاپ لئو چهاردهم روز یکشنبه از کشورها خواست که مسوولیت اخلاقی خود را برای دستیابی به صلح به یاد بیاورند.

واکنش پاپ به حملات تجاوزکارانه به ایران

 پاپ لئو چهاردهم، رهبر کاتولیک‌های جهان از حملات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران ابراز نگرانی عمیق کرد و گفت که صلح با تهدیدهای متقابل یا سلاح‌های مرگبار ساخته نمی‌شود.

به گزارش ایرنا به نقل از واتیکان نیوز، درحالی که خشونت در خاورمیانه پس از حملات هوایی آمریکا و اسرائیل به ایران افزایش پیدا کرده است، پاپ لئو چهاردهم روز یکشنبه از کشورها خواست که مسوولیت اخلاقی خود را برای دستیابی به صلح به یاد بیاورند.

رهبر کاتولیک‌های جهان در کلیسای آنجلوس «نگرانی عمیق» خود را از وقایع اخیر در خاورمیانه و ایران ابراز کرد و افزود: ثبات و صلح نه با تهدیدهای متقابل و نه با سلاح‌هایی که ویرانی، درد و مرگ به همراه دارند، ساخته نمی‌شوند، بلکه تنها از طریق گفت‌وگوی معقول، معتبر و مسوولانه به دست می‌آیند.

پاپ درباره وقوع یک تراژدی عظیم در صورت خارج شدن خشونت از کنترل هشدار داد و عنوان کرد: در مواجهه با احتمال وقوع یک تراژدی با ابعاد عظیم، از طرف‌های درگیر صمیمانه درخواست می‌کنم که مسوولیت اخلاقی خود را برای متوقف کردن چرخه خشونت قبل از تبدیل شدن به ورطه‌ای جبران‌ناپذیر بر عهده بگیرند.

پاپ لئو با دعای اینکه ملت‌ها بتوانند برای دستیابی به صلح به گفت‌وگو بازگردند، بیان کرد: باشد که دیپلماسی نقش خود را بازیابد و خیر و صلاح مردم، مردمی که آرزوی همزیستی مسالمت‌آمیز مبتنی بر عدالت را دارند، ارتقا یابد. بیایید همچنان برای صلح دعا کنیم.

به گزارش ایرنا، در حالی که ایران وارد مذاکرات جدی با آمریکا شده بود، صبح ۹ اسفند، آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند دوره گذشته و بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز کرده و به چندین نقطه در شهرهای مختلف حمله کردند.

رئیس جمهوری آمریکا دیروز با انتشار ویدئویی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» که به نظر می‌رسد پیشتر آماده شده بود، نوشت: حملات نظامی گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کردیم. وزارت جنگ ایالات متحده، این عملیات را «عملیات خشم حماسی» (OPERATION EPIC FURY) نامید.

ترامپ در توجیه این حملات علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: ارتش ایالات متحده در حال انجام یک عملیات عظیم و مستمر است تا از تهدید آمریکا و منافع اصلی امنیت ملی جلوگیری کنیم.

در حالی که جمهوری اسلامی ایران مذاکرات با آمریکا را گامی برای ایجاد شفافیت درباره صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای کشورمان برداشته بود، تجاوز دوباره آمریکا و رژیم صهیونیستی، روندی تکراری و در عین حال فریبنده را در عرصه روابط بین‌الملل به تصویر کشید.

در پی حملات دیروز رژیم صهیونیستی و آمریکا، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند.

ساعاتی پیش، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: سهمگین ترین عملیات تهاجمی تاریخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تا لحظات دیگر به سمت سرزمین های اشغالی و پایگاه های تروریست های امریکایی آغاز می شود.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت