نواز شریف به ایران تسلیت گفت
«نواز شریف» روز دوشنبه طی پیامی تصریح کرد: تسلیت صمیمانه خود را به دولت و مردم ایران به مناسبت شهادت رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله علی خامنهای، ابراز میکنم.
نخست وزیر سابق پاکستان با تسلیت شهادت حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر شهیدانقلاب اسلامی به ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران، این فقدان عظیم را دارای پیامدهای عمیق دانست و بر اهمیت ثبات و صلح منطقهای تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، «نواز شریف» روز دوشنبه طی پیامی تصریح کرد: تسلیت صمیمانه خود را به دولت و مردم ایران به مناسبت شهادت رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله علی خامنهای، ابراز میکنم.
وی اظهار داشت: این لحظهای مهم در تاریخ ایران است، زیرا چنین فقدانی پیامدهای عمیق عاطفی، سیاسی و ملی دارد. در طول این ایام سوگواری، من با ملت ایران ابراز همبستگی میکنم و مراتب تسلیت خود را به همه داغداران ابراز میکنم.
رئیس حزب مسلم لیگ نواز (جناح حاکم در پاکستان) همچون بر اهمیت ثبات، صلح و احترام متقابل به ویژه در منطقه تأکید کرد. وی گفت: خداوند متعال روح آیتالله شهید خامنهای را در آرامش و رحمت ابدی قرار دهد و شجاعت، مقاومت و پایداری را به ملت ایران در مواجهه با این ضایعه عمیق و جبرانناپذیر عطا فرماید.
صدور بیانیه های تسلیت از سوی چهرههای شاخص سیاسی، مذهبی، دیپلماتیک و نخبگان علمی پاکستان به مناسبت شهادت حضرت آیتالله العظمی شهید سید علی خامنهای و محکومیت تجاوزگری آمریکا و اسرائیل همچنان ادامه دارد.
بسیاری از شخصیتهای پاکستانی امروز با حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسلامآباد و دیدار با سفیر کشورمان شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح و غیرنظامیان بیگناه در نتیجه حملات رژیمهای متجاوز آمریکا و صهیونیستی را تسلیت گفتند.
دیدگاه تان را بنویسید