دیدار وزیران خارجه روسیه، قطر و ترکیه

کد خبر: 1395923

«محمد بن عبدالرحمان آل ثانی»، وزیر خارجه قطر روز شنبه در آنتالیا با «هاکان فیدان»، وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد.

دیدار وزیران خارجه روسیه، قطر و ترکیه

 وزیران خارجه قطر و ترکیه در آنتالیا دیدار و درباره کاهش تنش در منطقه رایزنی کردند.

به گزارش ایسنا، «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی»، وزیر خارجه قطر روز شنبه در آنتالیا با «هاکان فیدان»، وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه قطر، این دیدار در حاشیه پنجمین دوره از مجمع دیپلماتیک آنتالیا انجام شد.

دو طرف همکاری فیمابین و راه‌های حمایت از آن علاوه بر تحولات اوضاع در منطقه به ویژه آتش‌بس میان ایران و آمریکا و تلاش‌های صورت گرفته برای کاهش تنش در منطقه در راستای تقویت امنیت و ثبات در آن را بررسی کردند.

وزیر خارجه قطر بر لزوم تعامل همه طرف‌ها با تلاش‌های میانجیگرانه کنونی در راستای فراهم کردن فرصت برای حل ریشه‌ای بحران از طریق روش‌های مسالمت آمیز و گفت‌‍وگو و دستیابی به توافق پایدار که مانع تنش مجدد شود، تاکید کرد.

فیدان و لاوروف دیدار کردند

وزیرخارجه ترکیه با همتای روس خود دیدار کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، «هاکان فیدان»، وزیر خارجه ترکیه امروز -شنبه- با «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه در آنتالیا دیدار کرد.

به گزارش وزارت خارجه ترکیه این دیدار در حاشیه پنجمین مجمع دیپلماسی آنتالیا برگزار شد.

اطلاعات بیشتری درباره این دیدار منتشر نشده است.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت