خبر فوری نیویورک تایمز درباره سفر ونس به اسلام آباد

کد خبر: 1396324

نیویورک‌تایمز ادعا کرد: سفر دیپلماتیک معاون رئیس‌جمهور، جی‌دی ونس، به اسلام‌آباد، پس از آنکه تهران به مواضع مذاکراتی آمریکا پاسخی نداد، به حالت تعلیق درآمده است.

خبر فوری نیویورک تایمز درباره سفر ونس به اسلام آباد

 نیویورک تایمز مدعی به حالت تعلیق درآمدن سفر ونس به اسلام آباد برای مذاکره با ایران شد.

به نقل از انتخاب، نیویورک‌تایمز ادعا کرد: سفر دیپلماتیک معاون رئیس‌جمهور، جی‌دی ونس، به اسلام‌آباد، پس از آنکه تهران به مواضع مذاکراتی آمریکا پاسخی نداد، به حالت تعلیق درآمده است.

در ادامه این مطلب آمده است: قرار بود ونس صبح سه‌شنبه عازم پایتخت پاکستان شود، جایی که مذاکرات قرار بود روز چهارشنبه — همان روزی که آتش‌بس شکننده بین آمریکا و ایران به پایان می‌رسد — از سر گرفته شود. بدون پاسخ ایران، فرآیند دیپلماتیک عملاً متوقف شده است، اگرچه این سفر لغو نشده است.

اگر مذاکره‌کنندگان ایران به گونه‌ای پاسخ دهند که به تشخیص ترامپ قابل قبول باشد، این سفر می‌تواند در لحظه دوباره برقرار شود. مقامات آمریکایی همچنین به دنبال نشانه‌ای واضح هستند مبنی بر اینکه مذاکره‌کنندگان ایران اختیار کامل برای دستیابی به توافق را دارند.

ادعای نیویورک‌تایمز درحالیست که ایران هرگونه شرکت در مذاکرات را منوط به لغو محاصره دریایی آمریکا کرده است‌.

وال استریت ژورنال: ترامپ در حال بررسی لغو سفر ونس به پاکستان است

وال استریت ژورنال از بررسی لغو سفر جی‌دی‌ونس به پاکستان از سوی ترامپ خبر داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از کانال تلگرامی عصرایران، وال استریت ژورنال، به نقل از منابع مدعی شد: ترامپ در حال بررسی لغو سفر ونس به پاکستان به دلیل عدم تمایل ایران به دادن امتیاز در مورد غنی‌سازی است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت