آتش سوزی اینبار در ناوشکن آمریکایی
سخنگوی نیروی دریایی آمریکا روز چهارشنبه در بیانیهای تأیید کرد که آتشسوزی کشتی در یکشنبه شب گزارش شده است.
رسانه های آمریکایی گزارش دادند که سه ملوان در آتشسوزی ناوشکن یواساس زوموالت در کارخانه کشتیسازی پاسکاگولا زخمی شدند.
به گزارش ایرنا از یو اس ان آی، سخنگوی نیروی دریایی آمریکا روز چهارشنبه در بیانیهای تأیید کرد که آتشسوزی کشتی در یکشنبه شب گزارش شده است.
وی افزود: در حالی که ناوشکن زوموالت در کنار اسکله در کارخانه کشتیسازی پاسکاگولا در میسیسیپی بود آتش سوزی رخ داد. اما حریق توسط خدمه خاموش شد.
یکی از ملوانان برای درمان جراحات مربوط به آتشسوزی به بیمارستان محلی منتقل شد و در وضعیت پایداری قرار دارد. ۲ ملوان دیگر در محل حادثه مداوا شدند.
در این بیانیه آمده است: نیروی دریایی در حال بررسی علت آتشسوزی و تعیین میزان خسارت وارده به کشتی است.
نیروی دریایی آمریکا تصمیم گرفته سیستم توپ دوربرد این ناوشکن را با سیستم های مافوق صوت دوربرد جایگزین کند. در نتیجه این تصمیم، این ناوشکن مجهز به موشک هدایتشونده از ماه اوت ۲۰۲۳ برای ارتقا در اینگالس بوده است.
این ناوشکن پس از تقریباً سه سال و پس از نصب سیستم های موشکی بزرگ که قادر به حمل موشک های مافوق صوت هستند، در ماه ژانویه برای اولین بار به دریا رفت.
به گزارش ایرنا، این درحالیست که سه ملوان روز سهشنبه هفته گذشته در اثر آتشسوزی در ناو هواپیمابر یواساس دوایت دی آیزنهاور زخمی شدند.
دیدگاه تان را بنویسید