ادعای آمریکا درباره تمدید آتش‌بس در لبنان

کد خبر: 1399027

با وجود ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی و نقض مستمر آتش بس، دولت تروریست آمریکا مدعی تمدید آن به مدت 45 روز دیگر شده است تا به زعم آن، پیشرفت بیشتری حاصل شود.

ادعای آمریکا درباره تمدید آتش‌بس در لبنان

آمریکا مدعی تمدید آتش بس در لبنان به مدت 45 روز دیگر با وجود نقض مستمر آن از سوی صهیونیستها شد.

به گزارش تسنیم،‌ با وجود ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی و نقض مستمر آتش بس، دولت تروریست آمریکا مدعی تمدید آن به مدت 45 روز  دیگر شده است تا به زعم آن، پیشرفت بیشتری حاصل شود.

وزارت خارجه دولت تروریست آمریکا با اعلام تمدید آتش بس میان اسرائیل و لبنان به مدت 45 روز دیگر افزود که وزارت خارجه، مسیر سیاسی مذاکرات(میان دولت غربگرای لبنان و رژیم صهیونیستی) طی روزهای دوم و سوم ژوئن آینده را ازسرخواهد گرفت.

این وزارت  افزود که مسیر امنیتی در ساختمان پنتاگون(وزارت جنگ دولت تروریست آمریکا) در روز بیست و نهم می با مشارکت هیئتهای نظامی دو طرف(دولت غربگرای لبنان و رژیم صهیونیستی) آغاز خواهد شد.

وزارت خارجه دولت تروریست آمریکا افزود: امیدواریم این بحث و مذاکرات به تقویت صلح(سازش) دائمی میان دو طرف و تحقق به رسمیت شناختن هر یک از دو طرف توسط یکدیگر کمک کند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت