نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: شناورها فقط از مسیر مجاز تردد کنند

کد خبر: 1403409

نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس اعلام کرد: تبعات ناشی از تردد از مسیرهای غیرمجاز، برعهده مالک، بهره‌بردار و فرمانده شناور خواهد بود.

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: شناورها فقط از مسیر مجاز تردد کنند

 نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس اعلام کرد: تبعات ناشی از تردد از مسیرهای غیرمجاز، برعهده مالک، بهره‌بردار و فرمانده شناور خواهد بود.

به گزارش فارس، نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس اعلام کرد: تبعات ناشی از تردد از مسیرهای غیرمجاز، برعهده مالک، بهره‌بردار و فرمانده شناور خواهد بود.

متن کامل پیام پی‌جی‌اس‌ای به این شرح است: 

نهاد PGSA در پاسخ به استعلام‌های مکرر اعلام می‌کند: 

هرگونه تردد از مسیرهای خارج از چارچوب تعیین‌شده PGSA، مشمول تضمین عبور ایمن نبوده و از پوشش بیمه و مسئولیت‌های مرتبط برخوردار نخواهد بود.

تبعات ناشی از تردد از مسیرهای غیرمجاز، برعهده مالک، بهره‌بردار و فرمانده شناور خواهد بود.

ac5fbcfacf0240738aee255083112479

جزئیات حرکت کشتی حرف‌‌گوش‌کن هندی در تنگه هرمز

یک کشتی هندی بلافاصله بعد از هشدار سپاه نسبت به عبور از کریدور جنوبی تنگه هرمز، مسیر خود را به سمت مسیر مورد تأیید ایران تغییر داد.

گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ یک نفتکش هندی پس از هشدار سپاه، کریدور جنوبی تنگه هرمز موسوم به بخش عمانی را ترک کرد تا از کریدور مورد تأیید ایران در شمال استفاده کند.

سپاه پاسداران از ساعاتی پیش نسبت به ناامنی کریدور جنوبی تنگه هرمز هشدار داده بود.

سه کشتی دیگر که پس از هشدار سپاه از کریدور جنوبی برگشتند، در انتظار مجوز ایران برای عبور از مسیر مورد تایید ایران هستند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت