اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران

کد خبر: 1405553

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.

اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران

 وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.

 ادعای وزارت خزانه‌داری امریکا: بیش از ۵۰ فرد، شرکت و کشتی مرتبط با شبکه کشتیرانی جهانی و دورزدن تحریم‌های شمخانی را تحریم کرده است/ این شبکه از صادرات نفت، حمل‌ونقل کانتینری و تجارت کالاهای ایران پشتیبانی میکند

جدیدترین اقدامات، تعداد کل افراد، نهادها و کشتی‌های مرتبط با شمخانی که توسط آمریکا تحریم شده‌اند را به بیش از ۲۰۰ مورد رسانده است.

photo_2026-07-15_00-09-32

فشار حداکثری آمریکا علیه ایران؛ اعمال تحریم علیه بیش از ۵۰ فرد، نهاد و کشتی

ایالات متحده آمریکا همزمان با دور جدید جنگ طلبی و فشار حداکثری و آغاز دوباره محاصره دریایی ایران، تحریم‌های تازه‌ای را علیه بیش از ۵۰ فرد، نهاد و کشتی به بهانه ارتباط با تهران اعمال کرد.

به گزارش ایرنا، وزارت خزانه داری آمریکا روز سه‌شنبه به وقت محلی مدعی شد: امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری (OFAC) تلاش‌های خود را برای مختل کردن و تضعیف شبکه کشتیرانی غیرقانونی و دور زدن تحریم‌های محمد حسین شمخانی، تشدید می‌کند.

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: این اقدام بخشی از تلاش‌های مداوم این نهاد برای افزایش فشار اقتصادی بر ایران در پی حملات در تنگه هرمز است.

در فهرست تحریم‌های وزارت خزانه داری آمریکا، نام افرادی مانند اصغر عقیلی دهکردی، ججین جورج، مارتین آستین کالوند، بهزاد مقدس، محمدرضا رهبر مدنی و علی رهبر مدنی به دلیل ادعای ارتباط با محمدحسین شمخانی قرار گرفته است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین ۲۴ نهاد و ۲۰ کشتی را به فهرست تحریم‌ها اضافه کرده است.

این نهادها و کشتی‌ها نیز به بهانه ارتباط با شبکه‌های تجاری و کشتیرانی که آمریکا آنها را مرتبط با محمدحسین شمخانی می‌داند، تحریم شده‌اند.

آمریکا از ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۵ (هفتم جولای ۲۰۲۶) در پی ادعای حمله به تعدادی از شناورهای عبوری از جنوب تنگه هرمز، با نقض تفاهم نامه اسلام آباد، بار دیگر نه تنها حملات تجاوزکارانه علیه ایران را از سر گرفته، بلکه محاصره دریایی را نیز از ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه ۲۳ تیرماه مجددا آغاز کرده است.

واشنگتن همزمان در پی رویکرد فشار حداکثری خود، در حال اعمال تحریم‌های جدید به بهانه‌های مختلف علیه جمهوری اسلامی ایران است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در حاشیه اجلاس سران ناتو در آنکارا اعلام کرد که دیگر تفاهمی با ایران وجود ندارد و آتش‌بس به پایان رسیده‌ است.

با از سرگیری تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران و پاسخ‌های تدافعی ایران به پایگاه‌های آمریکا که مبدا این حملات بودند، بار دیگر کانون توجه جهانی به تنگه هرمز به عنوان مرکز مناقشه جدید میان ایران و آمریکا جلب شد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت