واکنش نماینده‌ حزب‌الله به موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان

کد خبر: 1407011

ابراهیم الموسوی، عضو کمیسیون امور خارجه پارلمان لبنان در این باره گفت که یوسف رجی، وزیر خارجه به جای دفاع از کشور، نقش توجیه‌گر اسرائیل را بازی می‌کند.

واکنش نماینده‌ حزب‌الله به موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان

 نماینده پارلمان لبنان از موضع‌گیری وزیر امور خارجه این کشور در قبال جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی انتقاد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ابراهیم الموسوی، عضو کمیسیون امور خارجه پارلمان لبنان در این باره گفت که یوسف رجی، وزیر خارجه به جای دفاع از کشور، نقش توجیه‌گر اسرائیل را بازی می‌کند.

وی تاکید کرد: لبنان عملاً وزیر خارجه ندارد، بلکه با فردی روبه‌رو است که مانند نماینده یک شبه‌نظامی با هدف تخریب وحدت ملی عمل می‌کند.

بیشتر بخوانید

ارتش لبنان: تجاوزات مکرر اسرائیل اجازه استقرار در جنوب را نمی‌دهد

نماینده پارلمان لبنان: سفر رئیس‌جمهور لبنان به واشنگتن دستاوردی ندارد

 

الموسوی تصریح کرد: وزیر خارجه از وظایف اصلی خود شانه خالی کرده، هیچ شکایتی علیه دشمنان لبنان ثبت نکرده و مدام در حال توجیه اقدامات رژیم صهیونیستی است.

وی تصریح کرد: کسی که سابقه حضور در شبه‌نظامیان همکار با اشغالگران را دارد، صلاحیت قضاوت درباره جایگاه مقاومت را ندارد و اقدامات او دعوت به فتنه و درگیری میان ارتش و مردم مقاوم است.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت